Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz RobbeV0201 #13585 üzenetére

Felejtsd el, amióta játszok, szórom a pénzt benne, egy csomó 10M-s autót megvettem, aztán kipörgettem Megint szerencsekerékben, aukción meg csak fillérekért engedi betenni. Mindenem megvan, ami a játékban pénzért megvehető (összes ház, autó), az egyenlegem meg közel 100 milliót mutat, és nincs mire költeni. Amióta bevezették, hogy a pörgetett autók helyett is megkaphatod az áruk felét, még gyorsabban jön a kredit. Ráadásul minél több gesztust, ruhát, dudaszót, ilyesmit összeszedsz, azok helyett is pénzdíj kerül be a pörgetésbe. Nemrég meg a pénzdíjakat is megemelték, egész az utóbbi időkig 25+15k járt egy heti eseményért a fő jutalom mellett, most már ezek is 100+50k-t adnak.

Tudom, hogy először lassúnak tűnik, de hidd el, nagyon gyorsan beindul a pénznyomda. Ha meg van kedved kicsit grindelni, kerese egy autópályás custom versenyt, ahol a design behülyíti a drivatarokat, és egy 10 körös versenyen 30-40 perc alatt nyersz olyan 400k creditet. Másik módszer, hogy egy skillpontok gyűjtésére kitalált autóval szerzel egy csomó skillpontot, és minden autódon kirakod az ajándék crediteket, meg a pörgetéseket.

De egy-két hét után már ezekre a trükkökre sem lesz szükséged.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák