Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz Cathfaern #1190 üzenetére
"Kernel Streaming is known to work on certain Windows Vista and Windows 7 configurations, but not with devices having WaveRT drivers such as High Definition Audio Devices integrated with newer motherboards" @ [link], illetve: "If you run Windows Vista, you should be using WASAPI instead in most cases. "
akkor jól rémlett amit korábban írtam, bocs visszavonva
szerk:
(#1192) T_Stark: neked akart menni válasz ként.[ Szerkesztve ]
-
B.A.T.
tag
válasz Cathfaern #702 üzenetére
Nah közben felraktam a 0.9.5.2-t is, és már az első néhány másodpercben nyilvánvalóvá vált, hogy más hangja van a két verziónak.
Ha gondolod átküldhetem ezt a verziót. (már ha érdekel ennyire a téma)
ui. Sztem sunyiban változtatnak a hangján a proginak....
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
-
B.A.T.
tag
válasz Cathfaern #702 üzenetére
Hali!
Az összes baállítás ugyanaz maradt, csak frissítettem a progit. Az EQ természetesen kikapcsolva maradt. Nekem tényleg másnak tűnik a hangja. De mindjárt előkeresem a 0.9.5.2-t, és összehasonlítom őket.
Lehet, hogy az ilyesmit nem jelzik a "change log"-ban?
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
-
hammered
csendes tag
-
sh4d0w
félisten
válasz Cathfaern #514 üzenetére
Én állítottam be egy új mp3-as profilt és nem kértem VBR-t, akkor került oda a -V 0. Mindenesetre kipróbálom a gyárilag beépítettet is, oszt beírom az eredményt.
MOD: ua. hiba, csak most -V 2 --new-vbr opciókat is beillesztette a lame-nek. Egyébként azért szeretnék magas bitrátájú (lehetőleg 320-as) mp3-mat belőle, hátha későbbiek folyamán CD-t kell írnom belőlük.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
válasz Cathfaern #511 üzenetére
Ezt próbáltam, de mindig hibaüzenetet kaptam, mikor nekiállt volna a tömörítésnek.
An error occured while writing to file (The encoder has terminated prematurely with code 0; please re-check parameters) "G:\Depeche Mode\001 New Life.mp3"
Additional information:
Command line: "D:\Program Files\lame-3.97\lame.exe" -S --noreplaygain -V 0 - "001 New Life.mp3"
Working folder: G:\Depeche Mode\Érti ezt valaki, mit akar jelenteni?
https://www.coreinfinity.tech
-
törölt tag
válasz Cathfaern #441 üzenetére
Ez érdekes, mert én egy másik lejátszóprogramhoz viszonyítva (steinberg mymp3pro) nézem. A régi verziónál határozottan jobban tetszett a steinberg, most ellenben már azt mondom, jobb az új. Legújabb winamppal is összehasonlítottam a legfrissebb foobart, és ott tényleg nagyon-nagyon hasonló, azt a különbséget leszámítva, hogy a winamp alapból hangosabban szól valamivel, pedig mindkettőnél kernel van kimenetként...
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz Cathfaern #421 üzenetére
feltöltöttem. Elküldtem priviben a linket. Ha valakinek kell még mert ki akarja tesztelni hogy nála jó e akkor szóljon és elküldöm privátban. Nem szivesen írnám ki publkiusan az ip-t, mert ez a saját szerverem.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz Cathfaern #417 üzenetére
Hát akár fel is tölthetek, de nem akarok másokat ilyesmivel fárasztani, persze ha nem nagy gond ezt kitesztelni akkor töltöm mindjárt
Van egy partícióm amin van egy XP, de az totál le van használva, mert amikor elhatározza az ember hogy átáll másik os-re akkor hirtelen totál elhanyagolja az előzőt, és hát az a szegény XP-m igencsak megsinylette ezt...
Megpróbálom majd helyrepofozni és kipróbálni alatta.
Amúgy nem csak a winmediaplayer játsza le jól hanem a winamp is, bár az szintén rosszul jelzi ki az időtartamot. JetAudióval mindjárt kipróbálom mert nem emlékszem rá...szerk: JetAudio is hibátlanul játsza le és még az időtartamot is totálisan pontosan mutatja.
szerk2: amúgy msot nézem Foobar a fájlmértet jól látja teljesen, jó bitrátával játsza le, és mégis csak 1:44secre írja az időtartamot(ami 6:40) és csúnyán meg is szakítja akkor.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
hammered
csendes tag
válasz Cathfaern #351 üzenetére
Valóban van olyan amiben kikapcsolható néhány számomra felesleges dolog.Ha beleír az id tagbe a foobarnak egy komponense akkor a mellékelt .sfv file hibát fog jelezni mert nem korrekt a file onnantól.Ha ezt mondjuk dc-n megosztod és leszedi valaki aki ad az ilyenre akkor jogosan dühös hogy minek osztasz meg egy hibás albumot.
Egyébként azthiszem volt a media playernek is olyan verziója ami alapból beleturkált az id tagbe
Megnézek egy bétát ha abban jobban lehet konfigolni mert én 0.9..4.5-öt használok.Köszi a tippethttp://silkiehun.atw.hu/
-
martonx
veterán
válasz Cathfaern #232 üzenetére
[link]
Hahó mindenki! Ezt a Foobar kikapcsolt állapotában kitömörítitek a components mappába, elindítjátok, és a preferencesben máris láttok egy rahedli új állítani való opciót. Meg a user interfacaen is több minden lesz.
Foobar 0.9.4-gyel garantáltan stabil.
Várom a visszajelzéseket.Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
válasz Cathfaern #227 üzenetére
Hétvégén elszórakoztam a Foobarommal, és 0.9.4.2-esem van, csak épp netről összevadászgattam hozzá rengeteg kis hasznos cuccot, amiket feltelepítve meglepő új dolgokat tud
A foobaromat meg mindig eleve úgy telepítettem, hogy helyből belemásoltam ezt a dll gyűjteményt, ezért már el is felejtettem milyen az alap foobar. Mondjuk ezekkel 1-2 megával több memóriát használ, de annyi baj legyen.
Lehet nemsokára felteszem nektek zipelve az általam kipróbált, és stabilnak ítélt interneten fellelhető tools-okat, bár Piqla problémájára továbbra sincs megoldás
[Szerkesztve]Én kérek elnézést!
-
cousin333
addikt
válasz Cathfaern #160 üzenetére
Na akkor az én verzióm .
''A'' verzió:
- adott egy audio CD, amin 16 bitesek a zenék
- ezeket berippeled, esetleg még mp3-ba is konvertálod
- Foobar átkonvertálja 24 bitessé, hogy a hangkártyának jó legyen (1.konvertálás)
- az dolgozik vele, majd visszakeveri 16 bitre és kiadja a hangszóróknak (2. konvertálás)
''B'' verzió:
- adott egy audio CD, amin 16 bitesek a zenék
- ezeket berippeled, esetleg még mp3-ba is konvertálod
- Foobar 16 bitesként átadja a hangkártyának
- hangkártya átkonvertálja 24 bitessé (1.konvertálás)
- dolgozik vele, majd visszakeveri 16 bitre és kiadja a hangszóróknak (2. konvertálás)
Ez összesen két-két konverzió .
Csak akkor látom értelmét, ha az eredeti hanganyag 24 bites, mert akkor a Foobar nem keveri le, a hangkártya meg újra vissza."We spared no expense"
-
frankie!
őstag
válasz Cathfaern #154 üzenetére
-Úgy látszik ez csak nálam jelentkezik, és csak beletekerés esetén, ha csak simán elindítom a lejátszást, naphosszat is elmegy repeat-el ahogy kell.
-szerintem is fontosabb azért a használhatóság és a hangminőség
-A 24 bit csak azért kezdett el izgatni, mert egy tesztben [link] nagyobb felbontás és mintavételi frekvencia mellett jobb értékeket mértek a Kreatív kártyáknál, és nekem is egy A2-m van. Vajon ez csak a jobb minőségű hanganyag miatt van, vagy a kártyán az ilyen anyag megszólaltatását más áramkör végzi? Mert ez esetben tényleg lehet javulás. Kipróbáltam ezt is, nem hallottam javulást, és a magasabb frekvenciát is a Resamplernél, itt némileg jobbnak éreztem 48 kHz-en, de tovább növelve már nem. Lehet hogy éppen emiatt sz@rakodik beletekeréskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest