Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz KissVlms03 #21597 üzenetére
Mert alapból 10 ezer CR-be kerül a gyorsutazás, és minél többet törsz össze, annál olcsóbb lesz, a végén már ingyen lesz.
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
válasz lanszelot #21589 üzenetére
Ja, hogy te kevered az FM7-et, meg az FH4-et. Meg a régebbi játékokat, meg úgy mindent mindennel...
FM7 még a régi modell, de ott nincsenek is kiegészítők, csak Car Packok. FM6-ban még volt a Nascar, és a Porsche kieg új bajnokságokkal, acsikkal, badgekkel, mindennel. FM7-ben ilyen már nincs.
FH4 teljesen más modell, ez rögtön GP-be jött, itt az Ultimate mindent tartalmaz. Illetve tartalmazott eddig. F&F pack viszont az FH4-ben nincs, az FH3-ban még volt (ahogy minden, ott az is fizetős), az FH2-ben pedig kvázi kieget is kapott az F&F.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zsiz
őstag
válasz ClydeBeka2 #21592 üzenetére
De azt ugye tudod, hogy ha a gyorsutazás táblákat összetöröd, akkor nem csak időt, pénzt is spórolsz?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ClydeBeka2
őstag
Ezt nem hiszem el! 3 hónapja játszok kB a játékkal és most néztem utána hogy miért nem tudok gyorsutazni akárhova. Mondom biztos ez ilyen YouTuber kiváltság v vmi... Erre 1 hülye 2 milliós ház nincs meg mert arra meg sose vitt a játék!!! Ahh mennyi időt fogok most spórolni
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
CJ4567
nagyúr
FH4-ben Fast and Furious pakk? Nem láttam még sehol ilyet.
Nem FM7-ből kell UE lennie ahhoz, hogy az FH4 FD pakk meglegyen, hanem FH4-ből kell digitális. Én simán digitális FH4 standardot vettem, és járt hozzá az FD pakk, úgy, hogy azon kívül egy Forzám se volt megvéve.No Sana No Life
-
stillmatic
aktív tag
Pont az ilyen kamuautókat nem vall nagy üzleti érzékre pénzért adni. Ingyen is max bezsákolnám őket, de az igényes autóválaszték mellett soha nem ülök be egy Cyberpunk, Warthog, Lego, Hot Wheels járgányba maximum heti feladatozni. Ez nem GTA hogy mindenféle random szarral veresse az ember.
Ellenben a fentebb említett PSA ralipakkért (ha lenne) simán kicsengetnék 10 eurót.
-
lanszelot
addikt
válasz CJ4567 #21584 üzenetére
Wellcome pack -et megkaptam, ingyen.
Formula Drift car pack FM7 nem ingyenes. Ha ingyenes lenne az is meglenne, de meg kell vennem. Pedig ultimate van meg FM7 -ből is.
FH4 ben a Fast and Furious fizetős, FM7-ben meg az van meg ingyen.
Ezért írtam a vagy mi -t, mert nem tudtam meyikben melyik fizetős.
Tehát egyikben ez, másikban az fizetős, de mikor megveszed ott van benne, hogy mit tartalmaz az ultimate, és van lejárati dátuma, ami azután jön az mind fizetős.A lényege az volt amit írtam, hogy bármi ami most jön dlc az fizetős lesz, és car pack -ok is lehetnek azok, mert nem mindent tartalmaz a dlc, nem úgy ahogy Tibiajax Írta.
Ez mindig is így volt, már az 1 résztől kezdve[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
válasz zotyi8 #21577 üzenetére
Reménytelen. Jönnek stock Bentley bálnával, kamionokkal terepversenyre. Vagy Ram Rebellel ami jó lenne, de nem stock A716-al mint ahogy ma a kedves sporttárs bepróbálkozott. Hagyom az utolsó napra mint a múlt hetit, addigra a hülyegyerekek talán elfogynak. Ott meg mindenki alap Suprával akart ralizni.
-
stillmatic
aktív tag
válasz KissVlms03 #21575 üzenetére
X-es Rimac, 377 méter.
-
CJ4567
nagyúr
válasz parandroid #21585 üzenetére
Hopsz, még beszéltem is róla, hogy ingyen van, ezt benéztem.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz lanszelot #21582 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen Welcome Packet néztél, de az sose volt ingyenes.
A Formula Drift autócsomag: Included with Forza Horizon 4 Standard, Deluxe, and Ultimate Edition digital bundles. Szóval ingyenes, ha digitálisan veszed meg a játékot/game passon játszol.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
-
lanszelot
addikt
válasz CJ4567 #21581 üzenetére
Welcome pack free, megeshet hogy a free szó ingyenest jelent, amely azt takarja, hogy nem kell érte fizetni?
A cyberpunk autó is free volt, és a szülinapi Forza car pack is, azokért is ugyanezen ok miatt nem kellett fizetniDe már a Formula Drift vagy melyik car pack se volt ingyenes. Az is időn kívül volt
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Hoonigan RS200 és Ferrari 599xx evo. Ezekkel minden megcsinálnató.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zotyi8
tag
Nekem a Póba nem akar összejönni. Már negyedszer kap ki a csapatom, hiába nyerek egyedül kevés vagyok...nemtom hogy fog összejönni.
-
zotyi8
tag
Bármilyen durva sportautó, csak találj be nagy tempóval a zászlók közé.
-
KissVlms03
újonc
Ugratást mivel csináltátok?
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #21572 üzenetére
Majd tesznek bele párszáz pontnyi acsit, amihez ezek a dögök kellenek, aztán kénytelen leszel (mint a hoonit az fh3-ban, vagy a f&f-t az fh2-ben).
Amúgy meg egye fene, az a Pikes Peak PUG még elfér. Dakart meg úgyis a Minik nyerik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CJ4567
nagyúr
válasz homerhamm #21570 üzenetére
Már fent van az FH4 HW autócsomag oldala.
És nem lesz benne az UE-ben se: Not included with the Forza Horizon 4 Car Pass, Standard, Deluxe or Ultimate Editions.
No Sana No Life
-
rdt89
addikt
válasz Kisgépkezelő #21562 üzenetére
405 Pikes Peak az az autó /szörnyeteg/, aminek a videójától a mai napig libabőrös leszek. Jöhetne simán a játékba, de ahogy írtad, az összes francia autó, ami elporolta a nagyok popsiját.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz KissVlms03 #21564 üzenetére
Meg kell csinálni ezt a szezont 50%-ra és akkor beadja De jövő héten az évszakos 50%-ért is azt kapod, a kapott backstage passből tudsz autót szerezni.
-
AsakuraDave
őstag
Havonta 1 back stage pontot lehet szerezni a havi 50%-ért.
Illetve 1x tudsz csak megvenni egy autót bár még nem próbáltam ha megveszed és eladod AH-n akkor utána megtudod-e venni még 1x.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Dewo
aktív tag
Elvileg pénzbe kerülnek
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
KissVlms03
újonc
A Horizon backsatgeból hogy
ehet kivenni autókat? -
Win-T
senior tag
Na akkor [ezért] nem jön ide Hot Wheels DLC.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Qkackca #21561 üzenetére
Kinagyítva girosznyúzásnak tűnik.
peterkeT: Hát ez az. Egy 23. mustang helyett simán dobhatnának mondjuk egy 405-öt, néhány bodykittel. Inkább a Dakar győztes kivitelt választanád, vagy a Pikes Peakit eseteg csak egy ilyen sima túrautót? Meg persze akár még közel-keleti/afrikai taxiként is. Tavaly még gyártották iránban.
Vagy ha már benne van a játékban 3 példányban az összes Focus és Fiesta amit elporoltak annak idején, akkor bekerülhetne az a pár Citroen ami elporolta őket. Mondjuk legalább a DS3 az megvan, de a másik kettő még jöhetne.
CactuS Clioból ha jól számolom 7 van a játékban. Ezek a Cliok szép sunyiban akkora szeletet vágtak maguknak a motorsportban, mint kevés más dolog. Nem vagyok annyira jártas a motorsportos karrierépitésben, lévén amikor nekem ezt meg kellett volna alapozni, akkor épp egy jobb biciklire se volt pénze a szüleimnek, de nekem úgy tűnik, hogy ez a tizensok országban futó széria valami olyan belépő szint lehet az autóversenyzésbe, ahol majdnem mindenki megfordult aki utána vitte valamire ebben a szakágban. Egyet a Michelisz is nyert útban a WTCR bajnoki cím felé. Gondolom emiatt van sok Clio minden pályaversenyes játékban. Az FH4 meg örökölte őket az FM szériából.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #21556 üzenetére
na vazze, akkor most kidobtam az ablakon akkor 200k-t.... pcsába
CJ4567 wow.. elkerülte a figyelem teljesen. köszi!
homerhamm azoknak jár ez a szmájli, akik régi és hatalmas nagy tiszteletű ph-sok, akiknek még az utcán is előre kell köszönni. giroszos, meg mindenfajta egyéb szmájlik járnak ajcsiba nekik többek közt
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #21555 üzenetére
Kijött egy új DLC amíg odavoltál, Welcome Pack/Üdvözlőcsomag. Ebben a jobb oldalt látható 8 autót kapod, alap autószalonos autók új változatai.
A Ferrari F50 GT WP egy új motorhangot kapott, és slick gumik helyett sima versenygumikon van, szóval lassabb nyáron/száraz úton, viszont esőben elég jól használható.
A Ford GT WP slick gumikat kapott Szóval most már használható S2-ben, nem a legjobb, de egynek elmegy, egész fun.
A Porsche 718 WP valami oknál fogva olyan aerodinamikus, mintha a NASA tervezte volna, így nem kell sokat tuningolni, de repül, mint a golyó. S1 dirtben elég jó, de még S2-ben is működik.
Hoonigan Gym9 Focus felejthető.
Toyota Baja T100 WP... valami oknál fogva kb. Hoonigan RS200 szintű tapadása van, és S1 rally, és cross-country meta lett.
Aventador LP700-4, olyan slick gumikat kapott, ami esőben is jó, S2-ben vicces, ezen kívül kb. felejthető.
Subaru WRX rally-car felejthető.
Jeep CJ5 kb. ugyan az, mint a sima, csak bugos a hátsó felfüggesztés és nem tuningolható rendesen.
homerhamm: Tegnap mondtam, hogy új fiókon újrakezdtem, január óta játszom megint.
No Sana No Life
-
KissVlms03
újonc
Bárkit is érdekek rohadt sok limo meg crown victoria van az AHban
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #21552 üzenetére
Mindenki megkapta, akinek volt game passa. A Welcome Pack az autócsomag neve. Meglévő autóknak egy-egy erősebb verziójait pakolták bele. Kb, mint a preorder pèldányok, csak ehhez könnyebb hozzájutni.
p
[ Szerkesztve ]
-
-
Qkackca
őstag
válasz KissVlms03 #21546 üzenetére
Elsuhanás, az a nagyobb sebesség különbséggel való előzés, pl mikor szélárnyékból előzöl, vagy féktávnál mikor beesel mellé és kifékezed, ilyesmi.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #21534 üzenetére
Szerintem kétféle dologért lehetne tényleg érdemes bant adni: ha valakit nagyon sokszor jelentenek, hogy lökdösődik online, és ha csal. Most teljesen mindegy, hogy kinek mennyi pénze van, mert ebben a játékban nincsen kifejezett gazdaság, önti rád a játék az autókat és a pénzt, aukciós házból okosan rengeteg profitot lehet csinálni... És most valakinek van párszáz milliója, azzal hogy rontja el mások játékát?
No Sana No Life
-
evitiguF
senior tag
Ha nincs Hoonigan, én egy Moslerrel csináltam meg.
-
homerhamm
addikt
válasz KissVlms03 #21546 üzenetére
Hoonigan RS200
-
KissVlms03
újonc
Srácok versenyben hogyan lehet elsuhanás trükköt szerezni?
A nyári sebesség zónához milyen autót válasszak? -
Dewo
aktív tag
válasz parandroid #21539 üzenetére
A 4 évszakon már túl vagyok.Akkor elvileg már tudok
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
parandroid
félisten
-
Dewo
aktív tag
Tegnap töltöttem le a forza 4-et. A kérdésem az lenne hogy 21-es szintűnek kell lennem ahhoz hogy tudjak mások ellen is versenyezni?
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #21533 üzenetére
Szerintem az, hogy ne add el egyből, próbáld ki előbb, de nem tudom igazából.
A játszó sikerült, elsőre, csak minden töltőképernyőn, töltött 3 percet...eredmény hirdetés - 3perc, töltö képernyő 3 perc, köv játék 3-perc, szóval kb 45 perc alatt lett meg ...ebből nem volt 10 perc nettó játékidő.... de meg van első próbálkozásra.
Ehhez képest a triál meg elsőre, simán.Aztán most meg a koophoz halt le a szerver, egyszerűen nem ment a versenyzés...
És akkormegjelenik a játék steamen.... kap új szervereket is vagy csak rosszabb lesz mint eddig ?http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homerhamm #21533 üzenetére
jó én megértem valahol.. hogy érdemeld ki, hogy dolgozz meg egy kicsit érte, nem csak úgy essen már le az égből..
magam is szívesen kaptam volna le gyorsba a házból, de végül is így, h 5 gyorsversenyt kell csak lenyomni és megkapod, ez még belefér.. még nekem is
az a szar, amikor ennél sokkal többet vagy nehezebb infantilis baromságokat kell végigcsinálni egy kocsiért.
először azt hittem, fényképezgetni kell majd, na azt neema legszomorúbb meg legfőként az, hogy egyáltalán létezhet ban, és hogy kis kereskedésért valakinek kibannolják a pénzzel kicsengetett accountját..
eltakarodhatnak a fenébe -
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #21514 üzenetére
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #21513 üzenetére
Clioból ha jól emlékszem 2 van bent, az RS - Renault Sport -, ami anno és most ia elég kemény kis méregzsák - főleg a trophy belőle -, illetve a v6, ami eleve ritkaság volt, egy középmotoros példány (!).
Nyethuszár: szélesebb a pofája - a lámpa alatt látszik a toldás -, kicsit erősebbek az ívek, más emblémák, nem nagy dolgok kívülről.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
parandroid
félisten
válasz Kisgépkezelő #21516 üzenetére
Whatever, wishful thinking. Most látom, hogy az ehavi adag új autó össz-vissz 2 Mustang. Mondjuk az eheti nem rossz, nalak awd tuningjával próbálgattam kicsit, de akkor is csak egy 23. Mustang a játékban.
p
-
evitiguF
senior tag
Azért 2milliót hozott a konyhára
Egy McLaren 600LT-t behúztam egy versenyen, ami aukciós házban ennyiért most el is ment. Lefrissült a játék, most már a tényleges feladatok vannak. -
CJ4567
nagyúr
válasz homerhamm #21503 üzenetére
Nem szűnt meg, nem kell ahhoz a játéknak letöltve lennie, hogy tudjam, hogy kit van a frissítés.
Amúgy lebuktam, új fiókról játszom, sajnos nincs más autós játék, ami le tudna jelenleg kötni, a Crew 2-vel próbálkoztam, de az ilyen néha-néha megszerzem az új autót kategória. Viszont az 1 hónapos kihagyás jót tett, újra tudom élvezni a játékot.
Tibiajax: a gyári felni a legjobb!
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
rdt89
addikt
válasz Kisgépkezelő #21516 üzenetére
Igen, ezért is szeretném őket a játékban veretni, párhoz volt/van szerencsém a valóságban is és nagyon nagy élvezet őket hajtani.
Tibiajax:
Én éjszakás előtt gyorsan behúztam a kicsi Ford-ot Megtuningoltam, vertem vele pár karikát, de számomra érdektelen, Mustang +1 a játékba /nekem speciel/Daw93:
Én nagyon kezdem unni a játékban a szuper sport autókat és hasonló nagy teljesítményű vasakat, sok-sok hétköznapi autót is látnék szívesen pl Saab, Suzuki, Seat.evitiguF:
Neked a Quick Resume funkció miatt mindig ki kell lépnem a játékból, mert addig nem ugrik át a másik évszakra.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz csaba951 #21520 üzenetére
Észrevettem, hogy nehezebb. Az alapjátékot legkeményebb, asszem "verhetetlen" divatarok ellen nyomtam, itt most vissza kellett vennem egyet. Ezért is vettem meg a kiegészítőt, mert alapjátékot már nagyon kijátszottam, nem nagyon volt kihívás.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Végül megvettem az ultimate bővítményt. A szigetet próbáltam eddig, tetszenek a pályák, kihívások. Egy darabig elszöszölök vele. Ha meguntam, csak utána megyek legózni.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Daw93
senior tag
Én is nagyon szívesen látnék sok "átlagautót" a játékban! A játékban kb mindenevő vagyok, a hypercarokkal, oldtimerekkel, meg a z extreme offroadokkal nem annyira megyek sokat, de nincs gondom ezekkel sem, ha kell ezt azt teljesíteni velük.
IRL is sok autó tetszik, viszont nem adnék pénzt japán autón kívül semmiért.GTA Online: Daweee93
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz parandroid #21513 üzenetére
A felsoroltak nagyjából háromnegyedével nyertek rallyban, túrautózásban, rallycrossban Pikes Peaken, Dakaron, meg még ezer helyen, úgyhogy én a magam részéről egyáltalán nem tartom őket érdektelennek.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz homerhamm #21512 üzenetére
Ezen hatalmasat nevettem
peterkeT:
Ezekből van mindből limitált széria, pl. 306 S16, 206 RC/GTI, 505 GTI, 405 MI16/T16, 406 Coupe, 106 S16, 308 GTI, 208 GTI, 207 GTI, C2 VTS, Xsara VTS, 407 Coupe. Ezek annyira nem tucatautók, és szerintem nagyon sok C-B kategóriás kocsinak a Forzába méltó ellenfelei. -
parandroid
félisten
Ezek teljesen ki vannak zárva. Az alapváltozatok érdektelen tucatautók mindenkinek, aki nem márkarajongó. Golfokból is csak GTI-k vannak, Audibólnis RS-ek, Cliok is csak azért kerülhettek be, mert ezek valami durván erős modellek. Minden kompaktot, amik ráadásul eu-n kívül kis túlzással max marokkóban értelmezhetőek, nyilván nem fognak lemodellezni. Ezeknél százával akad több, valóban érdekes autó.
p
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #21509 üzenetére
Én Peugeot-ot akarok /504-605-405-406-206-106-605-607-505-306-308/ Meg Citroen-t /Xsara-C2-C5/
-
homerhamm
addikt
Hát bakker álandóan kidob a játék onlineból!! Így nem tudom lesz e játszótér, vagy triál...
-
parandroid
félisten
Amcsi a fejlesztőcsapat, előbb lesz minden mustangból, corvette-ből, chargerből 12 évjárat. Így is meglepően sok clio került be pl, ezek még nekem is totálisan megkülönbeztethetetlenek, és érdektelenek, mondjuk felőlem jöhet, fájni nem fáj, ha van. De ha már EU, akkor inkább valami XC Volvo, vagy rally Skoda. PUG-nak is vannak még jó modern Rally autói, inkább az kéne a tucat Cliok helyett. Vagy McRae Focusa pl óriási kihagyott ziccer. Miniből is jöhetne az új GP2, vagy ez elektromos modell, a bent lévők nem túl kompetitívek. Ja, és ideje lenne implementálni a Teslákat is...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest