Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok. Az AudioBudget.com-os listát átnézve vettem egy Remax RM-610D -t.
Olyannal már találkoztam, hogy egy füllhalgató állandóan zúg (Nem vagyok szakértő, de feltételezem ilyenkor a kábellel vagy a hangszóróval lehet baj). Ez viszont teljesen csendben van, amikor nem játszok le rajta semmit. Amint viszont elindítok rajta egy zenét, rögtön megkezdődik az annyira nem is halk statikus zúgás?
Mitől lehet ez a probléma?Nem a zenékkel/videókkal van baj amikkel kipróbáltam ,mert azokat leteszteltem mással is.
Ezt leszámítva jó fülhallgató lenne amúgy, de még a Piston 3 sem zúgott ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest