Új hozzászólás Aktív témák
-
axod
tag
Megírom a fejleményt FH4 Token ügyben, hátha más is érintett.
Alapvetően akik jogosultak már elvileg megkapták, nekem Support nyomozta 1 hétig, csak ők tudtak segíteni. Kellett küldenem screenshot-ot arról, hogy DLC-t vásároltam és hogy nem elérhető, majd megvizsgálták és most kézzel hozzáadták.
Látták, hogy jogosult vagyok, de mégsem kaptam meg a token-t. -
parandroid
félisten
Nem is fogsz. Majd 2 év múlva, amikor kivezetik. Most az FH4-et osztogatják, mert az kerül le a store-ból év végén. Amúgy xbox appban érkezi üzenetben a kód.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Daw93
senior tag
Ez érdekes, én pont fordítva tapasztaltam. Nekem nagyon sokszor 100k és még nagyobb összegeket dob be a wheelspin, meg egész sok olyan autót is, ami nem volt meg. Nagy értékű autókat is pörgettem viszonylag sokszor. Nem tudom van-e jelentősége - el tudom képzelni- , de nekem a prémium verzió van meg.
GTA Online: Daweee93
-
parandroid
félisten
Ja, nekem is úgy lett meg, hogy 3-an maradtunk, abból ketten hoztuk a kötelező középmezőnyt (átlagos játékosnak tartom magam, semmiképpen nem jónak, nekem már az s2 is sok, nem tudom használni), és volt egy srác, aki egy versenyt megnyert, egy másikon meg második lett. Gyakorlatilag ő hozta le nekünk, de én személy szerint így is vért izzadtam a koncentrációtól, és kellett az is, hogy a másik csókával vigyáztunk egymásra, és próbáltuk egymást segíteni néha egy-egy drivatart feltartva, meglökve. Az első 3 hely nekem kb esélytelen X-es (de akár S2-es) autóval unbeatable szinten. FH4-ben néha összejött, bár S2/X ott sem ment, de ott az ai jóval gyengébb volt.
Amúgy nézzétek csak vissza a topikot, ha S2 trial volt, FH4-nél is mindig ment a sírás. Annyi, hogy X-esre nem emlékszem, márpedig már az S2 is durva, de az X meg tényleg bedobja a gyeplőt a lovak közé némelyik autó tuningjával…
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lanszelot
addikt
Hello,
A 6 és a 7 nem sokban tér el.
Bármelyik játszható kontrollerrel, én nyomtam azzal is, és G29 -el is.
A nagy különbség:
- FM6 pocsék kormánnyal, FM7 jó kormánnyal
- FM6 sokkal kevesebb autó, kevesebb minden
FM7 sokkal több tartalom, rengeteg autó még mai napig jön hozzá újdonság -
elod22
senior tag
Én nem gondoltam volna, hogy ebben a játékban is ennyi idióta van, hogy nem fogja fel mi a lényege ennek a versenynek és sokszor keresztbe tesz neked, ahelyett hogy csak a másik csapat versenyzőivel foglalkozna. Sokszor kanyarban úgy kilöktek, hogy kihagytam a checkpointot, onnan már nehéz visszakapaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest