Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
"Úgy sem éri meg"
Neked lehet hogy nem, de én àltalànossàgban beszéltem róla.
A Day1 content nagyon erős jelenleg.
Egy Expedition 33, DOOM: TDA, THPS3+4 màris tőbbe kerül egy embernek, akit mind3 érdekli, mintha befizetne GamePass-re teljes àron.Az idén megjelenő, és még be nem jelentett 1stparty-t nem is említem inkább.
"Ha nem költenél többet, nem erőltetné a Microsoft az előfizetési modelt. Ezt józan paraszti ésszel ki tudod logikázni."
Ez is csak abban az esetben igaz, hogy ha katalógusból csak azzal az egy játékkal játszol, de ki az a hülye aki egy játékra bent hagyja az előfizetést?
Phil is megmondta hogy ha csak évi 1-2 játék érdekel, akkor a GamePass nem neked való, és inkább vedd meg a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az utóbbi évek legnagyobb sikerű Xbox-exkluzív játéka most nagyszerű formában, minden extra tartalommal ellátva, sőt, kicsit megszépülve látogatott át PlayStation 5-re.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest