-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrayon
tag
fi:zi'k: És mennyiben változna ez az összeállítás, ha akusztikus zenére akarnám használni?
Deadzone41: Köszi, mindenképp elmegyek egy ilyen találkozóra, ha tudok.
bajnokpityu: Nem, nem szeretném eladni. Sőt, egyszer egy másik, jó állapotban lévő példányt is szeretnék, ha ez már teljesen széthullott. Ha lesz találkozó, elviszem hogy mindenki meg tudja hallgatni, aki még nem ismeri. Igen, azt már sejtem, hogy univerzális fejhallgatók nincsenek, ezért is írtam, hogy most épp a pop/rock vonalra szeretnék egy fejest.
bigmasterg: Nem elsősorban a szigetelés miatt (bár az is jól jönne), hanem a basszus többlet miatt. Valahogy nekem az jött le, hogy a zártaknál jóval több a mély hang, de akkor úgy látszik tévedtem. Ebből mindenképp további hallgatózás lesz . Pedig már azt hittem jó nyomon vagyok, de most ezzel még több fejes jött számításba. Nem baj, ahogy fent is írtam nem sietek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gran Turismo
- Politika
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4