Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Dante73 #15295 üzenetére
működött a kilométer számláló
az itt is müxik. legalábbis, én szoktam figyelni és pereg
első kárpitozás testreszabása
belerakhatják, de engem az nem.. sose látom. ha vezetek se, külsőből meg pláne nem
amelyik autónak VAN jobb, és balkormányos verziója, VÁLASZTANI lehessen
na igen, az fasza lenne... de ez álom marad
a térkép meg.. hát igen, kinőttük már nagyon. ennél jóval több kéne, min.2x. de akkor már az is, hogy 2x ennyi embert engedjen a layer-re. mert ez a max 60 (ami sokszor csak 10-20 játékos..) is nekem sokszor kevés. még nagyobb maphoz még nagyobb free ride-os élet kéne, ahhoz meg kicsivel több nyüzsi is kellene -
CJ4567
nagyúr
válasz C4mp3r #15297 üzenetére
Novemberben küldtem az első ticketet a supportnak, hogy oké hogy ki lett tiltva a Bone Shaker meg a Tracktor mindenhonnan, és törölve lettek a rivális idők, de valójában csak el vannak rejtve, és meg kell döntened azt az időt, amit a BS/Tracktorral csináltál, másképp nem fogja a játék elmenteni az idődet. (Na ezt képzeld el úgy, hogy a Tracktor másodpercekkel volt gyorsabb, mint bármi más, és a BS se volt lassú...) Azóta elvileg az egyik patchben javítva lett, gyakorlatilag nem. Elvileg "dolgoznak a hiba megoldásán", de nem hiszem, hogy ebből lesz valami.
No Sana No Life
-
ONTECH
csendes tag
válasz Dante73 #15295 üzenetére
Én még azt is nagyon élveztem hogy tudtam indexelni, amikor csak nyugodtan kocsikázgatott az ember akkor azzal is jól ellehetett szórakozni, meg az is ötletes hogy, az autószalonok külön voltak szedve, mindegyik kocsit körbejárhattad előtte, és a házadban is nyugodtan lehetett randalírozni, akár különleges autógyüjteményt összehozni egy garázsban. Vagy lenyitni a tetőt ha olyan volt az időjárás. Kicsit jó lenne néha nosztalgiázni egyet, lehet hétvégén felteszem és offline megyek egy karikát.
-
C4mp3r
addikt
válasz Dtomka #15296 üzenetére
teljesen folosleges, evek ota megy a siras, hogy metric mertekegysegeknel ne kilowattban hanem ugyanugy loeroben mutassa az ertekeket, mint az imperialnal, mert az elobbi kb semmit nem mond az atlag europainak. szerinted erdekli oket? tele van a forum keresekkel, hogy autot, foleg ujat ne rakjanak az idiota playground games moge, hogy ne kelljen vegigszenvedni azt a szart minden szezonban. szarnak arra is. nagy nehezen sikerult elerni, hogy freeroam rush mar csak dirt es cross country-ban van, ahelyett, hogy kukaztak volna a francba az egeszet foleg rankedbol. ugyhogy vannak itt problemak, a tankolas meg a kilometer allasa a legkevesebb baja a jateknak. lehet nekik irni de szerintem le fogjak szarni szokas szerint
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
Dante73
tag
válasz Dtomka #15288 üzenetére
Rengeteg dolog jó lenne. Sok olyan, amit 2006-ban pl a TDU tudott.
Olyanokra gondolok, hogy ahol volt, ott az "autó" beépített GPS-e is mutatta az utat, belsőnézetben. Vagy pl működött a kilométer számláló. (Virtuális pezsgőt bontottam, mikor 10000. Km-t beletettem a 288Gtb-be.) Vagy mutathatná a rendszeridőt, / Játékbeli időt az autók órája. Illúzióromboló, hogy 12:00-át mutat mind. Belső kárpitozás testreszabása. (Ez is volt TDU-ban, kis trükkel) Vagy, hogy amelyik autónak VAN jobb, és balkormányos verziója, VÁLASZTANI lehessen, melyik kell... Olyan 6x akkora térkép, (nekem a tankolás is bejön) stb, és meg is van a Horizon 5. -
feri1014
senior tag
Egy olyan játékelemnek semmi értelme, ami tisztán arra megy, hogy a pénzt húzza le a játékosoktól. (Feltéve, ha nem lehet a játékban használt pénzt venni, akkor nagyon is érdeke a fejlesztőknek.) Lehet itt magyarázni, hogy mennyire hangulatos, egy idő után megunod, mert nem azért lépsz be, hogy legyen pénzed játszani és kikapcsolod a fenébe.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Dtomka #15288 üzenetére
A havi Q&A-be néha hivatkoznak arra, hogy egy-egy funkciót vagy kocsit azért raknak be, mert sokan kérik, úgyhogy úgy néz ki figyelgetik a fórumos kívánságlistát.
De egyébként azt is írják, hogy support ticketben is fogadnak visszajelzéseket és javaslatokat. https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/requests/new -
Dtomka
veterán
válasz Tibiajax #15282 üzenetére
Én beírom, aztán majd kiderül, hogy hogyan valósítják meg. Nem értelmetlen dolog szerintem. Lehetnének olyan versenyek ahol alkalmazható. De ez inkább arcade játék, de ha több szimuláció is lenne benne, azzal még több embert érnének el.
(#15283) Kisgépkezelő
Köszönöm! Ez 1 nyilvános fórum, nincs valami privátabb? -
axod
tag
Elkezdtem az FM7-et egy Logitech G920 kormánnyal, hát mit ne mondjak egy AAA címnél az hogy le van korlátozva a kormány 90-90 fok balra/jobbra fordulásra animáció tekintetében cockpit nézetben, eléggé gáz. Assetto Corsa, PC2 nyilván ezeket tudja... Nem rossz a játék, de ez elég furcsa és érthetetlen. Beállításokban beállítottam 900 fokra, ahogy néztem neten ezt maga az FM7 nem tudja
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Lenne pár ötletem a fejlesztőknek a játékkal kapcsolatban. Szerintetek hova érdemes írni ez ügyben?
-
CJ4567
nagyúr
válasz csab991 #15277 üzenetére
A sport/Horizon verseny gumik (valamiért a kettő ugyan az a GT1-es autókon) esőben is tapadni fognak, viszont összességében nem annyira tapadósak, mint a verseny gumik, a verseny gumi száraz aszfalton jobban tapad, viszont esőben kb. használhatatlan lesz, mert rendes slick gumikat jelent, mint ami pl. az F40C, FXX, CCGT-n van.
(ez a GT1-es autókra igaz csak, tehát a Lotus Elise GT1, CLK GTR, Nissan R390, Porsche 911 GT1, McLaren F1 GT.)[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tibiajax
nagyúr
válasz csab991 #15277 üzenetére
4csillagos vagy, majdnem egymilliárd kredittel?? elmész te a
xdd
peterkeT a törés-fizetés nem lenne nagy buli. inkább csak egy feleslegesen idegesítő tényező..
ezért is írtam inkább a tankolás szertartását, az szerintem poénosabb.. mert nem korlátozna semmit, csak jelezne ha kifogyóban, egy gyors kútcsekkolás, valamennyi pénz be, aztán mehet minden tovább ugyanúgy
hogy mégis, fogyjon már valamennyit az a sok pénztényleg, az lenne a legfaszább, ha különböző kategóriák lennének itt is, mint máshol is. mondjuk a rang, vagy az aktuális anyagi helyzet szabná meg automatic, mennyibe kerülne a gallonkénti ár. 10millió alatti csóróknak mondjuk jóval kevesebb lenne. 10misi felett már dupla, 50misi felett tripla. 100 felett 5x
óó, vannak itt jó ötletek, kár h nem lesz belőlük semmi, amíg nem én írom meg a játékot[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
....de ha csak úgy tudsz lóvét szerezni, a versenyzésen kívül
ez van. amúgy meg, két freeride között teljesen jó lehet, pihenés gyanánt.CJ4567 tökéletesen leírtad. a kerozin csakis freeide alatt fogyna, versenyeken nem.
az viszont nem lenne jó, ha a sérülésekhez hasonlóan ezt is lehetne opcionális lehetőségként ki/be kapcsolgatni. akkor senki nem használná..
a freeride pont azért lenne freeride, mert akkor idomulna a valósághoz. legalábbis, e tekintetben..
ettől még ugyan úgy lehetne 760-al betonnak menni
xd[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #15267 üzenetére
És mi van azzal, aki kb. csak online versenyzik, vagy riválisokat csinál? Megy 10 kört, majd kilép, hogy újra teli tankolja az autót? 4-5 verseny után mindenki lépjen ki, hogy tankoljon az autóba? Megtörné a játék ritmusát.
Ez annak lenne jó, aki sokat krúzol a játékban, mindenki más utálná. (Ha opcionális lehetne, és bármikor ki-be kapcsolhatnád, online versenyekre/riválisokra nem vonatkozna, akkor egy szavam se lenne.)
No Sana No Life
-
-
Win-T
senior tag
válasz Tibiajax #15267 üzenetére
Ja, jó lenne a fentebb is található 70 millát csinálok 5 nap alatt típusú embereknek (no offense), de mondjuk én aki heti 1-2 órát tud játszani max és olyan vékony a bankszámlám mint a papír szerintem törölném is nagyjából azonnal a játékot. Nem annyira jó ötlet ez...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
sokszor olvasgatom tőletek azt, hogy már milliárd pénzem van és nincs már mire költenem..
az éjjel addig forgolódtam meg gondolkodtam ezen, míg eszembe jutott valami.be kéne tenni a játékba mégiscsak azt a tankolást.
tudom, van hátulütője, meg hogy figyelni kéne rá, de lenne simán pozitív hozama.
a filing ugye egyrészt adott lenne, de a lényeg, h lenne értelme a pénznek legalább, az autóra meg a tunningra való költéseken kívül. és megmondom őszintén, nem is kéne hogy nagyon olcsó legyen. be kéne az árát lőni, én mondjuk gallononként ~500 CR-re gondoltam. egy nagygép tankja mennyi, 50literes?.. az akkor 25000 CR, egy full tankolás. simán jó lenne...
csak hogy méééégis...
egyből meggondolná a sok is kezdő noobie, száguldozik-e majd 600-al az autópályán le-fel a chironnal
xdna mit szóltok?
-
CJ4567
nagyúr
Ilyet se láttam még, nyáron esett a hó.
No Sana No Life
-
Qkackca
őstag
válasz _stick_ #15258 üzenetére
ŐŐ, én is ma adtam fel úgy érzem... egy csavó délben felrakott kb 12 pistat, abból legalább 3-at külön ember vett meg, de egy se sikerült nekem, rohadt sokat töltött, igazából esélyem se volt rá...., amúgy az előző hétvégen meg 4 vagy 5 pistat rakott fel, szóval nem tudom, ő gyártja ezeket vagy hogy a búbánatban van (volt) neki 16db
Úgy néz ki a közösség ráveti magát ennyire vagy mi a fene?Viszont escalade, meg fairlady meg bmw m3, azt bezzeg alapáron sikerül venni kettesével, hármassával....szóval lett 5 nap alatt +70 milla, de amit szeretnék meg nem sikerül pedig ott van az orrom előtt.
#15263: én speciel csinálgatom a kihívásokat, meg próbálgatom a kocsikat, beállításokat. Vagy csak hallgatom a zenét, vagy toronyiránt előre, meg virtuálisan kilapulok egy tucatszor
Nagyjából meglett az összes autó, csak pár preorder meg pár ritkább hiányzik. Sikerült összevadászni. Nem nagyon szeretem az online-t, nem versenyeznek, inkább roncsderbiznek...http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
C4mp3r
addikt
egyebkent ti mit szoktatok foleg csinalni? online adventure vagy csak single player? en most rakaptam egyelore az unranked adventure-re, egesz elvezem csak a szar cross country-t meg a freeroam rush-t nem. most hogy bevezettek a bunteteseket nem sok wallrider meg rammerrel talalkozom. az eliminatort probalgattam, de nekem tulsagosan freeroam rush beutese van.
-
parandroid
félisten
Azért ez sem kispálya. Volt vele grindolás. Nem mellesleg, aki kitalálta az olyan acsikat, mint a ‘24. helyről indulva nyerj egy online versenyt’, azt igazán agyon is verhették volna a kollégái egy kontrollerrel, egy egész generáció lenne borzasztóan hálás nekik.
Amúgy vettem én is tavaly egy x360-at, meg a régi motorsportokat, ha egyszer nagyon sok időm lesz, én is nekiállok majd. Egyelőre a Horizonokkal acsizgatok. A Forza Hubon már ‘kiháromezreztem’ őket, de az összes acsihoz kell még azért idő. De legalább elvagyok vele, amíg megjelenik a következő rész. Ha esetleg meglenne mind, akkor jöhetnek a Motorsportok is.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
C4mp3r
addikt
válasz _stick_ #15258 üzenetére
raszantam ma magam es eladtam az 599x evo-t 8.2 millaert, elotte csekkoltam es nem volt belole egysem fent, kb. meg el sem inditotta az aukciot mar ott volt az uzenet, hogy el is ment buyout price-on. ugyhogy vagy van aki masodpercenkent frissitgeti a listat, vagy pedig botoznak/scriptelnek valahogy, hogy azonnal lecsapjon a beallitott kocsira
-
_stick_
őstag
válasz Tibiajax #15242 üzenetére
Ez egészen hihetetlen.
A fentebb sokszor írt ferrari pistat próbáltam meg levadászni. Hamar ki lehet tapasztalni, hogy mi a leggyorsabb belépés az aukcióba, de 8-ból 8-szor már késő. Ehhez nekem nincs idegzetem, úgyhogy abba is hagytam, de amúgy mi kell ahhoz, hogy sikerüljön? Gyors net, SSD, meg gondolom hatalmas mázli? -
Win-T
senior tag
Ti ha megtetszik egy valaki által készített blueprint verseny/útvonal azt hogyan teszitek el későbbre? Elbaszott egy rendszer ez... kedvencek közé csak a verseny indítása előtt lehet tenni, de hát akkor még nem tudja az ember, hogy fasza-e vagy kuka. Ha lefutottad csak egy like-ot vagy dislike-ot tudsz rá nyomni de a like-olt cuccokat meg sehol nem mutatja. Utólag visszamenni a menübe és ott kikeresni a rengeteg közül, hogy hol volt meg mi volt az a verseny ami tetszett minden csak nem kényelmes... ha egyáltalán megtalálod újra.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz parandroid #15247 üzenetére
Azért max pontom nincs, 23442/25000 pontom van Forza Motorsport 4-el kezdtem a "pályafutásom", de hobbiból még így utólag összeszedném a FM2 és FM3 pontokat is. Sajnos a FM3-ban már csak az acsikért ad pontot, a többi pontot nem számolja
Tiers and Point Levels
Tier 1 starts at 0 pts
Tier 2 at 100 pts
Tier 3 at 500 pts
Tier 4 at 1,000 pts
Tier 5 at 2,500 pts
Tier 6 at 5,000 pts
Tier 7 at 7,500 pts
Tier 8 at 10,000 pts
Tier 9 at 12,500 pts
Tier 10 at 15,000 pts
Tier 11 at 17,500 pts
Tier 12 at 20,000 pts
Tier 13 at 23,000 ptsRedeeming Rewards
Tier 2 = 25,000
Tier 3 = 50,000
Tier 4 = 75,000
Tier 5 = 100,000
Tier 6 = 125,000
Tier 7 = 1505,000
Tier 8 = 200,000
Tier 9 = 250,000
Tier 10 = 300,000
Tier 11 = 350,000
Tier 12 = 425,000
Tier 13 = 500,000[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz parandroid #15248 üzenetére
Nem, most is benne van még. Onnan lett az egyik. Azt nem tudom pénz kell-e hozzá, de a kihívásokat megcsináltam és megadta a kocsit.
paltom: Mosler? Koenigsegg One/Agera? Bugatti Chiron/Veyron? Paganik? Nagyjából mind 430 körül ér véget, különösebb finomhangolás nélkül.
Nekem pont a 812-vel adta be míg Tibivel gurultunk, annak 437-8 a vége.A többieknek meg köszi a válaszokat.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
paltom
tag
A mostani trafipakszos heti kihívásra melyek autót ajànljàtok ami tudja a 430-at és könnyen megszerezhető?
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
homerhamm
addikt
Nissan Nismo FE is kiszedhető skill treeről, a sima Nismoról
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
Kivették a star cardból a 812-őt? Mert ha nem, akkor előbb-utóbb mindenki megkapja. Minél régebben megvannak a ‘vállalkozásaid’ a játékban, annál hamarabb. Ha mindet megcsinálod, akkor napi 48k creditet szedsz belőlük össze, azaz egy hónap alatt megvan az az 1,4 millió
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Azért az azt jelenti, hogy max pontod van, tehát fullon vagy az összes játékkal Motorsport 2 óta, beleértve az Apexet, meg a FH2 F&F kiegészítőjét, ami mostanra sajnos beszerezhetetlen, ahogy a Horizon Rally expansionje is. Utóbbiakon kívül a Horizonokat szinte kimaxoltam már, az első részből hiányzik még pár pont, a motorsportok viszont kemény dió, ráadásul a max pontszámhoz (és így a heti 500k credithez) az összes acsi is kell némelyikből (FM2, és FM7 esetében biztosan).
Szóval ha ezt így tényleg kiraktad, az emberfeletti, gratula!
p
-
csuvicsuva
addikt
Én már nem is merem mondani, hogy milyen ajánlatokba futottam bele. McLaren 720 PO-t bedobott egyet második klikkre, elvitték. Átmentem Pistára, 2 percen belül bekerült 4 db 138 ezerért, természetesen nem tudtam elhozni egyiket sem, a szokásos olcsó 599XX Evóból is volt vagy három. Azon gondolkodom, hogyha teljesen lebutítom a grafikát, akkor vajon gyorsabban betölt az aukció és nagyobb az esélyem?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz _stick_ #15237 üzenetére
ki-be kell lépegetni mindig..
az a szerencse, h ma már legalább a tipust meg más értékeket nem kell újra meg újra beírogatni, megjegyzi.. fuh, ha azt mindig be kéne írni, az kész. akkor hagynám a pcsába. nincs az az ég, h ujra meg ujra, még azokat is..csuvicsuva a 812 eléggé ritkaság, igen.. egyszer volt elérhető - ha minden igaz, így: Star Card: Story (1.400.000 CR) - azóta max aukciósház, de ott is fehér holló, látod
egyébként meg, szájbakurt jó kocsi... tényleg
ajánlom mindenkinek a figyelmébe, akinek legalábbis megvan, az eredeti motor/ikertubo-felállást. az a hang te mint a péntek13 szériából a hangeffektek, amikor Jasont mutatja a kamera, ott voltak ilyen hangok.. egy percig csak ezen röhögtem
must have -
NoMagix
addikt
Null car elérhető még? Valakinek sikerült megszerezni?
-
csuvicsuva
addikt
válasz Tibiajax #15233 üzenetére
Ahhoz gondolom kellett jó nagy adag türelem, szerintem ennyi idő alatt még Yoda mester is átállt volna a sötét oldalra.
Amióta bekapcsolódtam a szezonokba, eddig ez a legkönnyebb. PR Stuntok megvoltak elsőre, Porsche 959 egy álom (Team Trail 3 versenyéből kettőn dobogós voltam, azokat is megadta győzelemnek a heti kihívásban, ráadásul a botokat tönkre vertük). Van egy olyan érzésem, hogy ezen a héten a minijátékokkal fogok szívni.
Ez a 812 is nagy ritkaság? Másik kérdés mindenkinek: többször említettétek már a fantom Pistát, az milyen áron szokott menni, ha valaki találkozott már vele AH-ban?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Qkackca
őstag
válasz Tibiajax #15233 üzenetére
A képet amit csinálok a játékban azt hol tudom megnézni, nem a játékon belül?
Fizikailag rajta van a tárhelyen vagy felhőben valahol, ha már ott a megosztás lehetősége?Más, találtam egy pályát ami nagyon tetszik, számomra ideális a kocsik tesztelésére, összehasonlítására. A köridőket meg tudom nézni valahol, vagy legalább a legjobb időmet? Vagy magamnak írkáljam fel külön?
@ Tibi, szerintem van rajta fék, csak én vagyok kevés hozzá, kicsit gyorsabban ér oda mint számítok rá (Olyan mintha motor lenne benne, fék meg nem nagyon, kicsit más mint az eddigi setupok, de köridőben meg gyanús, hogy így a telet beleszámítva is kb a legjobbamat mentem vele eddig)
Szerk: 15230: akkor ezért vannak a seggre ültetett gépek az ah-ban? nem tudtam rájönni mi az értelmük...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz csuvicsuva #15228 üzenetére
nagy volt az este az öröm é bódogsá... csak ~egy óra nyomkodásba került kb..
csodás autó. eleve jó kis gép, de ezt szinte 10/10/10-esekre fel lehet húzni, nagyon gyors, nagyon irányítható is..mi kell még. de hát persze a presztízs a legjobb, hogy ultra po-géppel császkálok.. az az igazi priceless. xdés ez még nem volt minden. még le sem tudtam nyugodni, máris érkezett a 812 Superfast-em is, Qkackca fórumtárs cimbora jóvoltából, amit megint csak sikerült behúznunk, így azt hiszem, egy rossz szót sem szólhattam a tegnap estével kapcsolatban
hát még hogy az egészet nyilván megfejeltük egy remek közös krúzolással![ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz JackFeryll #15222 üzenetére
Néha mentem jó versenyt az AI-val, viszont néha annyira unfair volt mint a fene.
Ez az egyenesben 500-al menő Ai csak Horizonban tűnt fel eddig. Múltkor X Classos autóval mentem Max erősségű Ai ellen(A Class volt nekik megadva) aztán az egyenesben még gyorsabb volt mint én.Az Openwheel vicc kateg a Motorsportban. F1 is van benne, de semmi köze a Formula autózáshoz. Érzetre olyan mintha 1 kartondobozzal mennél 300 felett.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csab991
senior tag
válasz Dtomka #15224 üzenetére
Ezek nagy része átesett a textúrán valószínűleg, ha mondjuk valakinek a szélárnyékában mész akkor lehetséges az 520 a ferkával.
Ha úgy nézzük, akkor szinte minden 480 feletti eredményhez bug kell, hiszen ezeknek a gépeknek nagy része úgy van tuningolva, hogy belesüllyedjen a hátulja az aszfaltba ezáltal vannak ilyen eredmények. -
Dtomka
veterán
Jók ezek az egyedi események. Pár perc alatt meg lehet nyerni a földutas versenyt Porsche 959 -cel.
Remélem a köv részben, a verseny kiválasztás előtt (mikor az egeret rávisszük) kiírja a távolságot, hány km...
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz IntelKiller7 #15218 üzenetére
Annak is örülnék ha az egyjátékos módnak lenne végre értelme. Vezetni tudó AI, ne fékezzenek a kanyar közepén, nehezebb nehézségi fokozatokon ne mágikus power boosttal legyenek gyorsabbak az autók. Tudjanak előzni, ne legyen olyan hogy lekörözésnél néha az AI beáll szép lassú tempóban az utolsó versenyző mögé.
Ha már árkád forza akkor hosszabb endurance jellegű versenykor ne bugoljon be a rewind.
Story módban se lenne rossz ha nem 5 perces versenyek lennének.
Az ilyenek miatt unbeatable módban és assistok kikapcsolása mellett sem kihívás. (kivéve a hosszú egyeneses pályákon mert ott a fenti módon csalnak)
Formula, grand prix szériák miért nem hivatalos pályákon mennek ha már amúgy is benne vannak a játékban ? (nascar, indy meg érdekes módon rendben van, God bless America)
Tényleg fontosabb off road autókkal telepakolni a játékot mint minden kategóriát ellátni rendes választékkal ?
Váltók működése is megérne egy misét.Nem baj a 8 majd picit szebb lesz és szimulátor/játékmechnika meg senkit sem fog érdekelni.
Napi rant vége.
Két dolog tetszett a 7-ben: picit szebb és nincsenek itató vályúk vizes pályákon mint a 6-ban.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Tibiajax #15219 üzenetére
haha. Máskor add ki magadból nyugodtan
Phill a héten adott 1 interjút amiben elmondta, hogy most inkább a quality-re mennének rá, és nem arra, hogy 120K-n fusson a. játék 5000FPS-el natívan. (Az új xboxról volt szó)Reméljük ez a játékok még minőségibb szintjét hozza el. Csalódott lennék, ha a következő rész(Motorsport 8-nak kellene jönnie idén) nem hozná el ezek továbbfejlesztett verzióját.
Nagyon szeretnék 1 fotórealisztikus Forzát. És, ha már ilyen erős hardvereket "készítenek" akkor ne moslék minőségű textúrákkal tegyék tele a játékot.
X-en quality módban Horizon 4-ezni, nem rossz. Performance módra állítva meg.. csak elmenne a kedvem tőle.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #15218 üzenetére
nem hiszem el.. ugyanezt írtam meg, vagy 10percig és mire a végére értem végül kitöröltem, mondom le leszek csak ugatva, hogy de hát igenis kell haladni a korral, meg miért ne legyen 8 meg 16K, nézzek meg egy 4K-t milyen szép, blabla....
na de akkor jó látni, h mégsem csak én látom így
hogy ki a francnak kell 4x felbontásban ugyanaz a rajzfilm? inkább a grafika minőségre feküdnének rá -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz tomas51 #15212 üzenetére
Hiába jó a felbontás, ha a modellek, textúrák "szarok" a környezetet még durvábbra lehetne csinálni. Eső effekt, gumifüst effekt, autón a kosz, féknyomok, etc. Inkább ezekre kellene ráfeküdni, mint a 8K 60FPS-re.
Driveclub esőeffekt vs Forza esőeffekt a szélvédőn. Nagy vicc az egész. YouTubeon van fent pár Driveclub videó, nézz rá, érdemes.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Qkackca
őstag
válasz Tibiajax #15216 üzenetére
Oké, délelőtt, vagy este 11 után, vagy vasárnap vagy jövőhéten
Most délben megint volt egy divo meg 4 pista Én ebbe belepistulok, hogy sose adja ki.
Bánatomba vettem két fairladyt meg egy escaladethttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Qkackca
őstag
válasz Tibiajax #15214 üzenetére
Ühüm, sokat teker, mire betölt meg már vége...
Este pl 5 pistaba futottam bele, ebből 3-at ugyanaz vett meg... csak az nem én voltam, egyik seAmúgy kell valakinek Ferrari 812? Van egy eladóba.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Qkackca #15213 üzenetére
..ja hogy ezt mind beadta őket neked is, csak nem sikerült megvenned?
bssza meg
rohadt egy érzés. amikor már vagy fél órája nyomkodom a gombot, folyton csak a nincs találat gyere bzmeg később, aztán egyszer csak bejön egy fehér mező..kész. mint a drog az elvonóra bekerülő függőnek
...még fehér is
amúgy meg szerintem már maga a program ráunt a szenvedésemre, mert ugye amikor rányomsz a keresésre, egy pillanatra mindig teker és akkor írja ki, hogy semmi..
de most már nem, nálam már nem is teker, statikussá vált az épp nincs semmi-szöveg..
xd[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz Tibiajax #15209 üzenetére
Ne is mondd...
5 pista, 3 divo, 1 mclaren po, meg egy capri fe és semmi... igaz ez 3 nap alatt, de elég rosszul esett , hogy egyikse jött össze Lehet hamarabb unlockolom a Capri-t.Közbe vadászok Reventon FE-t is, nem akarok miatta venni egy Miurat, de lehet nem tudom elkerülni, akkor kijönne vagy 600-ból a Rev. Ha licitálok akár egy 700-asra mindig kivasárolják, akár 1.2-1.4-ért is, közbe meg 1-ből megvehetné...
Amikor meg elfelejtem mikor van az aukció vége, na mindig akkor viszik el 3-4-érthttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
tomas51
senior tag
válasz IntelKiller7 #15210 üzenetére
Na várj csak.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Tibiajax #15209 üzenetére
Tegnap jártam így, eddig soha nem láttam még az aukciós házban Capri FE-t, most ott volt egy - persze mire rányomtam a buy out-ra, már el is kelt. Inkább ne is láttam volna
Előtte meg mentem egy playgroundot, elvileg 50%-nak kellene lennie, hogy elsőre sikerül, hát ismét vagy ötödjére jött össze, a gép valahogy rendszeresen abba a csapatba rak, ahol kevesebben vannak, és így tovább. Elég frusztráló ez így. -
tomas51
senior tag
Csak már 8K 60Fps lesz az E3 as demón, legalábbis esélyes.
-
tomas51
senior tag
Szerintem Motorsport 8 lesz, az Új Xboxal fog debütálni, mint anno a 7 is tette az onex en.
-
homerhamm
addikt
Lesz idén valami új Forza? Mondjuk Horizon 5, mondjuk Tihanytól Badacsonyig végig a Balaton parton.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Sziasztok!
Az elmúlt két hétben érdekes dolgot kezdett produkálni a D-Link DIR-842-es routerem.
Elindítva a Forza Horizon 4-et, pár perc játék után megszakad az internet kapcsolat és csak a router RESET- elése oldja meg a problémát. Ez nem egyedi eset, mindig ezt csinálja. Előtte ilyen nem volt.Egyébként nem csinál ilyet más esetben, pedig számítógép, tablet, okostelefon is rá van kötve. Előtte egy Tarr Kft-s router van, az van összekötve a D-Link-el, a D-Link pedig a számítógéppel.
Néztem hozzá firmware frissítést, de ehhez a verzióhoz (B1) nem adtak ki újabbat.
Esetleg valami ötlet?
Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest