Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Never79

tag

válasz LanyUs #66416 üzenetére

14 km és 22km között van még 8 km, valamint azért 3-4x több szintet mentél 2017-hez képest ez nem mindegy ám ;). Azt is nézd milyen körülmények között futottad a tavalyit meg az ideit. Én azt tapasztaltam, nincs két egyforma terepverseny, sokszor mások a körülmények, nem mindig hasonlítható össze két verseny.

Egyetértek itouchfan-nal (persze ez a te dolgod, nem bele akarok kotyogni), hogy gyorsan kezdtél, vitt a hév :). Nem baj, ebből tanultál. Frissítés megvolt? Lehet, hogy régi futómúlttal (tehát nagy állóképességgel rendelkező), tomcica alkatú futó lehozza frissítés nélkül, de nekünk "nagytestűeknek" kell a fuel, főleg ilyen tempóban.
    Az meg, hogy ilyen helyzetben is behoztad magad arra utal, nagyon erős vagy fejben. Én nem lennék képes erre, én hagytam volna a francba...

Még egy dolog eszembe jutott. Mennyit pihentél verseny előtt? Tom ugye mondta, hogy nagyon vegyél vissza. Azt betartottad? Én példám: Vadrózsa 50 előtt 2 héttel volt az utolsó 8 órás terhelésem, az az utáni héten már csak 5-6 óra, a TT hetében volt 2 futásom egyik se gyorsan. Szóval fontos tényleg az időzítés, hogy a verseny napjára úgy érezd, mindenkit megb@sznál, akarom mondani megelőznél, annyi energiád van :).

Persze lehet előttem ezt már páran leírták, én meg itten okoskodom:B

Az egy éves meló meg tuti nem kuka, rengeteg tapasztalatszerzés ez. Jól nyomod, de ésszel kell! Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés