Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz LanyUs #66416 üzenetére
14 km és 22km között van még 8 km, valamint azért 3-4x több szintet mentél 2017-hez képest ez nem mindegy ám . Azt is nézd milyen körülmények között futottad a tavalyit meg az ideit. Én azt tapasztaltam, nincs két egyforma terepverseny, sokszor mások a körülmények, nem mindig hasonlítható össze két verseny.
Egyetértek itouchfan-nal (persze ez a te dolgod, nem bele akarok kotyogni), hogy gyorsan kezdtél, vitt a hév . Nem baj, ebből tanultál. Frissítés megvolt? Lehet, hogy régi futómúlttal (tehát nagy állóképességgel rendelkező), tomcica alkatú futó lehozza frissítés nélkül, de nekünk "nagytestűeknek" kell a fuel, főleg ilyen tempóban.
Az meg, hogy ilyen helyzetben is behoztad magad arra utal, nagyon erős vagy fejben. Én nem lennék képes erre, én hagytam volna a francba...Még egy dolog eszembe jutott. Mennyit pihentél verseny előtt? Tom ugye mondta, hogy nagyon vegyél vissza. Azt betartottad? Én példám: Vadrózsa 50 előtt 2 héttel volt az utolsó 8 órás terhelésem, az az utáni héten már csak 5-6 óra, a TT hetében volt 2 futásom egyik se gyorsan. Szóval fontos tényleg az időzítés, hogy a verseny napjára úgy érezd, mindenkit megb@sznál, akarom mondani megelőznél, annyi energiád van .
Persze lehet előttem ezt már páran leírták, én meg itten okoskodom
Az egy éves meló meg tuti nem kuka, rengeteg tapasztalatszerzés ez. Jól nyomod, de ésszel kell! Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest