Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Delta Force (2024)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
molnarpeter #51861 üzenetére
Termosztát téma.
Vasárnap M0 12fokban jöttem 110-et hazafelé, az normális hogy tempomattal megy a kocsi és a vízhőfok a 75 és 90-es csík között volt de inkább a 75 felé állt mint 90 felé?
Városban ha megyek és nincs nagy sebesség akkor 90felé áll az óra tehát ott nincs gond a vízhőfokkal.
Adtak tippet hogy menjek vissza pályázni és 140-ről tegyem ki üresbe aztán ha gyorsan leesik a hőfok akkor vélhetően termosztát cserés lesz a dologból.
Ha fűtöttem egyik este akkor is inkább 75felé állt mint 90felé a mutató. -
válasz
molnarpeter #51861 üzenetére
Termosztát ház igaz, nekem is megvolt (csak a gyári jó bele, az utángyártott nem akar normálisan nyitni/zárni), Porlasztók viszont még bírják 370k felett is.
Mondjuk az enyém a 115lovas verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest