Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz milkabrams #87824 üzenetére
Alapvetően amire kitalálták, az inkább a repülő, a vonat nem tipikusan zajos dolog, de menjünk tovább. Mit vársz az ANC-től? Kell-e egyáltalán?
Mindenesetre IEM-től igazán jó ANC minőséget csak a Bose QC20 tudott régen, a többi eléggé értékelhetetlen volt. Frissek között lehet változás, csodák nincsenek.
Mindenesetre a monoton motorhangot, rezonanciákat jól kioltja, a beszédhangok, hirtelen zörejek átjönnek valamennyire azon is, tehát ne várj teljes némaságot. Sőt, pl újabb firmware-el a QC35 a sziréna hangját transzparensen átjátssza. A 20 nem tudom, kapott-e ilyen tudást, rég próbáltam.
Cserébe Bose-t a csendért vesz az ember, ennek megfelelően a hangminősége semmi extra. Kellemes középkategória. Ugyanakkor a jobban szigetelő füleseimmel zenét hallgatva szintén nincs külvilág, és lényegesen szebben tudnak szólni hasonló áron, vagy olcsóbban is. Szóval abszolút a te döntésed, ha sokszor szeretnél pusztán csöndben lenni, zene nélkül, vagy nyugodt beszélgetős podcastet hallgatni, akkor érdemes (és tényleg érdemes, kevésbé fárasztó) az ANC felárát rádobni, egyébként egy jobb IEM vagy CIEM is beválhat. -
kemcso
Ármester
válasz milkabrams #87822 üzenetére
Aktív zajszűrős fülest én nem tudok javasolni, eleve kérdéses, hogy mire kellene? Az aktív zajszűrés a monoton zajok kiszűrésére alkalmas igazán, repülő, forgalom, stb. A Bose megoldása volt egy időben a legjobb, de a Sony és a Samsung is próbálkozik tudtommal vele.
(#87821) csicso82 az ávéonlány egy reklámoldal, ott van az alján a forgalmazó, ekként kell tekinteni rá
-
kamikaze7
tag
válasz milkabrams #87812 üzenetére
HUF 6,104.38 | Venture ElectronicsVE Bonus IE in ear Earphones BIE HIFI
https://a.aliexpress.com/_mOJ9BQ3Ezt tudom javasolni
-
fericske
addikt
válasz milkabrams #84572 üzenetére
A Tevi teljesen jó hangú tws füles. Kikapcsolt Aptx-el használom, szerintem úgy jobb.
Vezetékesekkel már nem foglalkozok. Csak utcára, kintre kell füles, otthonra fejest használok. -
-NoVa-
addikt
válasz milkabrams #84574 üzenetére
Messze van a tűrhetőtől 25mW környékén, ami egy jobb telefonból kijön. Arra ott a Shuoer Tape vagy a Singer, ha részletes hangot akarsz kis teljesítményből. (Tulku lelkes nemajánlásával, én meg abszolút elfogadom látatlanban ezt, és jól nem rendeltem)
Wirelessre meg ott a céltopic is, de azért összerittyentettem egy grafikont vállalható hangszínű TWS-ekből 22 - 220$ között szórva
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz milkabrams #84571 üzenetére
Hangerő és meghajtás nem relevánsak....
-
-NoVa-
addikt
válasz milkabrams #84569 üzenetére
Megszólal BTR3-ról is 50mW 3.5mm kimeneten, ha még nem hallottad jobb forrásról, jónak is tűnik. Hangerőből is ad alá eleget, csak aztán ha meghallod egy kicsit rendesebb alapról, máris többet mutat. Visszamenni meg fáj, elvonási tüneteid lesznek, aztán csak emeled az adagod, és hajt bele a kiváncsiság. Kemény drog ez, nem is akarok lejönni róla, de igazat kell adjak fericskének is, hogy mennyivel egyszerübb egy jó, konkrét jól dokumentált tudással rendelkező sokarmatúrásba belenyúlni.
-
-NoVa-
addikt
válasz milkabrams #84556 üzenetére
Az jó, arról is lehet etetni egy rendesebb erősítőt...
Idézek: "Piszok jó hangú füles lehetne, de piszok nehéz kiszolgálni."
-
-NoVa-
addikt
válasz milkabrams #84553 üzenetére
Duna Plaza környékén munkanapokon a P1-et meg tudom mutatni. Ha már Ali, akkor a TinHifi Global Store 150$ alatt adja, a Linsoul.com-ról meg 170$-ért már rögtön egy TripoWin C8 MMCX 2.5mm balanced kábellel együtt, ami kelleni is fog, mert extrémen teljesítményigényes.
Az EarStudio ES100 balanced kimenetén már kezd valahogy szólni, de mankóként nem árt alá 32Hz-en +7dB emelés EQ-ból, meg egy kisebb 60Hz körül.
Asztalra egy 60$-os E1DA PowerDAC V2 2x~500mW körül dinamikusabb mélytartományt tud alátenni, emelés azért itt is ráfér, csak kisebb.
Az ES100-on jobb a térhatás, szellősebb, az E1DA-n meg testesebb, értékelném, ha a kettő előnyeit keverni lehetne.
Kábelből még egy Linsoul HC-08 -am van még hozzá, mivel nem tudom fülben hagyott fülessel cserélni, így teljesen pillanatnyi hangulaton múlik, hogy melyiket kedvelem jobban. Tulajdonságra, szálvastagságra és mennyiségre ugyanaz, az ezüsttartalomban különböznek. Az esztétikai különbség nagyobb, mint a hangzásbeli.
Ennél jobb erősítőm nincs kéznél. Sógor egy Sony NW-WM1A-ról használja az övét elégedetten, az 2x250mW, és nem akar belegondolni, hogy még jobban szólna 1W-os cuccal. A FiiO BTR5 kb szintén 2x250mW-ot ad le, azon néha elgondolkozom az ES100 helyére, de kivárok. Hasonló teljesítményű DAP vagy asztali erősítő esetén EQ, vagy Gain/Bass tekerő mindenképpen kell alá, hogy természtes szintre felhúzhasd az alját. Egyébként imádom, csodás, de rászoktat, hogy nézegesd az újabb nagyteljesítményű erősítő review oldalakat folyamatosan -
fericske
addikt
válasz milkabrams #84553 üzenetére
P1-em van.
Nem ajánlom.
Piszok jó hangú füles lehetne, de piszok nehéz kiszolgálni.
A másik passz. -
kemcso
Ármester
válasz milkabrams #81167 üzenetére
Darvinya ajánlásaival óvatosan, általában nincs összhangban azzal, amit a nagytöbbség ajánlani szokott. Az ma650 vitába nem szólok bele miután nem hallottam
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #81163 üzenetére
Elsősorban hang miatt írtam T10+ES100, mert azt nem fogod semmivel überelni.
Max. T10 fölé mész.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #81160 üzenetére
Mint írtam, hogy 2000-5000Ft-os hangját adja, hiába van AptX, ami nem ad SBC-nél többet.
Neked csak zsinór nélküliség kell, arra ott Jabra Elite65t, amit itt többen használnak.
Vagy veszel kinezetre és találomra 2000-5000Ft közöttit.(#81161) fericske
Nem szar, csak 5000Ft-nál többet nem ad.
Akkor mire kell +20.000 fizetni?
RHA felirat miatt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fericske
addikt
válasz milkabrams #81160 üzenetére
Nem sz@r az ma650.
-
India
aktív tag
válasz milkabrams #81142 üzenetére
Nekem T20i T10+ES100 kombó van imadom
Ne vegyel vezeteknelkulit , plane visszafogod sirni T10-et hidd el nekem[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz milkabrams #81142 üzenetére
RHA MA650W
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #81140 üzenetére
T10+ES100 kombó.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz milkabrams #79574 üzenetére
Mondjuk többet is kell rá költeni azért, mert egy fejest nem fog csak úgy bedugni egy laptopba vagy telefonba (illetve lehet, csak nem érdemes, mert nem lesz sokkal jobb hang úgy egy fülesnél).
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz milkabrams #79483 üzenetére
szvsz beugrasz pár kínaiba tuti találsz
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Roland8622
aktív tag
válasz milkabrams #79480 üzenetére
Szia. Anno ilyet vettem és a BOSSHIFI B3 + az átalakító kábel elfér benne. Lehet neked már kicsi lesz.
ORICO PORTABLE CASEPicit nagyobb + 1dolcsival drágább
Vagy esetleg szögletesben
De ha a keresőbe beütöd, válogathatsz
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
vicze
félisten
válasz milkabrams #79391 üzenetére
Hifiman-nél.
-
vicze
félisten
válasz milkabrams #79387 üzenetére
RE600 alapból balaced csatlakozó(ha jól tudom saját HiFiMan standard) és kapsz hozzá átalakítót 3,5 jack-re.
RE600S sima 3,5 jack.
A v2 mind a kettőből, többnyire a "javított" kábelt jelenti, mivel a v1-nél sok probléma volt a kábeltöréssel.LOL, RE600S már csak 99$.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz milkabrams #79379 üzenetére
Az RE600 egy kiegyenlített füles, a T20 V, az SM E80 enyhébb V. Az MA750 szerintem felejtős, messze van hangban még az E80-hoz képest is.
-
stemplar07
őstag
válasz milkabrams #78750 üzenetére
Vivanco Jack plug 3.5 apa/anya nekem van ilyen 30 cm-es , a Conradnal keress rá, elég jó minőségű azt hiszem ott vettem pár éve ..
-
korpicschess
veterán
-
fericske
addikt
válasz milkabrams #78754 üzenetére
Nem bikázza be a telót?
Csak addig kell, mert amúgy elviszik a hangzást ezek az impedancia adapterek, különbőző mértékben, ohm méretüktől függően.
Nem kellene használni ezeket zenehallgatáshoz. Kivéve ha tetszik a változás.
Ezekkel az LG telókkal nem volt dolgom, de a Lenovo-mat is kellett bikázni néha.
Annál arra még a Gonemad nevű zenelejátszó is jó volt, nem kellett fizikailag inzultálnom a jack aljzatot.
Az bekapcsolta, ha valamiért a Neutron bénázott. -
fericske
addikt
válasz milkabrams #78750 üzenetére
Nem tudom, de neked ilyen kellene inkább.
(#78748) vicze1 - Tulku
Én értem mitől gőzgép
A true wireless cuccok egyúttal true balanced-ek is, hiszen mindkettő meghajtó külön-külön tartalmaz dac-ot és erősítőt.
Az más kérdés, hogy a minősége milyen, milyen módon kommunikál egymással a két oldal, független ettől, szinte csak programozás. Erre mondtam, hogy ezen el lehet gondolkodni.
Lehet nyögni neki a kész technológiákkal, vagy megkeresni egy programozót és felvázolni a problémát, mit lehet ezzel kezdeni, talán.
Egyébként csak szócséplés, mert azzal kell beérni ami van, és lesni az újdonságokat.
Mindenesetre ez az egész menjen át a haladóba, mert meg leszünk dádázva -
kemcso
Ármester
válasz milkabrams #78614 üzenetére
Az XE800-at én kilőném, 4-5e-ért jó vétel lehet (ha eredeti), de a másik kettő lényegesen jobb. A Hifiman kábele szar, ahogy írja s4tch, de hangban jobb, mint a Tenore.
-
s4tch
veterán
válasz milkabrams #78614 üzenetére
A RE-400 sokaknak mélyszegénynek tűnhet. Én imádom, árához képest meglepően pontos hangszerhangok jönnek belőle, a tere is jó, nagyon tiszták a magasai. Azt számold bele, hogy a kábele hitvány, jó eséllyel pár hónap alatt tönkre fog menni. Az enyémet Darvinya kolléga javította, azóta hibátlan.
A Vivo XE800-at hamisítják, szerintem képtelenség belőle teljes bizonyossággal eredetit venni. A harmadikat nem hallottam.
A jó zajszigetelés alapvetően az illesztéken múlik. Senki nem fogja megmondani, hogy lesz-e olyan illeszték a gyári csomagban, amivel jól szigetel a füles, és neked is megfelel. Lehet, hogy ki kell próbálnod több illesztéket is.
Amit még megnézhetsz, az a Bosshifi B3, ami a leírásnak megfelelően tényleg enyhe V, egyébként egy kellemes, természetes, semmilyen szempontból nem idegesítő hang. Nem basszusbomba, nem vonyít, nem hiányzik a közepe, nem nehéz hajtani. Jó füles az árához képest, nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek egyáltalán ne tetsszen a produkciója. Én a helyedben ezt venném akkor, ha a RE-400-at nem sikerülne meghallgatni. (Egyébként tudok RE-400-at mutatni.)
-
kemcso
Ármester
válasz milkabrams #78611 üzenetére
Az összefoglaló az itteni törzstagok saját tapasztalata alapján készült. Alapvetően az az irányadó, mert többen hallották/tuk, így megbízhatónak mondható ár/érték arányban. Ha az elolvasása után is van kérdésed akkor szívesen válaszolunk, de hidd el nem egyedi a kérdésed
-
bandy13
aktív tag
válasz milkabrams #73102 üzenetére
Már lent is van! Köszenet a gyors segítségért!
.mka formátummal nem tud mit kezdeni :/[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz milkabrams #73090 üzenetére
Urbanfun hifi. Bosshifi b3.
-
s4tch
veterán
válasz milkabrams #73090 üzenetére
Témaösszefoglalóban nem találtál semmit?
-
milkabrams
őstag
válasz milkabrams #73079 üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok valakinek van ötlete?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
ktommy91
addikt
válasz milkabrams #73079 üzenetére
Audiofly AF33 3.99GBP-ért ajándék.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
monti0222w
addikt
válasz milkabrams #66091 üzenetére
Szerintem az ES18-t válaszd, az én szavazatom őrá megy.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz milkabrams #66082 üzenetére
A P3 biztos jó lenne mind árban mind hangzásban neked, ha még elérhető. Az E10-30 az már drágább kategória, esetleg az ES18 - t még még próbálnám a SoundMagic tól .
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz milkabrams #66079 üzenetére
Összefoglalóban van részletesebb leírás.
IEM (In Ear Monitor): A fülhallgatók manapság legelterjedtebb kialakítása, hallójáratba hatoló szilikon vagy szivacs illesztékkel, ami jobb hangszigetelést biztosít, és jobban átadja a fülhallgató hangját (különösen a mély hangokat).
Szintén az összefoglalót olvasgatnám a pontos típus kiválasztásával kapcsolatban is. Szerintem ilyen árban SoundMAGIC E30, E10, Vsonic VSD3(S), Xiaomi Piston 3 lesz esélyes, hogy előfordul aprón.
-
törölt tag
válasz milkabrams #66079 üzenetére
Az iem = in-ear monitor. Az összefoglaló listáján levő összes füles ilyen.
-
törölt tag
válasz milkabrams #66076 üzenetére
Ennyiért szerintem iem lesz a befutó, abból már kapsz olyat, ami nem szörnyen szól. Fejhallgatóból ennyiért kb hulladékot lehet venni.
-
kemcso
Ármester
válasz milkabrams #56596 üzenetére
Első körben azt mondanám, hogy Vsonic VSD 1, 2, 3. Én a 2-t nem hallottam, de akik igen, azok szerint ár/értékben az a legjobb (mondjuk innen: Lendme, de nekem a Penonaudio-val sem volt gondom még. Lendme a hivatalos webshopja a Vsonic-nak)
Ha ragaszkodsz a Mo-i beszerzéshez, akkor Soundmagic E30. -
milkabrams
őstag
válasz milkabrams #56589 üzenetére
hahó valaki??
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
bucsher
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest