Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok, tudnátok olyan alakú fülhallgatót mint a Piston 3 vagy a Remax RM-610D.
Nemrég próbáltam egy Remax RM-610D-t, ami jó lett volna, de valószínüleg hibás volt a példány, amit kaptam, és volt egy folytonos alapzúgása/statikus zaja.
Van még olyan olcsó (<5ezer) és jó hangzású fülhallgató, aminek olyan a kialakítása mint a fentieknek?Köszönöm
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok. Az AudioBudget.com-os listát átnézve vettem egy Remax RM-610D -t.
Olyannal már találkoztam, hogy egy füllhalgató állandóan zúg (Nem vagyok szakértő, de feltételezem ilyenkor a kábellel vagy a hangszóróval lehet baj). Ez viszont teljesen csendben van, amikor nem játszok le rajta semmit. Amint viszont elindítok rajta egy zenét, rögtön megkezdődik az annyira nem is halk statikus zúgás?
Mitől lehet ez a probléma?Nem a zenékkel/videókkal van baj amikkel kipróbáltam ,mert azokat leteszteltem mással is.
Ezt leszámítva jó fülhallgató lenne amúgy, de még a Piston 3 sem zúgott ennyire -
Heavyrain
őstag
Sziasztok Rock Zircon-ból több verzió is van, vagy csak egy?
Gearbest-ről szeretném megvenni, itt viszont beleírták a címébe, hogy "nano". Ez valami butított változat lenne, vagy ez az eredeti Rock Zircon?Illetve van más hely, ahonnan eredetit küldenek, de olcsóbb, mint a Gearbest-en?
-
Heavyrain
őstag
válasz
monti0222w #69015 üzenetére
Leginkább V.
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok, fülhallgatót keresek.
Eddig Xiaomi Piston 3-at használtam, amivel teljes mértékben meg voltam elégedve, csak (a saját hibámból) tönkrement.
Kb. 5-7ezer forintot szánnék rá, ha kell külföldről rendelve.
Nyilván ennyiért nem várok tökéletes minőséget, (arra ott van az otthoni Sennheiser HD598), a fülhallgatót csak sétálás közben/ buszon használnám.
Van olyan ebben az árkategóriában, ami jobb lenne, mint a Piston 3?Köszönöm!
Korábban volt Piston 2-m is, de annak se a hangja, se a kialakítása nem volt jó, mindig kiesett a fülemből
-
Heavyrain
őstag
válasz
Fitzgerald #49424 üzenetére
3-4 hét szokott lenni. Nekem 23 nap volt.
("thanks" kupont ne felejsd el az ezüst színűhöz)[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Ezüst színű Piston 2 17.99$ Pandawillen. "thanks" kuponnal, nov 1-ig. Arany színűre sajnos nem vonatkozik a kupon.
-
Heavyrain
őstag
válasz
enginev3.0 #48967 üzenetére
Piston 2-ként találsz róla információt a topicban.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Whitealert #48939 üzenetére
22.-én rendeltem tőlük Piston 2-t,pont ma jött meg.
Így 23 nap volt. -
Heavyrain
őstag
válasz
Quintero #48520 üzenetére
Régebben használtam egy Panasonic RP-HJE120-t
Hangzása középszar, pont olyan,amit egy 2000 forintos fülestől elvár az ember. Kialakítását tekintve,meglepően kényelmes volt,de kb fél év alatt kontaktos lett,annak ellenére,hogy főként tokban tartottam.
Viszont,ha még hozzátennél egy kis pénzt sokkal jobbat is vehetnél. ( Piston 2 vagy az összefoglalóban lévők )[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
Ha valaki épp most akar venni,holnaptól ~3400Ft a Piston 2 Pandawill-en pár napig.
Onnan,ha jól tudom,eredetit küldenek. -
Heavyrain
őstag
Picit OFF,de mivel füllhalgatóhoz kaptam,talán itt kapok rá választ.
Kaptam egy adaptert,kis rövid kábel,egyik vége 3.5" jack kimenet,a másik meg,ránézésre 3,5" jack bemenet,bele is illik,viszont egy kb. 3mm-es része kilóg a jack dugónak belőle.
Mi használ olyan szabványt,ami olyan,mint a 3,5" jack,csak a bemenete rövidebb?
-
Heavyrain
őstag
válasz
contaxg #39231 üzenetére
Olcsó 2000 forintos Panasonic RP-HJE120E és Sony MDR-EX10... Bár az igaz,hogy nem is vártam tőlük sokat.
Más: Tudom,hogy nincs az ajánlottak között,de erről mi a vélemény? Cooler Master HC-300
Cooler Master termékben eddig még nem csalódtam,de nem tudom, hogy fülhallgatók terén hogy állnak. (Egyébként 4400Ft)
-
Heavyrain
őstag
Eddig bármilyen fülhallgatóm volt, egy 8-10 hónap után az összes kontakthibás lett.
Igaz,nem bársonytokban hordtam őket,hanem gyakran voltak zsebben,de ezt leszámítva vigyáztam rájuk.Az ajánlott fülhallgatók közül (max 10000-ig) melyek azok a fülhallgatók,amiknek nem csak a hangzásuk jó,hanem strapabíróak is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest