Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz madgie #21755 üzenetére

    azért ezzel a képpel valami nem éppen oké :) Itt van előttem egymás mellett a 9-18 és a sami 12 is most az asztalon. Lehet hogy nem sokkal scale-eződött el az a kép, de érzetre elég más (azért a camerasize-t nem halálpontos merőlegesen befotózott obikat passzint rá)
    És ha kézbe veszed, súlyban akkor még inkább kijön a különbség :) Nem mintha persze ezzel amúgy bármi gond lenne.

    Félreértés ne essék, nekem baromira tetszik hogy a sami 12 az egy ilyen kis hagyományos tank, van benne anyag, meg hát ez tényleg manuál (nem a fly-by-wire), a fókusz is meg főleg a rekesz (pl. a fuji 23/1.4 (legalábbis az enyém) rekeszgyűrűje az már szinte túl könnyen jár, a Noctricroné egy kicsit már jobb, de a legjobban nekem a sami tetszik, ami persze fizikailag is nyitja/zárja a rekeszt)

    A 9-18-hoz még annyit hogy az tényleg annyira kicsi és könnyű hogy gond nélkül viszem magammal tényleg bárhova, betéve a 12-40 mellé, és kb mintha ott sem lenne. Amikor és amire én használom ott sokszor nem elég az ekv 24 (bár az obicserélgetést meg utálom :) Sokszor inkább panoráma, persze az meg utólag nem annyira egyszerű. Kell egy Llaowa 7.5 meg egy tartalékváz :) )

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák