- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bepken #54734 üzenetére
Volt néhány embernek még régebben R1, és szerették is, de aztán elég sokan panaszkodtak rá később, hogy viszonylag gyenge hang- és anyagminőségű termék. Nekem más Bw termékekkel sem volt igazán jó tapasztalatom, nem annyira kiemelkedők, mint amennyibe kerülnek. Ilyen 10 ezer körül érdemesebb a VSD3-at nézegetni, vagy az otthon is kapható Sm E10-et akár. Illetve ha még sok basszust keresel, akkor ott a szintén dual-driveres ATH iM50, bár azt sem igazán szereti itt a fórumozók többsége, sok a basszus, és kicsit tompa a hang, de ez egyébként relatív, nekem a VSD3S is tompának tűnt, armatúrás fülesek után, ahol kellően sok magashang van.
Szóval az a kérdés, hogy mit vársz el. Ha részletes hangzást, jó felbontást, stb, akkor armatúrás füleseket érdemes nézegetni, de azok jellemzően ennél jóval többe kerülnek. Ha továbbra is sok basszust, akkor meg az említettek ebben az árban szerintem meg fognak felelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest