Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz imyourfriend #19260 üzenetére

Én általánosban voltam kövér és gimi alatt fogytam le. 4 évig minden héten volt olyan délután, amit végig fociztunk, aztán később eljártam nagy pályás focira is. Én pont fordítva voltam, egyre erősebbnek éreztem magam. Talán az is számít, hogy akkor még növésben voltam, passz. Meg hát egyáltalán nem a fogyás volt a cél, csak szerettem focizni... A futást is akkor szerettem meg szerintem.

Voltam tegnap masszőrnél, rágyúrt a lábamra is, mert mondtam neki, hogy szétvitte a cipő. Hát utána menni alig tudtam, meg szarul voltam, ágynak estem este 7-kor. Mára viszont olyan, mintha kicserélték volna. Még egy kicsit fájdogál, de ez szerintem a hétvégén elmúlik.

Lesz közös BSI-s futás a parlamentnél jövő szerdán azt hiszem este 10-kor. Tudtok róla?

@tomcica:
    Nem csak felétek, itt is van olyan útszakasz, ahol 10 centire 150-el előznek a BMW-sek, nem érdekli őket, hogy kinyírnak e. Csináltam egy darabig azt, hogy behúzódok 1m-re az út közepére, hogy ne tudjon megelőzni, mert már tarthatatlan volt. Akkor átment a másik sávba, aztán majdnem a szembejövőnek ment neki. Lehet, hogy nincs fék azokon a kocsikon... :F

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés