Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz fericske #78755 üzenetére
Nem ,, viszik el a hangzást ,, direkt 3 állást érzékel az amp, normál/aux/high csupán ez van átverve , , hogy az adott esetben 36 ohmos fülest alacsony hangerőn is sokkal dinamikusabban tudja megszólaltatni , ahogy a délután próbált SE HD650 (150 ohm) azonnal HighGainbe kapcsolt amikor beledugtam . A külső DAC-ok többségén is van High/Low állás , csak itt egy érzékelő automatizmus váltja ki és ki is írja ,hogy aux/low/high .
Sokan root után a Viper4droid-al kapcsolgatják , de ezt én feleslegesnek tartottam , ezzel a két olcsó (amúgy dunu) alkatrésszel ez a funkció elérhető . Ez a LG V10 óta a Sabre erősítők sajátossága és az összesnél műxik (V10/20 G5/6/7 szériánál amik Normál vagy Quad Sabre DAC/AMP ugyancsak ) a bebikázás alatt ha azt érted jobban merül vagy melegszik ? nem , elvileg,, 600 ohmos fülest is meghajt , természetesen arányos lehet a merülés ha egy HD700 lóg rajta folyamatosan, de én a 36/38 ohmos fejeseimmel nem vettem észre High-ban semmi természet ellenest , a V10/20-at is így használtam..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest