Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #21533 üzenetére
Szerintem az, hogy ne add el egyből, próbáld ki előbb, de nem tudom igazából.
A játszó sikerült, elsőre, csak minden töltőképernyőn, töltött 3 percet...eredmény hirdetés - 3perc, töltö képernyő 3 perc, köv játék 3-perc, szóval kb 45 perc alatt lett meg ...ebből nem volt 10 perc nettó játékidő.... de meg van első próbálkozásra.
Ehhez képest a triál meg elsőre, simán.Aztán most meg a koophoz halt le a szerver, egyszerűen nem ment a versenyzés...
És akkormegjelenik a játék steamen.... kap új szervereket is vagy csak rosszabb lesz mint eddig ?http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homerhamm #21533 üzenetére
jó én megértem valahol.. hogy érdemeld ki, hogy dolgozz meg egy kicsit érte, nem csak úgy essen már le az égből..
magam is szívesen kaptam volna le gyorsba a házból, de végül is így, h 5 gyorsversenyt kell csak lenyomni és megkapod, ez még belefér.. még nekem is
az a szar, amikor ennél sokkal többet vagy nehezebb infantilis baromságokat kell végigcsinálni egy kocsiért.
először azt hittem, fényképezgetni kell majd, na azt neema legszomorúbb meg legfőként az, hogy egyáltalán létezhet ban, és hogy kis kereskedésért valakinek kibannolják a pénzzel kicsengetett accountját..
eltakarodhatnak a fenébe
Új hozzászólás Aktív témák
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest