Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz LanyUs #66416 üzenetére
14 km és 22km között van még 8 km, valamint azért 3-4x több szintet mentél 2017-hez képest ez nem mindegy ám . Azt is nézd milyen körülmények között futottad a tavalyit meg az ideit. Én azt tapasztaltam, nincs két egyforma terepverseny, sokszor mások a körülmények, nem mindig hasonlítható össze két verseny.
Egyetértek itouchfan-nal (persze ez a te dolgod, nem bele akarok kotyogni), hogy gyorsan kezdtél, vitt a hév . Nem baj, ebből tanultál. Frissítés megvolt? Lehet, hogy régi futómúlttal (tehát nagy állóképességgel rendelkező), tomcica alkatú futó lehozza frissítés nélkül, de nekünk "nagytestűeknek" kell a fuel, főleg ilyen tempóban.
Az meg, hogy ilyen helyzetben is behoztad magad arra utal, nagyon erős vagy fejben. Én nem lennék képes erre, én hagytam volna a francba...Még egy dolog eszembe jutott. Mennyit pihentél verseny előtt? Tom ugye mondta, hogy nagyon vegyél vissza. Azt betartottad? Én példám: Vadrózsa 50 előtt 2 héttel volt az utolsó 8 órás terhelésem, az az utáni héten már csak 5-6 óra, a TT hetében volt 2 futásom egyik se gyorsan. Szóval fontos tényleg az időzítés, hogy a verseny napjára úgy érezd, mindenkit megb@sznál, akarom mondani megelőznél, annyi energiád van .
Persze lehet előttem ezt már páran leírták, én meg itten okoskodom
Az egy éves meló meg tuti nem kuka, rengeteg tapasztalatszerzés ez. Jól nyomod, de ésszel kell! Hajrá!
-
itouchfan
senior tag
válasz LanyUs #66416 üzenetére
De ebben a storyban (és ezért elnézést kérek) egyes egyedül az a hiba, hogy ilyen verseny taktikával (vagy annak a hiányával) nem lehet 22k-s versenyt futni. Nem lehet az első 7 km-t kimaxolni, mert hátra van még kétszer annyi. Illetve amit írsz, hogy max HR az első km-en, az se fér bele egy két órás versenyen. Sztem pihenj egy 2-3 hetet, laza futasokkal, és utána menj vissza és egy egyenletes pulzusra törekedve fusd meg egyedül, sokkal jobb idő lesz, mint a versenyen.
Szerk: és tényleg csak jóindulattal írom, de szerintem teljesen felesleges azzal gyotorni magad, hogy nem érnék semmit az edzések, mert itt csak a versenyben volt a hiba, ami miatt esélyed se volt megmutatni magadnak hogy mit fejlődtél hosszú távon.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.