Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Tibiajax #15233 üzenetére
A képet amit csinálok a játékban azt hol tudom megnézni, nem a játékon belül?
Fizikailag rajta van a tárhelyen vagy felhőben valahol, ha már ott a megosztás lehetősége?Más, találtam egy pályát ami nagyon tetszik, számomra ideális a kocsik tesztelésére, összehasonlítására. A köridőket meg tudom nézni valahol, vagy legalább a legjobb időmet? Vagy magamnak írkáljam fel külön?
@ Tibi, szerintem van rajta fék, csak én vagyok kevés hozzá, kicsit gyorsabban ér oda mint számítok rá
(Olyan mintha motor lenne benne, fék meg nem nagyon, kicsit más mint az eddigi setupok, de köridőben meg gyanús, hogy így a telet beleszámítva is kb a legjobbamat mentem vele eddig)
Szerk: 15230: akkor ezért vannak a seggre ültetett gépek az ah-ban? nem tudtam rájönni mi az értelmük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest