Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Én orric-nak választoltam, hogy a cikkben van, hogy van 60fps mód, ami ő "számon kért" rajtam.
Ő mindig is segített nekem számtalan privátban, nem is értettem a hsz-ének a hozzállását, soha nem volt gondunk egymással. Nekem segített mindig, nem tudok rosszat mondani róla."Nem támadásnak szántam csak nem értettem a 30fps témát, mert a játékban alapból van 60.
-
Chapel
addikt
Kiemeltem egy mondatot a cikk szerzőjétől és bennem van a hiba?
Én orric-nak választoltam, hogy a cikkben van, hogy van 60fps mód, ami ő "számon kért" rajtam.
Ő mindig is segített nekem számtalan privátban, nem is értettem a hsz-ének a hozzállását, soha nem volt gondunk egymással. Nekem segített mindig, nem tudok rosszat mondani róla.
Nem nincs konzolom, de itt nem is ez volt a lényeg hanem hogy van 60fps módja a gamenek vagy nincs. Cikk szerint van. Ennyi, semmi több.
Élni és élni hagyni, de a fába is bele lehet kötni, nyílván...
Felesbandi: Oké, akkor mi a next gen? A szószoros értelmében?
Egy új generációs konzol akkor nem "next gen"?PS5 nem next gen a ps4-hez képest?
Mindegy, nem érint, ha az így van nálatok, legyen így, valóban nem érint, csak meg akartam érteni valami más szemszöget, mert orric vérbeli pc/konzol master race player és nem tudtam hova tenni hogy ha cikkben "A" szerepel miért volt ez a hsz, hogy nincs is olyan...az élet túl rövid. MIndenki élvezze amit akar. -
Scholes9
nagyúr
Szerintem a Crew Motorfest is nagyon jó játék, számomra kb. ugyanolyan jó, mint a Forza Horizon 5. De biztosan megveszem PS5 Pro-ra is, mert egyszerűen élvezetes vele játszani, XSX-en sokat ment anno
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Roland861010 #1 üzenetére
Miért?Mennyibe kellene kerülnie egy új platformon? Ingyen?
Anno XSXen szarrá játszottam.Régen volt. PS5ön is megveszem majd, mert egyszerűen nincs a piacon ehhez fogható arcade autós játék. -
lmno
őstag
válasz
Felesbandi #19 üzenetére
*2020 végén
-
Felesbandi
senior tag
PS5 es XSX 2019 vegen jelentek meg kb 200k-ert. Kozepkategorias videokartyat veszel ennyiert. A PS5 Pro se next gen, csak kicsit felpumpalt PS5 es tovabbra se kerul annyiba, mint egy felsokategorias videokartya.
Erre itt van ez a jatek, ami eleg jo latvannyal tol ki 4k-t zokkenomentes 60 FPS-sel egy alap PS5-on is, erre ugy teszel, mintha a 60fps valami ritkasag lenne a mostani konzolokon.
-
cami][us
senior tag
Gondolom az Activision Blizzard felvásárlásában volt benne ez a port, ha közvetve is.
-
Chapel
addikt
"ugyanúgy kapunk egy 60-nal száguldó Performance, és egy 30-cal pöfögő Quality opciót."
Cikkből idézve. Ez nekem 60 fps módnak tűnik
Egy 2024-es csúcs konzoltol 60fps extrém kérés? Én ebbe nem szoktam bele menni; sőt mindig is úgy voltam hogy mindenki élvezze ami neki jó.
adamssss: Persze csak hát ez ugyan az mint ahogy az nv minden kártyára rányomja nagybetűkkel a "4K" feliratot, legyen az valami ami nyílvánvalón nem arra termet. -
lmno
őstag
válasz
markknight #9 üzenetére
Semmi köze a 2 játéknak egymáshoz, azonkívül hogy autók gurulnak mindkettőben.
-
hogabesz
aktív tag
Nem biztos, hogy a GT-t kell felhozni ellenpéldaként. Ott van a Motorfest PS-re is, ami - nyilván nem egy FH szint - kifejezettem jó arcade autós játék lett.
-
markknight
veterán
Az biztos, hogy PS-en aratni fog a játék, mert ez a steril már-már lelketlen Gran Turismo nem elégíti ki a nagyközönséget. Engem legalábbis marhára nem. Fel kell kötni a gatyát majd azon az oldalon ha villantani akarnak.
-
Felesbandi
senior tag
Van 60fps mod benne... Mutass barmilyen nyilt vilagu konzolos autos jatekot, ami 60fps-sel jobb latvanyt hoz ossze.
Amugy nyilvan nem fut minden jatek 4k/120fps-sel (de van ami igen), ha arra optimalizalna minden fejleszto akkor meg azert menne a siras, hogy semmi grafikai fejlodes nincs csak felbontas es FPS huszarkodas. Ha neked kell minden AAA jateknal a 4k/120fps, ajanlom neked az 1 millio folotti PC-ket, a 2019 vegen megjelent 200 ezres konzoloktol ezt elvarni hulyeseg.
-
Gomez86
őstag
"A Forza Motorsport tehát a komoly szimulátor (a hang, amit hallasz, az rFactor2-hívők sziszegése), a Forza Motorsport pedig a bulis, nyílt világot használó, arcade kezelésű mellékszál – amelynek népszerűsége mára alaposan a nagytestvéré fölé nőtt. "
3. bekezdés.Először is a Forza Motorsport nem komoly szimulátor. Soha nem volt az. Ezt a készitők is elmondják minden résznél, pont azért hogy ne kelljen hitvitának lennie mint hogy akkor most járt-e vízen Jézus, vagy szimulátor-e a Forza MS. SimCade-nek hívják ezeket a játékokat, ahol bizonyos dolgok fizikája szimulálva van, de bőven elég megengedő ahhoz hogy lehessen mondjuk kontrollerrel játszani. Nem létezik olyan ostoba kiadó aki szimulátort csinálna konzol megjelenési címnek.
Másrészt pedig a második tagmondatban Forza Horizon szeretne lenni.
Mondom ezt úgy hogy az utolsó részen kívül mindegyik Forza Motorsport rész megvan, és a Horizon 5-öt is megvettem ökörködni, miközben van PC-m amin szimulátorozok.
Amúgy szuper a cikk
, és én külön örülök neki ha elmúlik a platform exclusive fogalom a játékos világból, mert nem hasznos (a játékosoknak).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt úgy mondod mintha nem lenne 60FPS mód a játékban.
Ne legyünk már ennyire ilyenek. A játék kvázi hibátlan technikailag is és mondom ezt úgy hogy nem vagyok nagy autóverseny rajongó. A 4k/120fps meg még mindig csak marketing duma (vagy 4k, vagy 120fps, de még 8K game is van rá ha nagyon kötekedni kell), de így 5 évvel a konzolok debütálása után folyamatosan ezt felhozni már kicsit unalmas szerintem.
-
BE4GLE
aktív tag
+1
Autós játéknál valóban értelmetlen a 30fps grafikai beállítás. Túlságosan megnöveli a késleltetést, is így rontja a reakcióidőt. Vannak műfajok ahol a 30fps még elmegy, de ez nem az. Akinek van egy kis esze, 60fps-en versenyez. Mellesleg tök értelmetlen a 4k ha cserébe brutális motion blurt vagy kénytelen használni, hogy simának látszódjon a 30fps. Az elmosott kép nem lesz élesebb.
-
Chapel
addikt
válasz
Roland861010 #1 üzenetére
...és 30fps MÉG MINDIG egy több éves game a mai csúcs konzolon.
A dobozon meg bőszen 4K 120fps -
Roland861010
veterán
24k egy 4 éves játékért egy vicc.
Persze ez a PS tulajoknak akik nem rendelkeznek PC-vel biztos új lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az utóbbi évek legnagyobb sikerű Xbox-exkluzív játéka most nagyszerű formában, minden extra tartalommal ellátva, sőt, kicsit megszépülve látogatott át PlayStation 5-re.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest