-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
natë
nagyúr
Itt meg laza Xiaomi győzelem. Vibrant-tal.
-
félisten
-
natë
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
-
félisten
-
novinyul
veterán
Igen 2018 Az S6 jobb volt az S7 meg mindennél volt jobb. Érdekesség képpen raktam fel a képeket, amúgy meg a színek tekintetében jobb mint a Xiaomi 13
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
félisten
-
ShadowLac
addikt
válasz novinyul #115973 üzenetére
Igen. Mar több mint egy éve van meg.
Ha belenagyitunk pixel a jobb. Szín meg 22 ultra..
Technoman: pixel kicsit sötét nekem.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
natë
nagyúr
-
Drakmusz
addikt
válasz novinyul #115957 üzenetére
Pusztán a kamera miatt cserélni szerintem soha nem volt egy jó opció.
Főleg ha megpróbálod valahogy arányosítani a költségeket.
Most megint egy olyan időszak jön amikor elszalad az árfolyam, drágábbak lesznek az új készülékek.
A különbözetből meg simán kijön mondjuk egy hosszú hétvége külföldön.
Az legalább élmény, a pixelkukkolásba meg bele lehet betegedni.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #115950 üzenetére
Szemem mint a sasé. Azt mondta a céges doki, ritka az ilyen 46 évesen.
-
addikt
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #115948 üzenetére
Vannak fasza kontaktlencsék
-
addikt
-
félisten
-
addikt
-
novinyul
veterán
válasz Elit3Zotya #115938 üzenetére
Na csak nem szereztél egy XZ Prémium-t?
-
addikt
válasz Aryon87 #115936 üzenetére
Nem nagyon van feketében, pedig abban nagyon jól néz ki, zöld meg elég gagyi hozzá képest.
Amúgy nagyon jónak tűnik és nem csak kamerában, az aksi nagyon jól bírja és a kijelző is a legjobbak között van.
Bár ebben az árkategóriában, nagyából az összesről elmondható ez.Sony Xperia XZ Premium
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #115935 üzenetére
Azért egy Honort megnéznék tőled
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Idén is kb túl vagyok a java csúcstelókon és most is nézem mit lenne még érdemes kipróbálni pl. magic 5 pro, p60 pro-t nézegetem, de végül csak bekell látnom, hogy idén is ez áll hozzám a legközelebb..
Az xperia 1-5 felé még lesz egy megcsalás, de csak az övé leszek idén is.
Ez az authentic betalált nálam, 12s ultra óta nem enged, bár a 11 ultra is a legjobb volt a maga évében szerintem.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #115932 üzenetére
-
addikt
Találtam még pár ugyan onnan készült képet, de ezek sem ugyan akkor lettek lőve.
Halálreám, de az ultra jobb szerintem.Oppo Find X6 Pro VS Xiaomi 13 Ultra
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Doki42
őstag
válasz Plazmacucci #115930 üzenetére
Lehet, ku…va lassan jönnek be az oldalak
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
félisten
Megint ddos van?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
funkmester
aktív tag
udv.
letezik olyan app, amivel lehet a a szineket valtoztatni a videorogzitesben? pl valamelyik mobil tulszatural es mattabb hatast szeretnek -
novinyul
veterán
Szerintem éppen elég ha nektek tetszik Jó lesz később visszanézni a képeket. Nálunk a családban mindenki dicséri a kis 13-t, pedig simán automata módban fotózom vele a legtöbbször. Itt meg mindig találunk valami hibát a képeken, tök mindegy hogy mivel lett csinálva.
-
félisten
Kipróbáltam az új Samsung Pro Raw verziót, nem sok mindent változott. Valóban nem színesít túl, de minden mást továbbra is elvégez. Nincs különbség a mentett dng és jpg között. Komolyan. Fos.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Ricardo
titán
válasz xhege #115902 üzenetére
Idézet a téma összefoglalóból.
" A hozzászólásokban, ha képet is megjelenítünk, akkor figyeljünk oda, hogy az csak maximum néhány száz pixel széles/magas kép legyen! Ne helyezzünk el nagyméretű képet a hozzászólásba ágyazva, mivel ez automatikusan betöltődik az oldal betöltésekor! Ha videót linkelünk, akkor azt lehetőség szerint jelezzük a hozzászólásban. Így megkönnyíthetjük a mobilnetről nézelődök életét, megkímélvén őket a véletlenül betöltött, megnyitott nagyméretű képek videók okozta jelentősebb adatforgalomtól." -
xhege
veterán
válasz Plazmacucci #115903 üzenetére
Küldök ha kell.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Formula-1
- Total Commander
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest