Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz _adaml21_ #3291 üzenetére
Nekem F510-em van, és nekem is fájt eleinte a kezem, de hamar megedződik az ember.
Másik rossz hír a triggerről, hogy nekem mindkettő elromlott, és most, csomószor érzékeli, hogy benyomtam, anélkül, hogy hozzáértem volna. És olyankor a tövig benyomást érzékeli. Mindig ebbe fáradnak le szegény játékosaim, hogy nem veszem észre, hogy már megint sprintelnek.Még szerencse, hogy annyira szar minőségű, hogy a garancia alatt romlott el.
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
A mai nap során a hűséges Logitech Dual Action Controllerem megadta magát, a végénél megtört a kábel, és ott már sajnos nem javítható.
Nyugodjék békében, 8 teljes éven át szolgált hibátlanul, tűzön-vizen át kitartott mellettem, pontos becsléseim alapján 2300 alkalommal esett le a földre, de semmi baja nem lett.Új kontrollert szeretnék venni, kizárólag FIFA-hoz használom. Az új Logitech kontrollerek nem tetszenek (F310, F710), mert a trigger lenyomásához marha nagy erő kell, és rövid úton megfájdul tőle a kezem. Az Xbox360 kontroller jöhet esetleg szóba, bár ez csak leges leg végső esetben, mert számomra túl bumfordi, ez sem annyira kényelmes.
A legjobban egyébként a PS3/PS4 kontroller tetszik, ehhez hasonlót nem lehet találni valahol? Vagy valami tuti vételt tudtok ajánlani?
Pénz nem igazán számít, 10-15 ezerig elmehetünk.
Legyen ez is hűséges társam legalább 5 évig -
pingwin92
aktív tag
Mikor telefonon beszéltem a Logitech supporttal, mondta a hölgy, hogy csak 30 nap.
Viszont nem biztos, hogy feljegyzik, hogy ez a cucc csak egy csere, és 30 nap után már nem kell vele foglalkozni, tehát lehet, hogy ha 1,5 után bedöglik, cserélik ezt is, mert addigra ezt elfelejtik. Vagy nem nemtom...Egyébként nincs erre valami törvény, hogy mi a teendő ilyen esetben?
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Sziasztok egy kérdésem lenne.Megjelent az Xbox One Konzol.Van hozzá Kontroller amit nem tudom Kompatibilis e PC re,és mit hoz játékok alatt.Olvastam van olyan funkciója,hogy lövök meg ilyenek rezeg a Kontroller.Azt sem tudom van e vezetékes,mert USB kapcsolnám a géphez.Na meg a másik azt sem kapisgálom,hogy kompatibilis e Xbox 360,és a régi Kontroller játékokkal amit vitt a Xbox 360 Kontrollere,és még visz Na ennyi lenne az egy kérdés részletekbe bontva ami nem egy Előre is köszönöm a segítséget
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Mennyire használható a Logitech F710? Mármint a vezeték nélküli részére gondolok, hogy nem sokkal szarabb-e, mint az F510, a vezetékes társa.
Ugyanis fogok kapni a Logitechtől egy F710-et. F510-et cserélnék garanciában, de az már nincs; ilyet tudnak.Mivel nekem nincs szükségem rezgőre, akár egy F310 is elég lenne, Viszont ha megszabadulnék a vezetéktől az is jó lenne.
Kérdés, hogy mit csináljak majd az F710-zel, ha megjön? Nem vagyok hardcore gamer. Az olyan játékot amúgy is egér+bill.-lel kell játszani. Igazából csak fifára kell. Vezeték nélküli egerekről pl. azt olvastam, hogy bármennyivel is nagyobb rajta a késleltetés, annyi egyéb dolog szól még bele abba, hogy a játékban megtörténjen az amit nyomsz, hogy igazából nem számít.
A másik kérdés, hogy meddig bírja benne az elem? Mondjuk nem a leggagyibb. Csak mert pl. szintén Logitech egereknél azt írják, hogy akár 3 évig is. Ha ennek csak a fele igaz, már az is jó. -
nepszter1
addikt
Keresek Logitech chillsteam gamepadhoz ilyen analóg kar-rt mert sajna megrepedt az egyik merre találok alkatrészt hozzá ?
-
depzoo
tag
a retket ami osszegyulik rajta.
gondolom nem mindenkinek okoz ez problemat de nekem sajnos koszolodnak a dolgaim mindegy mennyire vigyazok rajuk es mennyire mosok kezet, ilyen a kezem kemiaja sztem.
es a logi rumblepad 2-n sok kis bemart felirat meg stb van amibol nagyon nehezen lehet csak kiimadkozni a koszt.
Ryzen + Vega (?)
-
depzoo
tag
Kerdes:
xbox 360 gamepad black vagy logi f310?
mind2 husz font itteni boltban.
melyiket vegyem? deadzone, trigger erzekenyseg/kenyelmetlenseg?
xboxos volt mar nekem feher de kivert a viz amikor 1 het mulva nyikorogtak a triggerek. ettol fuggetlenul nagyon szerettem, talan az analog gumi teteje tul hamar kopott simara.
logi rumblepad 2-m is volt, azt is nagyon szerettem de horror volt takaritani.
valaki osztana tapasztalatokat?
koszonom!
bonusz kerdes: egy ideje mar megfigyeltem hogy a logi termekek valodi szinet nehez meghatarozni netes kepekrol mert mindig mas szinuek mint a hivatalos fotok, a forumokon pedig mindig mashogy neznek ki az illeto kamerajatol fuggoen. Tudom hogy first world problem de mennyire fekete/kek valojaban az f310?
[ Szerkesztve ]
Ryzen + Vega (?)
-
vaakuum
addikt
Kaptam egy ilyen véleményt:
"Veszel Xbox kontrollert, vagy semmi. Esetleg PS4 kontroller Xbox emulációval. PS3 emulációval nem jó, kifagy tőle."
A [Logi 310-ese] nem felel meg az xbox kontroller a követelménynek?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
eLit-MiLan
őstag
Sziasztok!
PC-hez szeretnék venni egy gamepadot/kontrollert, leginkább NFS-hez használnám. Tudnátok ajánlani, hogy mik jöhetnek szóba?Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
vhw
addikt
Lenne egy kis probléma a steam-es 8BitBoy című játék kontroller támogatásával...
A kérdéses kontroller egy ewent EW3170 - nem rég kaptam.
Próbáltam ezt a x360ce-s varázslatot - ezelőtt még sosem - nem tudom eltoltam-e valamit, vagy valamit máshogy kéne, de tény, hogy nem működik.Tehát letöltöttem a x360ce-t,
- kitömörítem a játék mappájába, ahol az .exe fájl található
- innen indítom és nyomogatom neki a yes, next parancsokat.
- végül beállítom a gombokatEzután indítom a játékot és semmi eredmény... hiába választom ki egérrel a menüben a kontroller opciót...
(Az Expendabros játék pedig minden féle emulátoros hókusz-pókusz nélkül ment elsőre...)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Milka 78
nagyúr
Üdvözletem!
Belkin n52te-t használ valaki?Driver támogatása milyen,van e 8.1,egyáltalán érdemes vele foglalkozni,vagy inkább a Razer Nostromo? -
vaakuum
addikt
A jobb kéz kihasználtsága (és ezáltal hatásfoka) még mindig alatta marad bármely 3+ gombos egérhez képest, de a bal kéz kezelője sem az igazi. Esetleg ha a gyűrűs és kisujjakra is jutna azokból a gombokból...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
dokken
tag
Rocker touchpad usb computer game controller for fps games [link]
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz nagy.matyika #3267 üzenetére
Nem hiszem,hogy nem lesz támogatott mert nincs nagy különbség köztük,működésbe ua.
-
nagy.matyika
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van e valamilyen megoldás arra, hogy az XBOX ONE vezetéknélküli kontrollert, vezeték nélkül lehessen PC-vel használni? Neten nem igazán látok rá megoldást, pedig még DS4 is működik ilyen módon. XBOX ONE kontrollert szeretnék venni, hátha egyszer lesz hozzá valami csoda folytán konzolom is. 360 kontrollerbe már nem merek beruházni, mert félek, hogy nem sokáig lesz már támogatott.
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
törölt tag
Az hátul csak gombos...
XInputos legyen feltétlen.
Biztosra a full eredetivel lehet menni: egy XBOX360 vezetékessel.
Vezeték nélküli egyrészt jóval drágább, másrészt receiver is kellhet.De bármit is veszel, XInput-os legyen, különben a fele játék nem fogja felismerni.
XBOX360 kontrollert viszont elvileg beállítás nélkül is fel fogja minden konzolra is megjelent játék + amelyikben megírtákAkku: hát, biztos van, amibe be lehet tenni galvánelemet is, de az úgyis lemerülne 4-5 óra alatt... Úgyhogy igen, amelyik vezeték nélküli, az akkus, de ált. tölthetők egy sima USB-aljzatból.
-
gban
veterán
Nem vagyok otthon a gamepadok világában, az össz játékvezérlő amit használtam egy analóg joystick volt, így segítséget szeretnék kérni.
PC-t akar a gyerek a tv-jére kötni, ezért kellene valami egyszerű, olcsó - Sims menne vele leginkább, de szerintem közel sem lesz agyonhasználva, meg a lelkesedés is hamar megszűnik általában.
Olvastam, az olcsóbbakkal sok a nyűg - pl. ezt is kinézte a gyerek. Meg olyat is olvastam, xinputot ha nem tudja a gamepad, az is problémás.
Az alábbiak merültek fel bennem:
- xinputos kell-e, ha igen, honnan tudom hogy olyan-e a kiválasztott modell?
- láttam, átkapcsolható analóg - digitális mód van, mikor melyik kell, illetve itt mi a lényeg?
- honnan tudom, hogy a kiválasztott modellel csak a szívás lesz-e vagy fognak menni normálisan a funkciók?
- a vezetéknélküli az mind akkus?
- ez tetszene pl., a leírás elég gyenge.... Gáz lenne ez?Postázást nem vállalok.
-
Trojan64
csendes tag
Xbox gamepadot vásároltam innen pár hete, de eredetileg egy SpeedLink Strike FX lett volna az „olcsóbbsága" miatt. Nem volt a raktáron olyan, amit szerettem volna és PS3 kontroller jött (a képen nem az volt), amit szépen vissza is küldtem bontottan, de kicserélték ráfizetéssel.
Több évnyi PS2 után is kézre állt, amint játszik az ember elfelejti az egyszintű joy hiányát (XYAB-t szokni kellett).[ Szerkesztve ]
-
garcia66
tag
Még egy kérdésem van.
Rendelt már valaki pl. az ebay-ről ilyen gamepadot? Mert ott 8-9k körül vannak kompletten. Tudom, Kinából, de szinte minden onnan van már."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Ezt néztem ki a fiamnak, de ezt találtam a legolcsóbbnak, ill. egy másik is volt, de szállítással ugyan ennyi. Tudtok esetleg ajánlani valami helyet (pl.multi, stb.) ahol olcsóbb lenne?
A választ előre is köszönöm.
Üdv."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
TIT
veterán
Ahhoz meg kéne tapizni.
Melyik az a gomb ami hiányzik az x360 controller-ről mert van 9 és 10 gombos? -
TechN7ne
nagyúr
Semmi,a régi fehér vezetékes is tökéletes!
PS gamepad sokkal hamarabb megy szét és sokkal hamarabb kopik le róla a gumi,stb.
Mondjuk ez ízlés kérdése,sztem a 360 gamepad a legkényelmesebb,és jobbra sikeredett a mostani XBox One-ál is.Szerk.: Vezeték nélkülire nem esküszöm,hiszen PC-n nem volt szerencsém kipróbálni,a vezetékes tuti fix!
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz TechN7ne #3250 üzenetére
Köszi.
Igen én is így gondoltam,csak itt pár embernek a kar "elferdült"(mondjuk ps2-n nekem is)vagy gondoltam veszek egy usb adaptert és akkor a ps2 joyt használnám pc-n de nem tudom milyen lenne a játékok támogatása.
Logitech mellett a gombprogramozhatóság szól és lehet,hogy a régebbi játékokkal is kompatibilis.
Mi a különbség az olcsó(7500.-)és drága(10000)xbox pad között? -
TechN7ne
nagyúr
Ahogyan bedugja az ember hátra (ez fontos,mert csak ott kap elég áramot),felrakja a Driver-t,rögtön érzékeli az összes játék,és hozzá sem kell nyúlni semmilyen beállításhoz sem,már mehet is a game.
Persze hogy rezeg,minőségét meg sztem nem kell bemutatni,világszerte a fő játékos gamepad.
-
regener
veterán
Argep.hu pedig talál: 7400 fekete 7500 fekete
Használt fehér 5500 (ugyanott 7500 az új fehér ha lesz) -
TIT
veterán
Az nem semmi,hogy xbox joy már van 7500-ért és a kereső nem adj be csak azokat a helyeket ahol 9000.-
Az xbox 2000.-el olcsóbb mint a logi és rezeg is,így már csak megéri nem? -
TIT
veterán
Miért ne lehetne kapni logit?Nehogymár a végén csak a hibás kevesebbet tudó 1 év garis xbox legyen.
-
törölt tag
-
regener
veterán
Sziasztok, melyik a legolcsóbb gamepad ami PC-hez is jó?
Konkrétan The Crew-hez kell, kormányból gondolom még drágább lenne egy jobb féle így elég egy gamepad is.Az XBOX kontrollerek tudom hogy biztos jók, de ha van olcsóbb alternatíva az sosem baj
-
törölt tag
válasz wolf033 #3232 üzenetére
Kérlek, mutass referenciát az eladásaikról és a kvaterner szektorba való befektetéseiről.
Aztán majd meglátjuk.Callisto:
Attól, hogy egy tengelyen vannak, még nincs semmi. 1.) Az előző értékekből kikövetkeztethető a mostani értékek jelentése. 2.) A driver külön adja be a + és - értéket. Tehát teljesen külön kezelhető. Ha nem hiszed, nézd meg vezérlőpultban. Ott lesz, teljesen külön a kettő. Elérni meg te úgy éred el, ahogy akarod, én közvetlen a drivertől szoktam kérdezni, bár most, hogy olvasgattam MSDN-t, elég sok más módja is van. Főleg, ha event formájában nézed.
Amúgy, mint írtam, ha egy játékot xbox vezérlőhöz írnak, akkor kompatibilitási problémák lesznek egy névben is eltérő tengelyekkel rendelkező vezérlőnél... Jó esetben a beállításokban felismeri, rossz esetben meg tudsz majd fékezni, gázt adni meg nem.Úgy döntöttem, hogy a többibe is belevágok, és megy ki vitalapra:
"keress csak rá a doilogra" - "If you have a joystick or off-brand gamepad connected, the game will incorrectly assign an axis due to assuming the device is an Xbox style pad, and you'll spin around on the spot despite not pressing anything or using your mouse.
A simple, though annoying, solution to this is to simply unplug the offending device." - Steam fórum... Te vajon rákerestél? Mellesleg ha összeszedsz nekem 100 esetet, ahol ilyen probléma van, akkor... Amúgy tudsz nekem mutatni egy pillanatot, amikor az ujjad nincs rajta a bal joystickon?Lássuk a referenciát!
"én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani." - nincs mit bizonyítani, mivel a M$ nem hívta vissza a szériát. Tehát a hibás darabok száma elenyésző. (Nem, ez most nem a 300 of 9 Iphone 6 )Érezted? Képzelted... Erről nem vitatkozok. ( )
-
TIT
veterán
Tuskóba van most 310-es?MM-be nincs.
-
Callisto
őstag
válasz #75128832 #3229 üzenetére
Nem Unitys lelkes fejlesztő és a "hivatásos" idézőjel nélkül. Adok szívesen 1-2 referenciát. És nem vagyok szánalmas ironizáló, nem floppyzok mivel én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani.
"Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd?": Nem megérezném, hanem éreztem is, de egyébként köszi én tapasztalatból mondom amit mondok, míg Te...
kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te.: Igen, de afelett "véletlenül" elsiklik a figyelmed, hogy cserltettem, mert az első darabnál annyira rossz volt, hogy egy játékban már elmászott a kurzor és a másodiknál is fennáll a probléma. Afelett is elsiklik a figyleem, hogy többet is teszteltem. Sőt arról sem teszel említést, hogy írtam: keress csak rá a doilogra... Érdekes szelektív felfogóképességed van. Mint mondtam: fanatikus, vak, egyáltalán hozzá nem értő emberke. Vakon hisz valamit és ha szembesítik azzal, hgoy téved inkább nem vesz tudomást róla és nem néz utána, becsukja a szemét. A legrosszabb fajta.
"de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük...": mivel az egyik negatív, a másik pozitív irányú értéket ad le.
Ha pl. a jobb oldali elmozdulásának értéke (-)16384 és megnyomod a bal oldalit szintén (+)16384-es értékben, akkor a végeredmény nulla lesz. Mintha egyiket sem nyomtad volna le. Hogy megértsd: nem tudsz egyszerre fékezni és gázpedált nyomni. Illetve tudsz, mert tudod nyomni mindkettőt, csak szoftverben nem tudod megállapítani, hogy most egyszerre van nyomva a fék és a gáz. Ennek megfelelő szimulációt sem lehet készíteni XBox gamepad esetén.
Igazán tudhatnád (ezt is ), ha már tudod miről beszélsz, de csak sorban mondod az ostobaságokat vakon, fanatizálva. Sebaj, ismét a totális hozzá nem értésedet bizonyítottad. Már azzal is, hogy a TS szerinted egy random márka. LOL )[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
törölt tag
válasz Callisto #3225 üzenetére
Bocs, de nem fogom. Ellenben videót, azt hajlandó vagyok. Floppyn. A te postaköltségedre. Jó lesz?
Ha nem elég a szavam, akkor élj nyugodtan abban a szép kis álomban, hogy nálam sem jó. Attól még az. Attól még jó mindenki másnak is. Ha pedig elmondásod szerint a driver ezt kiegyenlíti, akkor egyébként hol a problémád?Nem, a Logitech még tudtommal elég jó minőségű, csak az Logitech, nem TM.
Érzékenységben? Ajha, és szerinted mennyit? Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd? Nem... A 3 ms válaszidővel pedig tévedtem, te pont az a fajta vagy, aki 144 Hz-es gamer TN monitort vesz.
Te személy szerint talán arra írod. Én nem, és nem is azt a névteret használom. (Csak nem valami unity-s 12 éves belelkesült "fejlesztő" vagy? ) És mondtuk már, rohadtul nem arról szól a választás, hogy jajj, most be kell állítani a menüben, mert alapból nem ismeri fel, hanem arról, hogy vajon megér-e +1-2e forintot egy másolat.
Egy kis idézgetés, aztán én jobbra el. Tovább itt folytathatjuk, erre írtam.
"Az elavult pontossága mellett azt pedig elfelejted említeni, hogy a triggerek egy tengelyen vannak. Szintén elavult, spórolós megoldás." - de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük... ja, ilyen helyeken kell betűzni néhány kiló ilyen fagyott zombit ( ):
"Azt sem értem hogy mondahtod, hogy egyik minőségibb a másiknál"-hát, hogy az egyik M$, használják kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te... A másik meg egy random márka, amit kb. 5e-en vettek meg, és rohadtul nem az a márka a konzolpiac második vezetője.
"szinte az életedre esküdözve"- idézz! TeamVieweren! " "
"miközben egyszer nem használtad a kritizált példányt." - asszem leírtam már a véleményem egy egyedülálló tapasztalatról. Senkit nem érdekel, nem számít, nulla, mínusz. Ennél fogva az enyém is az. Bocs. (És te hogyan állíthatod, hogy megéri a plusz pízt, ha még nem próbáltad?)
"Ezzel le is írtad magad hitelesség szempontjából (is)." - hová postázhatom a floppyt? Amúgy logikával kapcsolatos dolgokat remélem, nem végzel, vagy... basszus, várjunk csak, te "hivatásos" szoftverfejlesztő vagy!...
Tehát, mint mondtam, én jobbra el, a linken vagyok a továbbiakban elérhető. Instrukciók ott. Vita itt befejezve, mert nincs miről vitázni. Akinek meg megér 2e+-t egy random márka random utánzata, vagy átverték a garanciával, az ne kössön bele abba, ami nyilvánvaló...
-
DeFranco
nagyúr
OK, srácok, akkor én itt most kiszálltam, sok kellemes percet a további cicaharchoz, DeFranco balra el.
-
Callisto
őstag
válasz Callisto #3225 üzenetére
Mellékesen keress csak rá arra, hogy XBox controller drift(ing), centering problems és olvasd a sok anyázást. Bátran, csak bátran. Megteheted, hiszen én vagyok az egyetlen, egyetlen ilyen példánnyal.
(Azt nem említve, hogy az enyémet cseréltettem emiatt és a cserének is ugyanez a baja van. És a már emlegetett többi általam teszteltnek is ez volt.)[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz #75128832 #3223 üzenetére
Lehet szerencsés ember vagy, hogy a Te példányod valóban visszaáll középre. De ezt nehezen hiszem el egy ilyen elvakult, fanatistának, aki a beszűkült világában éldegél.
Könnyen bebizonyíthatod és akkor megkövetem magam itt mindenki előtt: TeamViewer. Én pedig nézem azt a pontosságot és visszaállást középre. Utána Te is nézheted ahogy bemutatok neked MS kontrollert azzal, hogy nem áll vissza középre. Na meghátrálsz??? Mi lesz???
Nem egy darabról van szó. Kipróbáltam 5 darabot (újakat és régieket vegyesen) Egy sem állt vissza! Sőt itt is írták, hogy nekik sem áll vissza. Nem azt kell nézni, hogy játékban nem mászik el. (Ha nagyon gáz elmászik.)
Hanem az értékeket.
Nekem volt már 1-2 kontrollerem. Egyik 3 évig, másik 4-ig, harmadik szintén 3 évig bírta. Egyik sem MS volt és egyik sem romlott el. Agyonvertem őket.
De biztos az XBox az egyetlen minőségű. Szerencsétlen. Az, hogy hány bites pedig számít. Nem a pontosságban, hanem az érzékenységben.
Szóval lenyelheted az XBox kontrolleredet, mert az MS képtelen egyenletes minőséget hozni, ahol nem általons dolog a visszaállás pontatlansága és még technológiailag is elmarad egyes daraboktól.
Az elavult pontossága mellett azt pedig elfelejted említeni, hogy a triggerek egy tengelyen vannak. Szintén elavult, spórolós megoldás.
Azt sem értem hogy mondahtod, hogy egyik minőségibb a másiknál szinte az életedre esküdözve miközben egyszer nem használtad a kritizált példányt. Ezzel le is írtad magad hitelesség szempontjából (is).
Az pedig, hogy egy játék XBox kontrollerre írnak milyen baromság? Ha XInputot használ egy játék akkor XInputot támogató hardver kell neki, nem XBox kontroller. Teljesen mindegy, hogy ki gyártja.
Nehogy már egy szofverfejlesztő (aki XInput használatában is otthon van) hasába akarj lyukat beszélni. Ekkorákat régen röhögtem mint rajtad.
Nos mi lesz a TW-es tesztelésekkel? El ne fuss.[ Szerkesztve ]
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Régóta gamepad vásárlásán töröm a fejem (főként a Dark Souls játékok miatt, ezek billentyűzettel szinte használhatatlanok).
Az új vezetékes Xbox One kontrollert várom már régóta PC-hez, de semmi hírt nem hallani róla, valamint még nem is kapható sehol. Nem tudjátok idén kapható lesz még egyáltalán?
Esetleg ha kell kontroller jó lesz e a vezetékes Xbox 360 kontroller is? Tudom ugyanolyan a kiosztása mint az újnak, de nem vagyok benne biztos az újabb Xbone címek melyet portolnak személyi számítógépre visszafelé kompatibilisek lesznek e a régi verziós kontrollerrel.
Előre is köszi a válaszokat
-
törölt tag
válasz Callisto #3192 üzenetére
Akkor át lettél verve... 1 évig a bolt elektronikára köteles garanciát vállalni, és mindent őneki kell intézni...
Mellesleg az egy darab példa. Az enyém tökéletesen visszaáll középre. Holtjátéka nincs, egy mikrométer sem. L.: hozzáérek, és máris látszik az elmozdulás. [Vezérlőpult→Játékvezérlők→Tulajdonságok]
És már bocsánat, de a "másolat" kifejezés minőségrontást jelent. A "továbbfejlesztés", na, az már más. A Thrustmaster egy másolat. Nem eredeti, nem pont ehhez írták a játékot. Driver minősége? Lehet 64, 128, de akár 1024 bites. (Nem mintha különbséget jelentene pontosságban, az átlaga a jeleknek a keskenyebb pontjaira jön ki... Vagy te is olyan ember vagy, aki azért vesz meg egy másik monitort, mert 3 ms-mal kevesebb a másiknál a gtg válaszideje? ) Érv lehet a kényelmesség, de az egyéni megítélés alá esik.
A TM drágább, mint az, amihez a játékokat írták. Az eredeti minőségibb összeszerelés. Az eredetihez a M$ adja a nevét. A TM egy SpeedLink, Trust szintű tucatgyártó. Hú, van menő felsőkategóriás terméke? Az ~ minden gyártónak van. De attól hogy a fenében lenne jobb egy középkategóriása?
A személyes tapasztalat egy dolog. A statisztika egy másik. Mivelhogy utóbbi csillagászati mennyiségű előbbit tartalmaz, egy termék kiválasztásakor rohadtul nem érdekes a személyes tapasztalat - 1, azaz egy emberé.
Nagyon örülünk/-ök, hogy wolf033 kolléga boldog a szerzeményével. Könnyen lehet, hogy a statisztikába beleírhatunk majd egy sikeres, örömteli karriert a TM-nek, kibírja 10 évig. Meg lehet, hogy holnap megtörik a kábel, megadja magát egy hibás forrasztás. Ajánlani úgysem fogjuk, amíg nem lesz olyan statisztikánk a kontrollerről, mint az XBOX360-éról. Punkt.
Ja, és itt jön az, hogy senkit nem akartam megsérteni,
this work of fiction was designed, developed and produced by a multicultural team of various religious faiths and beliefs. -
DeFranco
nagyúr
xboxon nem lehet úgy programozni, csak xinputot tud, directinputot nem, f310 tudja mind a kettőt.
kmpatibilitásban tökéletesen megegyeznek az aktuális játékokat tekintve, réi nagyon retro játékoknál előnyben a 310, de én pár év alatt ilyenbe még nem futottam bele, csak szándékosan.
tartósságra most jobbnak mondják a 310-et, az x360-nak elvileg húzhat egy irányba a joystickje, itt többen beszámoltak róla, előtte nem nagyon hallottam ilyenről.
310-re több a gari, 2 vagy 3 év, viszont nem rezeg, az x360-as rezeg. illetve xbox-hoz nem használhatod a 310-et, mít az x360-at igen.
-
TIT
veterán
Sziasztok!
2 joypad közül melyik lenne jobb választás?
Logitech F-310
Microsoft xbox
Gondolok a játékkompatibilitásra és a minőségre,tartósságra.
Az xboxon is lehet programozni a gombokat mint a logitech-en?Köszi
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy Logitech F710-es konttrollerem és nem találom a vevőjét, hol lehet olcsón vevőt venni hozzá?
-
wolf033
senior tag
Ez is jó vétel. Nekem a nem világítós van és pöpec kis cucc.
-
DeFranco
nagyúr
Akinek van ámérikás ismerőse, az most jól jár: [link]
-
-
Callisto
őstag
Hát jah, de mást is használhatsz XBox-hoz és ha a Logitech, Thrustmaster, Sony meg tudja csinálni 10-6 bitesre és mellé pontos visszaállásra (ami alap kéne legyen) akkor az MS miért nem képes erre. Az a röhej, hogy ezt dícsérik és ajánlgatják úgy, hogy mást nem ismernek és még a hibáival sincsenek tisztában. Én kényes vagyok az ilyenre, ezért az első dolgom mindig megnézni mennyire pontos valami amit irányításhoz használok.
Hát bele kell törődnöm. De sebaj. Nemsokára beszerzem a PS4-et az ünnepek utáni leárazásokban és használhatom majd a DS4-et PC-hez is.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz DeFranco #3201 üzenetére
Ferdének nem ferde a joy, csak nem áll be teljesen nullára, mindig van némi kitérése.
XBox-on gondolom azért nem tudnak róla, mert ott nem lehet ellenőrizni a pontosságát. Ennyi. Amiről nem tudunk az nem fáj.
A játékok/driver pedig egy szintig kontrollálja ezt a pontatlanságot az biztos. De az előző darabnál a DA:I már érzékelte. Itt szerencsére nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest