Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Kiemeltem egy mondatot a cikk szerzőjétől és bennem van a hiba?
Én orric-nak választoltam, hogy a cikkben van, hogy van 60fps mód, ami ő "számon kért" rajtam.
Ő mindig is segített nekem számtalan privátban, nem is értettem a hsz-ének a hozzállását, soha nem volt gondunk egymással. Nekem segített mindig, nem tudok rosszat mondani róla.
Nem nincs konzolom, de itt nem is ez volt a lényeg hanem hogy van 60fps módja a gamenek vagy nincs. Cikk szerint van. Ennyi, semmi több.
Élni és élni hagyni, de a fába is bele lehet kötni, nyílván...
Felesbandi: Oké, akkor mi a next gen? A szószoros értelmében?
Egy új generációs konzol akkor nem "next gen"?PS5 nem next gen a ps4-hez képest?
Mindegy, nem érint, ha az így van nálatok, legyen így, valóban nem érint, csak meg akartam érteni valami más szemszöget, mert orric vérbeli pc/konzol master race player és nem tudtam hova tenni hogy ha cikkben "A" szerepel miért volt ez a hsz, hogy nincs is olyan...az élet túl rövid. MIndenki élvezze amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az utóbbi évek legnagyobb sikerű Xbox-exkluzív játéka most nagyszerű formában, minden extra tartalommal ellátva, sőt, kicsit megszépülve látogatott át PlayStation 5-re.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest