-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz GALARDO #25865 üzenetére
Nem rosszak. A darazsat legközelebb próbáld meg úgy, hogyha nem sikerül pont rá fókuszálni akkor fixáld le a fókuszt úgy, hogy hosszan nyomsz a kijelzőre és irányítsd rá a fókuszpontot.
(#25871) rizso: én sem tudom teljesen eldönteni. Ennyi pénzt én is sokallok érte kicsit. Mondjuk pótakkut majd lehet hozzá venni ebay-en. 35-40k körül már nem gondolkoznék rajta.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
hito
nagyúr
válasz GALARDO #25338 üzenetére
És ilyenkor hol van a 808? Első kettőt vele lőttem. De hagyjuk már ezt a 808 fétist. Miért kell folyton hasonlítgatni? Két nagyon különböző eszköz, más koncepcióval, mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Szerintem
Mai napig a legjobb fotós mobilnak tartom a 808-at, de NEM váltanék rá vissza most. Miért olyan nehéz ezt elfogadni, megemészteni?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Xaels
félisten
válasz GALARDO #24696 üzenetére
Nincs. NFC-vel párosítja a telefonnal WIFI-n.
Hoztam vakus képet:
Bálna1 , Bálna2 és PS3.HTC One
(#24699) legiaap: "Both are said to contain a built-in sensor, Bionz processor, Wi-Fi and NFC connectivity," gondolom nem NFC-n fogja küldözgetni a többmegás képeket a telefonra.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
legiaap
félisten
válasz GALARDO #24533 üzenetére
A HTC One-nál jobbak a színek, de az iPad élesebb.
Na én is mutatok pár képet. Voltunk kirándulni Stratford-upon-Avon-ben:
Mind the gap
Téglahíd
Fa
Hajó
Járda
Templom
Kompra várva
Verda
Ajándékboltos hajó
Lámpa
Mókus
Lépcső
Kapu
Temető
Church Normal
Church HDR
Sírkő
Csónakok
Lámpa 2
Zebracsíkos ház
Vonatra várva
SelfridgesBy iPod Touch 5
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10574 üzenetére
Ez egy külön app, ingyé' volt.
Nekem nagyon bejött, teljesen jól összedolgozza a két expot, ez által esélytelen kiégetni bármit is. Mellesleg a színek is szebbek.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10572 üzenetére
Hajrá.
Fentebb írtam volna, h lövök majd én is reggeli ködben, kíváncsiságként, viszont a franc fog holnap felkelni olyan korán.
mod.
HDR app-ot kipróbáltad már?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10421 üzenetére
Szó sincs róla.
Csupán nem akartam rácuppanni rögtön megjelenéskor, s szopni, vele akár több órát, viszont valamikor a héten összehozom.
Addig is dobok még egy képet, tekertem ma is egy frankót.
i.OS 4.3.5
01 - volt ennél már jobb kép is, kicsit életlen lett, bár a fahíd gerendái nem kicsit mozogtak.
02 - makró"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz GALARDO #10383 üzenetére
ios 5?
..hdr progit nem próbáltad még? Szinte mindent azzal fotózok, mivel így nagyon ritkán égnek ki részletek és bebukásokat is el lehet kerülni.
-
-
fairi
addikt
válasz GALARDO #7131 üzenetére
Na csináltam pár fotót kint a napsütésben...
BME épülő új épülete,diákok előtérben
Muscari neglectum napfényben megcsillannak fehér fogacskás lepelrésze,felső meddő virágokkal
Cerastium fontanum-nak tippelném a fehér virágot.jellegzetes mélyen bemetszett sziromok
legújabb rom természetesen, exif infók is ott vannak.....
Módosítatlan, teljesen alapbeállítás,csak expozíció korrekció volt néhol...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal