Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz superecneB #1099 üzenetére
Win7-en nincs Kernel Streaming HD audio kodekeknél, csak WASAPI ami rossz, tehát DS-en kell maradnod.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz superecneB #1097 üzenetére
Nézd meg a preferences -> components listában, hogy látszik-e a "Kernel Streaming Output". Ha ott van, akkor mennie kellene. A Foobar újraindítás után meg is kérdezi, hogy biztosan akarod-e, meg ijesztget, hogy stabilitási problémát okozhat. Legalább is XP alatt ezt tette.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
_Sanci_
csendes tag
Olyan problémám van, hogy feltelepítem a Last.fm plugint hozzá mégsem scrobblingol.
Tudna valaki segíteni? -
Colos1
őstag
válasz superecneB #1093 üzenetére
Preferences - playback - output.
A listából legördíted a "ks: ..." nevű audioeszközt.Ha minőségi zenét szeretnél, akkor ez kell, mert így a win nem cseszi szét a hangzást.
Amúgy az, hogy ez javít-e nálad valamit, függ a hangrendszeredtől, a hallgatott zene minőségétől, a hallásodtól, és kis mértékben a zene stílusától is.
Az EQ beállítás egyszerű, először kissé nehézkes, de be lehet lőni, és csak egyszer kell beállítani.
A Foobar -nak a hangzás az erőssége, szerintem a DFX csak ront rajta. A 3D surround, meg az ilyen egyéb térbeli effektek is rontják a hangzás minőségét.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Gorneck
legenda
válasz superecneB #1093 üzenetére
Nekem mind1...amiket én néztem azokkal amiket én hallgatok botrányosan rosszul szóltak...
Gorneck#1239
-
superecneB
őstag
válasz Gorneck #1092 üzenetére
Mármint úgyértem 3 albumot nyitottam meg amik mp3 formátumban vannak a gépemen és szépen sorba szerettem volna berakni őket mert a számok össze vanna crossfadelve és most h összekutyulta elég rossz
Nekem nincsenek előre beállított sémák az EQhoz és annyira nem értek hozzá hogy beállítsam (mármint tökéletesen nem tudnám beállítani). Illetve a DFX ad ilyen 3D surround effektet meg ilyesmit ami azért túlmutat az EQn szerintem. -
Gorneck
legenda
válasz superecneB #1091 üzenetére
Én a belső EQ-t használom és hozzá vannak mentett beállítások...simán jók.
Win7 alá elve wasapi kéne...de sztem tökre felesleges...
Rendezést be kéne állítani...bár én sose használtam CD-vel...nincs is olyanom már elég régóta...
Output pedig a hangeszköz kiválasztásnál van...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz superecneB #1087 üzenetére
[link] ez az?
Skin az újabb verziókhoz nem nagyon van...ha meg van hol müxik hol nem...de max akkor láttom, ha új listát csinálok...kb 2-3 hát után nézek rá legközelebb...
18 232 nálam...
Gorneck#1239
-
Colos1
őstag
válasz superecneB #1087 üzenetére
Hali!
A Foobarhoz csak az alábbiak kellenek:
Az Advanced Limitert beteszed a DSP -k közé.
Ha tud a hangkártyád ASIO -t, akkor azt, ha nem, akkor a Kernel Streaming plugint letöltöd, bemásolod a Foobar2000/Components könyvtárba, majd a program újraindítása után kiválasztod az output -nál a megfelelőt. ASIO esetén be is kell azt állítani, ekkor megjelenik egy ág a beállításoknál.A RAM -ból kb annyit eszik mint a winamp (nálam most kb 68K), de a processzorhasználata a Winampénak csak a töredéke. Mondjuk nálam egy csomó vacakkal ki van egészítve, a Monkey's audio decodertől a Quick search toolbar -ig mindennel...
Skinek nem nagyon vannak rá, ha ismered a Foobar2000 történetét, akkor megérted hogy miért.
De nagyon testreszabható.[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Üdv!
Én Winampot használok DFX9-cel és integrált SoundMAX hangkártyával. Hasonló megoldás van Foobar2000 alá?
Erőforrás igényéről tudtok valami konkrétat mondani (mondjuk valami szebb skinnel)? Viszonyítás képp a winamp most 61 452 K -t eszik.[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz -FreaK- #1084 üzenetére
Nekem Win7 alatt a KS recsegett, amikor más hangok is jelen voltak, pl. a win rendszerhangjai.
ASIO -val, 2 ms -os késleltetésen a Xonar DS fantasztikusan szól.Amúgy nem teljesen ugyanaz, ha jól tudom, akkor az ASIO -nál közvetlen elérést kap a lejátszó a hangkártya memóriaterületéhez, a KS -nél pedig nem, és az ASIO valamelyest stabilabb.
-
-FreaK-
veterán
Próbálta már valaki az ASIO-t és a KS outputokat egymás után? Elég durván különbözik a hangjuk pedig elvileg pont ugyanazt csinálják. Kinek melyik vált be jobban?
-
Gorneck
legenda
-
Eagl3
veterán
válasz Gorneck #1070 üzenetére
Semmilyen skin nincs most fent, csak a sima gyári foobar2000 meg egy-két letöltött EQ.
Úgy gondoltam igen, hogy valamelyik sarokban jelenítse meg a CD borítót. Igazából nekem tetszik ez a Dark One felület is, csak nem tudom rendesen beállítani úgy meg nem frankó.Tehát jólértem, hogy cover nevet adjak a CD borító képének ami az albumban van mellékelve?
-
Eagl3
veterán
Hol tudom beállítani, hogy mutassa az adott albumhoz tartozó CD borítót? Valami külön plugin kell hozzá?
Mikor feltettem a dark one-t, akkor némelyiknél kitette, de nem működött valami jól. -
Haart
addikt
Van valami jó skin foobarhoz ? Jelenleg dark one 2.1-et használok ez tűnt a legjobbnak.
-
Micka21
tag
biztos sokan kérdezték már , de nincs a progihoz windowshade mode ?
a winampban van ilyen, mindennek a tetejére települ, a képernyő tetejére tehátcsak a win7 es tálcairányítót találtam meg , de nem az igazi
-
lokomo
csendes tag
Hello
Még kezdő vagyok a Foobar-ral ,de egyszerűen nem tudom hol lehet BALANCE-ot állítani.
Esetleg plugin kell?
Ha igen hol találom meg?
Köszi
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Tud valaki olyan megoldásról, hogy az idtag-kbe foobar-ral tudjam integrálni a képeket? Olyan megoldást találtam, hogy a mappából beolvassa, az nem jó...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Valed
tag
Az miért van hogy néhány magyar számcímben az ékezetes betűket rosszul jeleníti meg?
Ezek a számok egy helyről származnak, más ékezetes szöveggel nincs baja. Más lejátszó rendesen jeleníti meg őket, tehát a foobar-ban kéne valamit állítani, de nem tudom hogy mit.egy kép a problémáról: [link]
-
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném default playerré tenni a foobart, de hiába pipálom be shell integrationben, nem indítja a billentyűzetem megfelelő gombja. (Nem lehet hozzárendelni a programot, hanem a winben default playernek beállított lejátszót indítja.) Ha a winampot, vagy más egyéb lejátszót állítok be, akkor az megy rendesen.
-
FireShadow
senior tag
melyik az a plugin ami gyakorlatilag egy fél ac3filter? channel matrix mixer van benne amivel lehet 5.1-esiteni meg felcserélgetni a csatornákat
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Melorin
addikt
Sziasztok.
Küzdök már egy ideje a Foobarral, és még mindíg nem találtam normális Lyrics kezelő plugint hozzá. Vagyis van egy(Lyric show panel), de azt sehogy sem tudom beleilleszteni jól a Columns UI-ba.
Egy előre készített skinem van, és van egy üres hely, ahová beférne a Lyrics, de ahogy beteszem az "Add panel"-lel, szétnyúlik, és eltakarja például a play stop gombokat. Szépen megadom a paramétereit, erre a következő indításnkor már megint nagy. grr...Linuxon volt egy jó kis progi, ami még a linux asztalba is beépült, és érzékelte, ha lejátszottam egy számot, megkerste a neten, és a dallal szinkronban ment a szöveg.
Windowsra nincs ilyen? -
-
cousin333
addikt
Egyre jobb lesz ez a Foobar (ezért is szeretem). Az 1.1-es változat már képes automatikusan frissíteni a beépülőit. Mindezt kombinálva az általam most felfedezett Auto Backup beépülővel még két lépés a tökéletesség felé...
Nem tudja valaki, hogy a menüt hogyan lehet odébb pakolni? A többit máshová is tudom tenni, de akkor a menü mellett hatalmas üresség támad.
"We spared no expense"
-
kajinka
csendes tag
Hali oszili,
Nekem is hasonló gondom volt, tele vagyok letöltött 5.1-es DTS-wav zenékkel.
Más lejátszókkal (pl.WMP) le tudom játszani, de bosszantott, hogy az általam magasan legjobbnak tartott foobarral ez miért nem sikerül?
Sok fórumot elolvastam, angolt meg magyart is, de eddig a legjobb ötletnek az bizonyult, hogy a .wav fájlt átnevezem .dts fájllá, és így már lejátszható, de gyatra minőségben (valszeg azért mert a header, vagy mi mégiscsak wav).
A megoldás egyszerű. A foobar components könyvtárában meg kell lenni egy foo_input_dts nevű dll-nek. A másik fontos dolog: a foobart megnyitva a Preferences (Ctrl-P) Playback menüjében nyisd meg a DSP Managert. Itt a jobboldali Available DSP oszlopból jelöld ki és vidd át a bal oszlopba a DTS decodert.
Zárd be a foobart, majd indítsd újra. Keress egy dts-wav-ot.
És indítsd el. És lőn. -
peehee
csendes tag
Üdv
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha le van kicsinyítve a lejátszó akkor a tálcán ne csak a szám címét írja ki, hanem artist-songname
KöszA4es rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném.
-
Apollyon
Korrektor
válasz jimmy399 #1048 üzenetére
Valszeg nem tudják rá a választ, vagy nincs. Az a baj, hogy a foobar 1.0 nem hoz sok újdonságot magával a régiekhez képest, de amit meg hoz az nagyrészt inkompatibilitás a pluginekkel, dll-ekkel.
Használd a régebbit, nem kell mindenből a legújabbat használni, pedig én is azt szoktam, de itt most még nem jó.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
jimmy399
senior tag
OMG, mi a fene? Kérdezek, és rögtön lefagy az egész topic?
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Én már régebben használok Foobar-t. Olyan 2-3 éve kb. Sajnálattal vetetm észre, hogy a Serious Samurize 1.64.3-ban lévő Foobar plugin nem egy a Foobar 1.0-val Erre van valami gyógyír?
köszi mindekinek a választ.
--- N/A ---
-
FireShadow
senior tag
válasz FireShadow #1045 üzenetére
foobar2000.exe /immediate /play "some_track"
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
FireShadow
senior tag
Ha totalcommanderrel megnyitok egy mp3-at a foobar ablakban egy pillanatra bejön egy please wait ablak, majd elindul a zene kb 1mp után.
Ha ugyanezt intézövel teszem meg vagy jobbegér menüből play in foobar2000 akkor instant elindul a szám és nincs please wait ablak.
Hogy tudám elérni hogy a sima duplakattkor ne legyen késés mire elindul a szám, egyáltalán mi ez?
-
MarioAna
senior tag
windows7 alá melyik a legjobb output plugin? XP-n a kernel streaming számomra tökéletes hangzást nyújt, vista alatt nem használtam foobart (pont a plugin-hiány és az ebből adódó iszonyatos dobozhangzás miatt ).
illetve van olyan zenelejátszó program/plugin win7 alatt, ami megközelíti a foobar+KS+XP triót minőségben?[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
most vettem észre h ha az ASIO-t átállítom mondjuk 10ms-re és megnézem megint akkor visszaugrik 80-ra. ez mitől van? miért nem marad 10-en?
egyébként Asus Xonar D1 hangkártyám van, ha ez számít. -
oszili
csendes tag
Hali,
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a foobarhoz milyen plugin kell vagy hol mit kell beállítani, hogy a 6 kanálisos az ún DTS 5.1 .wav-okat lejátsza? Pontosabban lejátszani lejátsza a számokat csak éppen a zene helyett sistergés hallatszik. Más média lejátszóval simán megy(MPCHC, VLC player).
A segítségeteket előre is köszönöm.
oszili -
Gorneck
legenda
-
FireShadow
senior tag
tud olyat a player hogy random vagy shuffle és repat is egyszerre? elég alap de a menü alapján mintha csak egyszerre az egyik menne neki vagy mit nem találok?
mittuodomén van egy 20as playlistem és azt akarom hogy végtelenitve menjen de összevissza akkor ilyet nem lehet?
-
vbbb
addikt
Üdv!
Nem talált valaki valami jó kis visualization plugin-t a foobar2000-hez? Egyedül ezt hiányolom belőle.
-
Melorin
addikt
Linux alatt működésre lehet bírni a foobart?
-
Colos1
őstag
válasz FireShadow #1019 üzenetére
Ha a hangerő csúszkára rákattansz, akkor működik. Ha ez nincs, akkor jobbklikk a toolbar -ra, és pipáld ki a "volume control" -t.
-
FireShadow
senior tag
Most váltok winampról foobar-ra minden tekintetben nagyon tetszik, csak egy dolog hiányzik.
foo_title-vel már megvan különféle skinekkel, az a kis csik ami minden ablak felett ott van mikor megy egy szám, de annyi kéne vele hogy ha rákattintok és tekerem az egér görgöt menjen a hangerő fel-le, erre van valami megoldás?Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
footy
addikt
Feltettem az 1.0.3-as foobar-t és próbáltam mellé tenni a Foo Flow témát a leírtak szerint,de hibával elszáll. Valaki esetleg használja ezt a témát?
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
Sziasztok!
Most kezdtem ismerkedni a programmal eddig Winampot használtam több mint 6 éve. A problémám nem is konkrétan a foobarral van hanem a CD Art Display programmal ami Winamp mellett tökéletesen működött de foobarral sehogy sem tudom életre kelteni. Ha valaki tud valamit amit pluszban kell letölteni szóljon. Jah és az lehet probléma hogy portable változatban telepítettem a programot? -
Colos1
őstag
válasz tknof1871 #1009 üzenetére
Szia!
Jobb klikk a playlist fejlécén, mintha oszlopot szeretnél hozzáadni, majd a legördülő listában "columns", majd "more". Így megkapod a beállítások menü "playlist wiev"almenüjét. Van egy olyan, hogy "custom columns". Itt a táblázatba beírod a "name" -ba, pl. hogy "played", de elvileg bármit megadhatsz, ez lesz a neve az új oszlopodnak. a "pattern" oszlopba pedig kerüljön ez: %play_count% Ezután a playlistnél - fejléc-jobbklikk-columns - meg fog jelenni az új oszlop, hozzáadod és kész.
-
Viktor77
titán
válasz tknof1871 #1009 üzenetére
Erre könnyű válaszolni. Készítők oldala, FAQ:
"Does foobar2000 sound better than other players?
No. Most of “sound quality differences” people “hear” are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of the other mainstream players are capable of doing the same by now."
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Gorneck
legenda
-
biga-csiga
csendes tag
A legtöbben annyit bajlódnak itt a skinekkel. Miért nem felel meg a legtöbb embernek az alap skin. Szerintem tök jó alapból is és nem is az a lényeg, hogy minél jobban nézzen ki. Én mindig arra törekszem, hogy a rendszerem a lehető legjobban szóljon.
Egy régi hozzászólásban olvastam, hogy nem minden ember képes meghallani a különbséget a 320 kb/s -os mp3 és mondjuk a flac között. Ez valóban így van, DE ! - az sem mind1 milyen eszközökkel hallgatjuk a zenét. Gonodolok itt minden egyes "alkatrészre", legyen az hangkártya, kábel, erősítő, hangfal. Előbb észre lehet venni egy jól összeállított komoly rendszeren a hangminőségkülömbséget mint 1 "műanyag hifin".
Visszatérve a foobar-ra már lassan másfél éve használom, és eddig csak pozitív élményem volt. Próbáltam visszatérni a windows media player-re 1 kicsit nosztalgiázni, de csak csalódnom kellett benne. Nem beszélve a winampról amit sosem csíptem annyira mint a WMP-ott, mert úgy szól mint 1 doboz, szinte kopog.
1 szó mint száz ezt a progit valóban lehet szeretni, mert ki lehet vele használni a hangkártyát és teljesen átlátható.Kérdés: az Outputnál : a Buffer Length állítása mire szolgál ?
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz PartyShan #1008 üzenetére
Akkor azé csak jó lett...
Pedig nem nehéz...
tknof1871: Sztem össze vissza beszél...legalábbis sztem...ami miatt max másképp szól az az eq lehet...nálam a winamp és trsai meg se közelítik a foobart, pont emiatt...legalábbis amiket én hallgatok.
A belső lementett eq profilokat hasnzáltam a többi lejátszónál míg foobarnál le kellett töltenem.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
tknof1871
őstag
Üdv! Hogyan jelenítem meg egy-egy dal hányszor volt lejátszva? Winamp-ban erre volt egy oszlop. Ezen tényleg jobb a dalok hangzása, vagy aki ezt állítja csak vetít?
[ Szerkesztve ]
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
PartyShan
aktív tag
válasz Gorneck #1007 üzenetére
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
Nekem máshogy néz ki. A mellékelt képen mutatom. Időközben sikerült találnom hozzá egy plug-in-t azzal megy is. Mellesleg ahogy neked van megoldva úgy meg sem tudom csinálni
Itt láthatod, hogy nekem hogyan van megoldva. A plug-in nélkül ezeket nem szinkronizálta még úgy sem, hogy a mappák monitorozása be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
NeoExDeath
aktív tag
Helló,
Most tettem fel először foobar-t, az 1.0.1 es friss verziót. A neten találtam mindenféle szép skin-t hozzá, de egyiket sem bírtam működésre bírni. Mindenféle dll-t kell összevadászni hozzájuk, amik nagy résézre azt dobja hogy nem kompatibilisek ezzel a verzióval. Tudtok olyan oldalakat, vagy skineket amik gond nélkül mennek a friss verzióval? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Nem olyan régen használom a foobar-t és lenne egy kérdésem. Adott egy playlist, amibe be vannak húzva mappák. Mindegyik egy album. A kérdés az lenne hogy hogyan tudo elérni ha ebből törlök vagy hozzáadok akkor azt észlelje a program, mert nekem nem csinálja.
Előre is köszönöm a segítséget. -
vamosip
tag
Nincs valami kiegészítő, amivel a tálcán tudnám vezérelni a Foobart? (mint a Media Playerben)
Sima alap 1.0-t használok.
-
sto1911
veterán
Tudna valaki segiteni a panelsui installalasaban?
Hiaba masoltam be a dll-t a components konyvtarba, nem akarja az igazsagot.
Foobar 101.Megvan, a 0952-es verzio tamogatja a panels ui-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest