Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz lanszelot #21589 üzenetére
Ja, hogy te kevered az FM7-et, meg az FH4-et. Meg a régebbi játékokat, meg úgy mindent mindennel...
FM7 még a régi modell, de ott nincsenek is kiegészítők, csak Car Packok. FM6-ban még volt a Nascar, és a Porsche kieg új bajnokságokkal, acsikkal, badgekkel, mindennel. FM7-ben ilyen már nincs.
FH4 teljesen más modell, ez rögtön GP-be jött, itt az Ultimate mindent tartalmaz. Illetve tartalmazott eddig. F&F pack viszont az FH4-ben nincs, az FH3-ban még volt (ahogy minden, ott az is fizetős), az FH2-ben pedig kvázi kieget is kapott az F&F.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CJ4567
nagyúr
FH4-ben Fast and Furious pakk? Nem láttam még sehol ilyet.
Nem FM7-ből kell UE lennie ahhoz, hogy az FH4 FD pakk meglegyen, hanem FH4-ből kell digitális. Én simán digitális FH4 standardot vettem, és járt hozzá az FD pakk, úgy, hogy azon kívül egy Forzám se volt megvéve.No Sana No Life
-
stillmatic
aktív tag
Pont az ilyen kamuautókat nem vall nagy üzleti érzékre pénzért adni. Ingyen is max bezsákolnám őket, de az igényes autóválaszték mellett soha nem ülök be egy Cyberpunk, Warthog, Lego, Hot Wheels járgányba maximum heti feladatozni. Ez nem GTA hogy mindenféle random szarral veresse az ember.
Ellenben a fentebb említett PSA ralipakkért (ha lenne) simán kicsengetnék 10 eurót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest