Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Vmelyik nap felraktam a foobar 0.9.5.6-os verzióját (eddig 0.9.5.2 volt a gépen) és azt tapasztaltam, hogy változtattak a hangján is. Számomra nem nyújt egyértelműen jobb hangot, mint a korábbi verzió. Mintha jobban részletezne, de ugyanakkor fárasztóbb, "karcosabb" hangja van. Digitálisabb izű lett a zene. Kevesebb mély, jobban előtérbe helyezi a közép-magas tartományt, a "c", "cs", "sz" hangokat túlzottan megnyomja.
A 0.9.6 beta 4-es méginkább ebbe az irányba mozdult hangzásilag.
Ti is tapasztaljátok ezeket a hangjában? Vagy csak az én rendszeremen jön le így?
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
-
G4bi89
senior tag
Közbe ez megoldodott.
Valami oknál fogva az update során átál portable verzióba - tehát a saját mappájából szedte az infókat és nem ahol eredetileg voltak a C.\Document & settings ...
---
Másik kérdésem az lenne most,hogy van olyan plugin (gondolom van) ami leszedése után lehet értékelni (pontozni) a számokat és mutatja is ?
Esetleg egy név is vagy link is jól jönne.Bár név alapján már megkeresem"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Sanyix
őstag
összeszedek egy pléhlisztre pár számot. pl cues mp3makból, vagy oggokból. Van valami plugin a foobarhoz amivel megoldható, hogy azt mind vágja ki (újrakódolás nélkül), és töltse az xy meghajtó xy mappájába (mp3 lejátszó)?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
PazsitZ
addikt
válasz frankie! #690 üzenetére
[link]
Using my FFmpegSource avs filter and foo_input_avs component, you will be able to play also E-AC3/MLP files in fb2k...smile.gifIn foobar it plays, but in the information it reports (my 24-bit MLP file) as 16-bit. However, it does report the 6 channels and 96000 Hz correctly.
- http://pazsitz.hu -
-
G4bi89
senior tag
Elég fura dolog történt ma :S
Felraktam a legújabb foobart eddig két verzióval régebbi volt (v0.9.5.4) és lenullázott mindent beállítást :S Nagyrészt már visszacsináltam (skinek,gyors bill,pluginek érdekes memaradtak....) ami a baj,hogy volt egy csomo playlist amit saját magam válogattam össze ízlés szerint a zenéket....és nem lettek a playlistek elmentve. Kérdés az,hogy azokat buktam? :S (C.\Document & settings .... /Application Data/foobar2000 mappát néztem nem jutottam előrébb"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
frankie!
őstag
MLP kodekről hallott már valaki?
-
Froclee
őstag
Hmm. Meghallgattam a Media Monkey nevű progit. Leszedtem hozzá ezt a DSP-t, állítgattam és azt kell mondjam egy gagyi fejhallgatóval is jobban tetszik a Media Monkey hangzása mint a foobaré(foobar2000+WASAPI plugin).
Viszont a MediaMonkey baromi lassú + instabil (nálam), és a testreszabhatósága a foobaréhoz képest 0.
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Én ezt olvastam a hydrogenaudio fórumon, hogy fejhallgatóval kihagyhatatlan:
Bauer Stereophonic-to-binaural
Mivel egy 8 éves sony fejhallgatóm van + alaplapi hangkari, kb. semmi különbséget nem érzek. Amúgy jelenleg így nézünk ki :
dmod: látom a coverflow (bal alsó sarok [borító]) nem szeretik ha print screenelik
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz bendeguz 76 #678 üzenetére
Dehogy, azért raktam fel, ha tetszik valakinek használja.
- http://pazsitz.hu -
-
Froclee
őstag
Találtam egy baromi jó kis kiegészítést. Ahogy a desktopomon látszik, kirakja a az infókat a számról + lehet váltogatni a számokat, Rating, Volume bar stb. Lehet 100% a te stílusodra változtatni pofon 1xű. Több mint 60 skin. Ingyenes. Az egésznek 1 szépség hibája van: Lossless-et nem szereti. De ezt is meg lehet (naggyából) oldani ha valakit érdekel.
-
Draken
őstag
kösz mindenkinek
-
Draken
őstag
Ilyen jellegű kinézetre gondoltam, ilyet hol lehet letölteni?
-
Draken
őstag
Most kezdenék hozzá a foobarozásnak én is, sok jót hallottam róla. Így első látásra csak a designal van problémám, gondolom le lett írva kismillószor de kaphatnék egy gyors felvilágisítást mit hogyan merre? köszi
-
Froclee
őstag
válasz SystemRoot #669 üzenetére
Nincs mit. Érdemes tanulmányozni a ColumnsUI-t.
-
Froclee
őstag
válasz SystemRoot #667 üzenetére
File -> Preferences -> Display : ColumnsUI
Újraindítod a foobart.
File -> Preferences -> Katt a ColumnsUI fülre -> Layout fül -> Jobb gomb a vertical splitterre (vagy horizontal alapból?) -> Insert panel -> Lyric ShowApply. Save All. Close
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
válasz SystemRoot #665 üzenetére
Hali. ColumnsUI megvan?
-
SystemRoot
őstag
válasz SystemRoot #664 üzenetére
Még mindig nem tudtam megcsinálni, látom a preferencesnél a lyrics beállításokat, de hol a bánatos rákban tudom kirakni hogy lássam is??!!?
Jah és még valami érdekelne, hol van olyan gomb hogy rögtön visszavigyen az aktuálisan hallgatott zenéhez? Sokszor keresek valami zenét és nem találok vissza hogy mit is hallgatok éppen...
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Froclee
őstag
válasz frankie! #662 üzenetére
Kettő modul.
foo_lyricsdb (Lyric Database)
foo_uie_lyrics (Lyric Show)
A lyriccs db-vel letöltöd (jobb gomb a fájlra/fájlokra Lyrics->get from db) sajna timestamp nélkül és a foo_uie_lyrics meg ugyebár mutatja. Szinte az összes létező számot megtalálja, kivéve magyarokat persze . Viszont az ismertebb zenéket (azok közül is keveset ) a Liryc Show timestamp-el együtt leszedi. Amúgy .lrc fájlok, a tagbe beleírja azon nyomban mikor leszedi.Bocsi. Elég érthetetlenül írtam le, de póbáld ki. Szerintem világosabb lesz minden.
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Bárcsak tudnék én is helyet szorítani a lyricnek
-
frankie!
őstag
válasz BunnyHoover #658 üzenetére
nagyon jó zenéid vannak!!
-
BunnyHoover
csendes tag
[ xp alatt ] the day the evil comes to getcha
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Jelenleg így nézünk ki. Hogyan tudnám meg csinálni hogy legyen egy vizualizáció a Playlist alatt? Már sokféle képpen próbáltam, de sajna nem megy.
-
Froclee
őstag
Csá.
A vista miért nem engedi a foobart "valós idejű" prioritásra tenni? Se Magas prioritásra. azt írja ki hogy hozzáférés megtagadva...
-
drkl
csendes tag
válasz Wolverine #650 üzenetére
Köszönöm, ez a megoldás a playlistát m3u formátumban elmentem,
szövegszerkesztővel leszsedem a meghajtónevet,
és a betöltés: foobar2000 playlista.m3u
Betöltéskor egy kicsit dolgozik, megcsinálja belőle a *.fpl-t,
amiben már megint abszolúz hivatkozások vannak.
Köszönöm az ötletet.drk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest