Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
krisz242 #61505 üzenetére
Ha a sima CKR9 is olyan, mint az eredeti, akkor az kicsit világosabb, levegősebb, némileg gyengébb mélyekben, az LTD meg értelemszerűen a fordítottja. Az LTD-ben a CKR10 driverei vannak, de a 9 háza. A CKR10 már kicsit mélytúlsúlyos, az LTD kordában tartja a mélyeket, de nem is agresszívak a magasai, mint a sima 9-esnek. Ez az amit olvastam róluk, megerősíteni nem tudom.
-
-
vicze
félisten
válasz
krisz242 #60136 üzenetére
"szűrendő zaj inkább alacsony frekvenciájú"
Nem teljesen.
A zajszűrők a monoton egyenletes zajt tudják szűrni, ebből adódóan inkább a mélyebb tartományokat, a magasak túl "változékonyak". A mikrofon mintákat vesz és az elektronika, vagy itt épp az SW olyan jelet próbál keresni a hangban, ami állandó, ez az állandó mintát tudja ellentétes fázissal lejátszani, hogy eltűnjön. Beszédhangot, és egyéb sűrűn változó zajokat nem tud szűrni, többnyire halkul még így is, legyen az bármilyen gyártó bármilyen terméke. Pl. repülőn a gépzúgás nagyrészt eltűnik, de a gyereksírás csak halkul. Zajszűrésben Bose a király, mivel az ő szabadalmuk volt 90-ben és még mindig jó párat tartanak belőle, ez az egyik fő profiljuk. Az fülhallgató ANC-re a szabadalmuk 2010-ben lejárt azóta próbálkozik igazából mindenki utolérni őket, ami azért majd idővel bekövetkezik, de még senki sincs a közelükben se.
Westend MM-ben amúgy ki van rakva QC20 és QC25 is, szóval ott lehet próbálgatni mit tud a legjobb.Az áruk brutális amúgy.
Nagyon sok cég van aki próbálkozik, úgy hogy nem hallottam mindet, Plantronics és Sennheiser ANC-je van az élmezőnyben, Sonyé inkább a középben. Mindegyik kicsit máshogy próbálja megközelíteni a dolgot, pl. Sony-nál elég nagy pozitívum a többihez képest, hogy az ANC egyáltalán nem befolyásolja a zenét, ez pl. Bose-nál nincs így, főleg, hogy ANC nélkül ahogy sheratan is írta borzalmas a hangjuk zeneileg.
Amúgy a Sony most a Hear.ON-nal eléggé rászállt az ANC-re, ezeket még nem hallottam, csak hát ezeknél a külső egység eléggé hátrány. NC31 egyedülálló abból a szempontból, hogy semmi nem kell hozzá csak a teló és semmi +súly nincs és töltögetni se kell. -
bepken
veterán
válasz
krisz242 #54738 üzenetére
megnéztem pár tesztet a VSD3S fülesről. nagyon tetszik a formája, valahogy ránézésre kényelmesnek tűnik. a cserélhető kábel is jó dolog (bár gondolom nem olcsó....ezt fejhallgató kapcsán már megtapasztaltam)
hangzásban viszont mit várjak tőle? miben kapnék mást az S5 hangjához képest?illetve jelenleg nem elérhető mp4nation oldaláról, csak a VSD3 verzió (ha jól értelmezem, itt több a mély) - hol érdemes még nézegetni?
-
bepken
veterán
válasz
krisz242 #54731 üzenetére
köszi szépen!
most elbizonytalanodtam... az R1-et is ilyen leárazáskor vettem, ezért gondoltam rá, hogy így ismét benevezhetnék egy komolyabb darabra. eddig azt olvastam róla, hogy visszafogottabb mélyekkel rendelkezik, illetve középen sok a részlet. ez igaz?
szentkuti11! köszönöm Neked is! még lehet, hogy nézelődök kicsit. igazából nem ragaszkodpk én ugyanahhoz a hangzáshoz, csak nekem az spec tetszett, amit az R1 tudott. azon túl, hogy a mélyek domináltak, szépen kijöttek a részletek is - és az én korábbi tapasztalataim alapján már ez is megelégedéssel töltött el.
szóval akkor abban segítsetek, milyen irányba volna érdemes elmennem, hogy ennél is jobban leessen az állam?
-
Bodor
veterán
-
flash-
veterán
válasz
krisz242 #52123 üzenetére
az sz betűs sziszegés nekem megvolt a Xears Turbo Devices II Titan és Gr06 fülesekkel is..nagyon idegesített..
bíztam benne hogy pont a gr07 már nem ilyen eddig senki sem írta...
meg is rendeltem...bár tervbe van az ibasso dx50 remélem annál már nem fog kihallatszódni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest