Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Legtöbbször érdemes szerintem nem kilépni, hanem megvárni míg a többiek lépnek ki, mert a pontszámítás szabályai nagyon erősen kedveznek a kisebb létszámú csapatnak. Gyakori, hogy az első körben csúnyán égünk, aztán a másik kettőt már 2-3 játékossal, vagy akár egyedül könnyedén nyerem. Team racingnél mondjuk nagyon idegesítő ez (főleg ha ranked), de botok ellen nagy segítség.
-
Joccc07
addikt
válasz GhanBuri Ghan #12998 üzenetére
Vagy este 9 után érdemes vagy a 7 elején. Kedden már az AI sem verhetetlen. Addigra mindig elfáradnak. Az előző is kedden este lett meg elsőre.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Joccc07 #12997 üzenetére
Bízom benne, hogy igazatok volt abban, hogy 9 után érdemes Próbázni, tegnap délután vagy fékezés nélkül kanyarodókat vagy fix utolsó helyen autózókat kaptam. Amikor másodjára löktek ki kanyarban az első pályán, szó nélkül léptem ki a versenyből, mert ez jobb már biztosan nem lesz. Hátha ma vagy holnap este több épelméjű csapattársat fogok kapni.
-
Joccc07
addikt
válasz Cingáriusz #12996 üzenetére
Jó tudom. Csak nálam itt a gyerek. Aztán mire elalszik, és minden apai teendőt megcsinálok már 9 óra.
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz parandroid #12991 üzenetére
Szerintem első körben csak kezdjünk el összejárni, buliból. Aztán ha bejön az embereknek és leszünk rá elegen, akkor csinálunk több ilyet. Tőlem lehet pár verseny és driftelgetés is
-
Joccc07
addikt
Nem tudom. Adom ETOM ötletét. Legyen péntek vagy szombat. De akkor is csak 9től érek rá. Onnantól viszont bármeddig.
-
ETOM
addikt
Hétvégén nem lenne jobb a népnek? Péntek v szombat esetleg.
-
parandroid
félisten
-
Joccc07
addikt
válasz Cingáriusz #12989 üzenetére
Minden jó, csak az időpont nem. Kedd jó de leghamarabb este 9kor érek rá.
-
őstag
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ebbe beszállnék én is.
-
SidCorky
őstag
Ejj ezt de adnám én is. 1-2 új kommentért nem szoktam megnyitni a topicot, de most többször benézek.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Nyethuszar
tag
Mikor akarnátok ezt az FF találkozót srácok ? Melyik nap este... ?
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Joccc07
addikt
válasz Cingáriusz #12984 üzenetére
Lehet róla szó. De csak este.
-
őstag
-
Daw93
senior tag
válasz Cingáriusz #12982 üzenetére
A csórikám Honda kétezressel jön, én nyerek. aha
A bőrmérkőzést a FH3-ban kéne, ott van sivatagi repülőtérGTA Online: Daweee93
-
őstag
Az borzasztó volt. Első részben a kínai csóka S2000-ese, na az bitang gép volt.
Össze kéne hozni playerekkel Halálos iramban találkozót a játékban. Mindenki csak a filmekben szereplő verdákkal jöhetne. Csinálunk saját bőrmérkőzést 🤣
Basszus, hozzuk már össze! Szerintem vagyunk rá elegen. Találjunk egy napot és órát, ami mindenkinek jó, és gyülekező mondjuk a reptéren.😎
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Daw93
senior tag
válasz Cingáriusz #12979 üzenetére
Na igen a Jettát is meghajtanám. Még ha nincs is szegénynek féknyerge
Szerk.: Pedig az S2000-ből lehet még Suki féle S2000-t is csinálni, de a full rózsaszín géphez nem volt gyomrom azért
[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
őstag
-
Daw93
senior tag
válasz Cingáriusz #12974 üzenetére
Ilyenekkel én is szoktam szórakozni Egy pár (ami még nem volt) a teljesség igénye nélkül. A Toyoták, hogy nincsenek bent, nekem is nagy fájdalmam
GTA Online: Daweee93
-
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz CJ4567 #12969 üzenetére
Wao, ez aztán a frissítés, a Lego DLC még csak csak na de ez... Mi lesz itt? FUG-okkal fogjuk veretni a Temzén?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Daw93
senior tag
válasz Tibiajax #12952 üzenetére
Én meg pont fordítva vagyok. :D
Szerintem gyerekjáték bármilyen autót megszerezni és semmi kihívás nincs az egészben. De azért nyomom mert a sok hibája ellenére is toronymagasan a legjobb autós játék pc-n ami jelenleg létezik és nincs alternatívája (csak a fh3 amit már unok)GTA Online: Daweee93
-
Darko_addict
őstag
válasz parandroid #12950 üzenetére
Nem is tudtam, hogy custom eventeket is számolja. Azonnal találtam egy 5 mp-es Dirt eseményt a Horizon fesztivál mellett, így tényleg gyorsan meglett. Köszi a tippet!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Dante73
tag
válasz bence188 #12955 üzenetére
Nálam ugyan ez van 1050Ti -vel, win újratelepítés után. Előtte nem laggolt, most az új win alatt meg igen. Fene sem érti. Nálam is ssd-n van, 16Gb ram van a gépben, i5 4460.
Aztán lehet valami hiányzik, vagy az új Nv driver nem a legideálisabb.#12958 Nagyon nem jó ár. iponon pl kb a felébe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok, ez jó ár? lehet, kéne rendelni többet is belőle..
-
bence188
tag
Sziasztok, nemrég vettem meg a FH4-et és laggol, belassul időnlént. i3 8100 Gtx 1060 3gb-os gépem van, azzal nem lehet gond. Közepes-magas beállítások mellett 100 FPS körül van és belaggol néha. Próbáltam a fix 30, 60 fps-t, de annál is. Új videókártyadriver van fent, tudnátok esetleg erre valami megoldást? Elég drága játék volt, így dühítő nagyon. Segítségeteket előre is köszönöm!
ÜDv.: Bence
-
nanofocus
tag
Sziasztok! Valami összefoglaló van valahol a FH4-hez? Tippek trükkök esetleg?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #12952 üzenetére
Amúgy annyira azért nem vészes az időterhelése. Általában hét közben van egy szabadnapom, olyankor szoktam megcsinálni a bajnokságok nagyját, meg egy pihenőnap, amikor nincs sport, olyankor a maradék egy részét, vasárnap, meg megint egy keveset. Ezen kívül max a napi feladatra kapcsolom be a gépet, de azt nem minden nap. Hetente olyan 6-8 óra körül megy bele, több nemigen, inkább néha kicsit kevesebb, ennek a másfélszeresét töltöm edzéssel, tévét nem nézek, más játékkal nem játszok. Korábban a wow-ba naponta toltam bele ennyit, minden túlzás nélkül. Persze, amíg elér az embwr arra a szintre, hogy kb az összes verseny, meg pr feladat megvan, az több időt igényel abban az időszakban, de akkor sem ültem egész napokat a box előtt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Darko_addict #12948 üzenetére
én azt csodálom -szó szerint írom, nem ironikusan- bennetek mióta olvasom a topikot, hogy hogy a jó istenbe van egyáltalán ennyi energiátok és időtök ezekre a rengeteg versenyekre, kihívásokra, feladatokra a horizon4-ben... persze, oké h ez a lényege neki és ez az egyik legjobb bene, hogy folyamatosan frissülnek a feladatok, de hát akkor is.. ha az ember egész nap melózik és az este utolsó fázisában oda jut, hogy játsszon kicsit a játékkal, a freeride az autógyűjteményemmel éppen ki is tölti ezt az időt.. amikor ránézek a térképre és adogatja be épp az aktuálisan futó kismillió lehetőségeket, sírni tudnék sokszor..
annál már csak a rosszabb, amikor mutatja az új kihívásokat évszakváltáskor és meglátom, hogy az egyik autó kurva jó és h a kell nekem. megnézem mit kell tenni érte, aztán inkább leteszek róla..
most is, megláttam a hoolligan driftes focus RS-t, hát az ugye must have, de az első versenyt már nem tudtam megcsinálni. nem megyek annyira szarul, de a kanyarokban olyan szinten húznak mindig el mellettem, hogy megnyerni nem tudom. vagy max vért izzadva, milliószor újrakezdve, és az még csak egy verseny..
ami nagy örömöm, hogy van viszont aukció. úgyhogy nagyjából én már ejtek nagyívben mindenre, megveszem ott a kocsit aztán annyi. fog a franc tonnaszámra idegsejtet ölni ezért[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Én letettem a 80%-ról, csak az új autókat oldom fel, esetleg azt, amiből egy második nem jönne rosszul (ritka autók általában).
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
Ezeket a versenyeket én is hajlamos vagyok elcsalni - csak válassz egy user-made versenyt az egyik ilyen pályánál, ami csak párszáz méteres. Nem szép dolog, de a szabadidőnek én is híján vagyok, sajnos.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hülyegyerek
addikt
Nálam ugyanez a helyzet. Úgy döntöttem, inkább nem stresszelem magam, és visszatérek az FM6-hoz, még sehol sem járok benne.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Darko_addict
őstag
Amennyire tetszett régen ez az új eseménysorozat, most annyira frusztrál. Épp annyi időm van, hogy hétközben játsszak a 80%-okért, legalább olyan heteken, amikor új autó van, de cserébe nem marad idő a free ride-ra vagy lego kalandra, amit még nem fejeztem be. Kicsit feszített a játékmenetem így.
Ráadásul gyűlölöm az olyan Forzathonokat, mint a mostani is, hogy egy 900-as autóval 6x kell menni Speed Zone-t, hogy a 12 csillag meglegyen, aztán még 3 road racing meg 4 dirt... FÉL NAP!Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
csaba951
veterán
válasz Bandi821 #12941 üzenetére
Nem írták, de a FH3 grafikai hibákat is javították a legújabb driverrel. Nekem RTX 2070-el mindenféle színes villogásban tündököltek 3-5 perc után a vidéki utak mellett lévő fűcsomók, földút kereszteződések, esőerdőben a páfrányok. Na, ez már a múlté.
Mentem egy Chamionship-et, 3 versennyel. Semmi gond nem volt a versenyek elindításánál a drivatarokkal. Maga a program is atomstabilan fut, semmi fagyás nem volt kb. 1 óra alatt.
Nálam még 1809-es Windows 10 van. FH4 fórumban többen panaszkodtak, hogy a 1809->1903 frissítés után többé nem indult el nekik a játék. Lehet, hogy ez a FH3-at is érinti. Mikrofon nálam is ki van kapcsolva a játékban. Játéksáv kikapcsolva. Geforce Experience-ben az In-Game Overlay kikapcsolva.
-
csaba951
veterán
Fél tucat monitorhoz kínál G-Sync hitelesítést az új GeForce driver
"a Forza Motorsport 6 és 7 nem fog összeomlani játék közben"
"továbbá a Forza Horizon 4, ... nem fog képi hibákat generálni GeForce RTX 20 sorozatú VGA-kon" -
Bib
őstag
válasz Darko_addict #12944 üzenetére
Lehet azokon AMD-vel nyomják 😉😛
-
Darko_addict
őstag
Én nem értem! Full maxikakaó grafikán játszom a játékot, FHD-ben. Ugyanazon a monitoron nézem a Forza videókat, amin játszok is és néha mintha azokban szebb lenne a játék... Ez csak placebo, ugye?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Chalez #12917 üzenetére
parancsolj elég lesz?..
-
Bandi821
tag
válasz Joccc07 #12935 üzenetére
na kipróbáltam és tartóstesztnek vetettem alá. Korábban már letiltottam a mikrofont, most a leírás alapján a fast boot-ot kikapcsoltam (és újraindítottam), továbbá szintén a leírás alapján a gépház/játék menüpontban mindent kikapcsoltam. Ezzel most azt értem el, hogy majd 2 órát játszottam gond nélkül. Fagyás nem is volt, de a leggyakoribb probléma ismét fellépet, miszerint a verseny indításánál van az a rész, amikor a divatarokat szinkronizálja és ott elmegy egy végtelen gondolkodásba, aztán csak a restart segít. Szóval a helyzet az jobb lett, de a probléma nem lett megoldva. Egy dolgot hagytam ki a leírásból és az a lapozófile kikapcsolása, mert nem tudom, hogy milyen egyéb káros következményei lehetnek, ezért nem merem.
-
csaba951
veterán
válasz Nyethuszar #12928 üzenetére
Tegnap nekem a szuperpörgetésen 5000-5000-5000 jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A múltkor úgy pörgettem 1 millát, hogy mellette is ugyanúgy 1 milla volt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nyethuszar
tag
Csak ha az időzítéshez megfelelő feszültséget is adsz neki. Nálam ez 1.2 helyett 1.35 Ment is, de nagyobb terhelésnél elhasalt.. Pláne ha biosban hiába rakod nagyobb órajelre, de nem állítod be az időzítést és a feszültséget. Ekkor 2 lehetőség van. A jobbik,hogy megy de lassan, a rosszabbikban fagy a gép. De azóta ez kiküszöbölve, nincs gond vele.
[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Bib
őstag
válasz Nyethuszar #12931 üzenetére
Azért a ramnak kellene menni gyári feszültséggel ha nincs tuningolva de ha van még akkor is.
-
DjDanee87
addikt
válasz Bandi821 #12934 üzenetére
Lehet nem lesz rá megoldás. Nekem is crashelt FH3 régen elég sokat. Volt, hogy órákat játszottam hiba nélkül, meg olyan is hogy fél órát nem tudtam tolni annyit fagyott. Tuning nélküli gépen, bőven gépigény is megvolt, SSD, letiltott mikrofon és mégis. A megoldás nálam az volt, hogy kijött a FH4, amit végre úgy írtak meg, hogy nem fagy le.
-
Bandi821
tag
válasz Nyethuszar #12931 üzenetére
az a röhej, hogy minden fh kiadásnál, a pc-s verzióra külön kihangsúlyozza a mikrofos, hogy az oprendszer legyen lefrissítve. Na hát ezek után frissítse az öreganyjuk, de szerintem itt valami más gond lesz. Egy korábbi kommentben csapa951 azt írta, hogy neki hibátlan ment, akkor elvileg van harmonikus állapot.
-
Nyethuszar
tag
válasz Bandi821 #12930 üzenetére
A FH3 Nekem is felejtős. A régi i5+ddr3 +R9 280 konfigon szépen ment. Aztán elkezdett mindenféle hibákat generálni, majd kifagyni a gép. "no signal" főleg..
Most a nem egészen 2 hetes gépemben minden vadonat új, a FH3 mégis kifagy.. Valami a játékban lesz rossz.. De mielőtt megkérdezed micsoda,fogalmam sincsen. Lehet valamelyik W10 frissítés okozza..
Tudja a fene..
A memóriakezelése hírhedten pocsék a 3-nak.
A FH4-ben Nálam sincsen semmi gond, majdnem 510 óra gond nélkül. Vagyis tegnap volt egy kékhalál..
(elfelejtettem a BIOS-ban a ramnak plusz feszültséget adni ,kevés volt neki a gyári )Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Bandi821
tag
ja értem, de én soha nem tuningoltam semmit, minden alapórajelen van. Egyébként 5 perccel ezelőtt megint kifagyott ez ma már az ötödik. A játék nagyon bejön, de így élvezhetetlen. Eddig nem tudtam egybe 30 percet lenyomni úgy, hogy vagy ne crashelt, vagy a divatarok szinkronizációjánál ne ragadt volna be (ekkor kb. 56%-os a cpu terhelés és kb 35% a ram). Az a furcsa, hogy a fh4-be már több, mint 500 órát beleraktam és eddig összesen ha volt 2 ilyen szitum, akkor ezzel most mi a jó ég van?
-
Joccc07
addikt
Mintha nem lenne elég pénzed
-
csaba951
veterán
válasz Bandi821 #12923 üzenetére
Én olyan fél éve játszottam vele utoljára. Akkor semmi baja nem volt a single player résznek. Multiban el tudom képzelni azt a jelenséget, amit mondasz. Illetve X-box-on panaszkodtak többen a töltésre. Szóval a játék "meghálálja", ha egy ssd-re telepíted.
A képed linkje hibás volt, ezért rajtad kívül még most se tudja más, hogy mi volt rajta.
Ja, és ugye egy valódi (legalább) 4 magos procin próbálod? (Nem nagyon lehet tudni a gépedről semmit.)
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Tegnap újratelepítettem a Windows-t (Windows 10, eredeti), és ugye emiatt le kellett törölnöm a FH4-et. Ma reggel újra letöltöttem, fel is települt gond nélkül, de az indítás után, az adatok szinkronizálásánál egyszerűen elakad és nem hajlandó tovább menni.
Esetleg már valaki találkozott ilyen problémával?Előre is köszi a segítséget!
-
Bandi821
tag
sziasztok,
tegnap megvettem és feltelepítettem a FH3-at. Minden nagyon szuper, de gyakran összeomlik a program. Jogtiszta winfos 10-em van, ami elvileg naprakész és már régóta játszom a fh4-el, amivel viszont soha nem volt ilyen probléma. Most mi lehet a gond, ezt találtam a megbízhatósági előzmények között:
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
FH4-et érdemes lehet kormánnyal játszani? Most lett egy G29-em, és PS4-en a Gran Turismo Sport marha jó vele, de PC-n megvannak a Forzák, nyomnám azokat is. FM7 még mindig mikrolagos?
-
ETOM
addikt
válasz Darko_addict #12915 üzenetére
Jah semmit első versenyen pörög is ki mindenki kb.
-
csab991
senior tag
válasz Darko_addict #12911 üzenetére
Nekem gyorsabban meglett ez, mint a Porsche Trial. Lehet most szerencsém volt.
-
Joccc07
addikt
válasz Darko_addict #12911 üzenetére
Eléggé. Meg se tudtam még csinálni. Az a baj ha nem lesz meg akkor a 80% se lesz meg. Így muszáj lesz.
Este valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Ez a mostani Trial egy vicc. Sosem csináltam ilyet, de 2 perc után kiléptem.
Egy az, hogy ennél sokkal könnyebb meccsek SE nyerhetők meg simán átlag és random userekkel, kettő, hogy a kocsi vezethetetlen. Szerencsére gagyi ajándék van, így nem fáj otthagyni.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
horvathpeter
aktív tag
Üdv!
Nálam dettó ugyan ez a probléma. Pár napja kezdte csinálni. Minden más játék megy, kivéve a Forza 7. Eddig sosem csinálta, nem fagyott, nem dobott ki asztalra. Minden ugyan úgy van, mint eddig, semmi nem lett telepítve, buherálva. Mikor megfagy akkor tölt az ssd mint a hülye, majd rá nem sokra kilép az asztalra. Esetleg sikerúlt valami megoldást találni?
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
DaveHutt
őstag
válasz Darko_addict #12908 üzenetére
Televan a hivatalos fórum vele.
-
Darko_addict
őstag
Volt szó mostanában arról, hogy a Noble Forzathon esemény bugos? 15 csillagot kell *összesen* megszerezzek stuntokkal. Megcsináltam két körben 6-ot, 6-ot, majd megnézem az állást és azt írja, hogy van 5/15. Aztán baszakodtam még pár kört, akkor lett 6/15...
-
parandroid
félisten
Ja, még egy bug: star cardhoz megcsináltam tegnap (újra) a showcase eventeket, mert a kártyák bevezetése óta 0/5 volt ugye. Mindet megnyertem (completed/first place), most 3/5 van. Persze azt nem lehet látni, hogy szerinte melyik hiányzik, vagy van kész. No meg mi a garancia, hogy megint megvsinálom mind az ötöt, akkor beadja? Hülye ez a játék néha nagyon.
p
-
DjDanee87
addikt
Írtátok, hogy nehéz a Porsche trial a héten. Elsőre sikerült, de ehhez kellett a két csapattárs "segítsége" isakiket mellém sorsolt. Az egyikük hozta ugyanúgy a GT2RS-t 998ra húzva mint én, csak az első verseny kb harmadik checkpointját misselte és kilépett. A másik játékos meg tuning nélküli kocsival uccsó lett és ő is kilépett az első verseny után Így utána már nem volt gond zavaró tényező nélkül a versenyekkel.
https://imgur.com/a/tl5ES4c
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy egyedül a Forza Horizon 4-ben ilyen elszúrt színekkel csinál képet az nVidia ShadowPlay? Egy driver vagy win frissítés óta csinálja, előtte rendresen működött. -
parandroid
félisten
válasz Dante73 #12903 üzenetére
Valami nálad lehet, mert nekem is egy napi hiányzik valahonnét múlt hétvége környékéről, és 99%-nál vagyok.
Playgroundot viszont ma játszottam le, a második körben 9:50 - 10:00 arányban veszítettünk team kingben, de mégis mi kaptuk a pontot. Ezzel lett 2:0, másik csapatból rögtön ki is léptek ketten, aztán egy utolsó kivételével sorban a többi is, szóval onnét sima volt.
p
-
Dante73
tag
Alapváltozatom van a Horizon 4-ből.
Valami bugba futottam, vagy ez a frissítéssel jött új ficsőr, hogy a heti kihívások 85%-ot adnak összesen? Mindent megcsináltam, csak 1 db 1%-ot adó napi kihívás van hátra, és 84%-on vagyok. Minden más megvan.
Segítségetek előre is köszi. -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Én leginkább xbox-on játszom, de mióta felraktam laptopra kipróbálás céljából nem engedi kormány vezérlésre állítani. Csak controllert lehet. Amikor A "RB" gombal átviszem kormányra és nyomnám a mentést nem csinál semmit. Nincs is ott a kormány ábra. Ez vajon miért van? Végül is érzékeli a kormányt de érdekes anomália szerintem. Az zavar a legjobban, hogy nem tudom rendesen beállitani a kormányt, nem tudok szépen egyenletesen kanyarodni kb. a kanyarközépnél kicsit megrántja a kormányt. Valaki írta itt, hogy örüljek, hogy támogatja egyátalán a kormányt. Ezzel nem értek egyet, az 1. résztől játszom a sorozatot tudom, hogy már ott is lehetett kormánnyal. Másrészt a Forza motorsport részeknél is gyalázat a kormány kalibráció. Lásd: Project cars/Assetto Corsa meg tudja normálisan csinálni és nem konzol címek! Bővel lett volna idejük finomítani, újragondolni a kormány beállítást. Szerintem egy ilyen kaliberű játékot nem szabad kontrollerrel játszani de kinek mi a véleménye. Thrustmaster 458 spider kormányom van, direkt xbox -hoz lett kiadva. Viszont kezdek rájönni, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim a Forza cimmel kapcsolatban, csak ne sajnálnám azt a kidobott 10 ezrest. Ha valkinek van ötlete a megfelelő beállitásra hálás lennék. Szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest