Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Ahogy tegnap mondtam, ma pudingfesztivált tartottam
Hozzávalók:
- Brainwavz M1
- generic duplák (aka bi-flange)
- Hybrid-utángyártott sima harang
- Quiet fantázianevű generic (Howard Leight mint gyártó?) füldugó, amit egy építészmérnök haveromtól kaptam, SNR 28, NRR 26. Ránézésre nagy narancssárga amorf szilikongumi, enyhén kúp-szerű palásttal, majd a fülbe kerülő rész amolyan cumi-szerű (lehet, hogy a másik gyártósoron az megy?), s közepén valami keményebb műanyag-pálca, ami talán a tartását adja?
- közeli autópálya: M7 bevezető (volt Osztyapenkó)
- a füleimAz eredmény elég meglepő lett. Arra számítottam, hogy itt most a bi-flange megmutatja mit tud, kicsi kényelmetlenségért cserébe jobban tompít; de még ez se fog a füldugó közelébe érni. A hiba valószínűleg az én készülékemben van, a hallóberendezésem ugyanis biztos nem szabványos, sima füldugók közül sok kényelmetlen is volt és kiesett (MX400-al is szenvedtem egy ideig, mert ugyan nem volt rossz, de nem maradt benn -- ezután tértem át fél-IEM-ekre). Vagy a hallójáratom túl nagy a füldugóhoz, vagy a füldugó volt kicsi, de éreztem, hogy nem nyom annyira, mint kéne, nem tölti ki elég jól a fülem. Meg talán túl puha is volt, a harangja túl könnyen összenyomható, nem is akarta rendesen kitölteni a teret. A füldugó leszerepelt, nem tompított sokat.
A biflange vs. utángyártott hybrid már érdekesebb meccs volt, de itt is várakozásaimmal ellenkező eredmény született. A dupla talán kicsit jobban tompította a magasokat, viszont a hibryd az egész tartományt, a mélyet és közepet is, egyenletesebben szűrte ki, amiből a dupla mintha többet engedett volna be.
A duplánál is lehet, hogy nem passzolt elég jól a fülemhez. De szerintem inkább az volt a különbség oka, hogy a hybrid-utángyártott harangja vastagabb volt -- így egyrészt nagyobb akadályt képzett a külső zajoknak, másrészt jobb volt a tartása, jobban belenyomta magát a fülem formájába, így jobban szigetelt. Szóval lehet, hogy az ideális megoldás egy olyan dupla lenne, ami hybridhez hasonlóan a szokásos oem-genericnél megszokottnál másfélszer vastagabb, és talán 2-3mm-rel rövidebb, az első harangjának átmérője pedig 1-2mm-rel kisebb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Dave™
nagyúr
Szerintem nagyon jól szigetel a Hybrid, persze ha neked való az a méret A foam is jól szigetel, csak a hangja borzasztó, a dupla meg ahogyan leírtad, ráadásul nagyon mesterségesnek éreztem vele a teret. Ki van találva az a Hybrid elég jól De majd nemsokára visszarakom a Sennheisert, hogy most milyennek találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
- Ps5 Playstation 5 Kiegészítők: Borítás, RGB Talp, Akasztó, Wall Mount, Lemeztámasz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest