-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz AirBooms #4325 üzenetére
Szia Te Kritikus!
Most egyet értek mégis Veled, bár ha valóban csak szabadidős tevékenység volt, akkor egy szavunk sem lehet. 25 Euróért kidobtak egy dolgot, amit én meg nem veszek, mert 80 Euróért már sokaltam a 747-et is, mégis ott még belementem, de azért ez már azért komolyan drága így és tökre felesleges.
Ha viszont nem szabadidős, akkor tényleg értelmesebbnek láttam volna én is azt, hogy ha a 737-re, vagy 777-re koncentrálnak...
Más: ki játszik 22"-es monitor felett FSX-et? Nekem ilyen van kettő (és ezzel piszkosul nagy feeling repünk) és most gondolkozom, hogy veszek egy 30-ast, de kérdéseim vannak. Egyrészt persze az, hogy nem folyik majd ki a szemem? A másik, hogy mivel ez a képernyő baromi nagy, így a paneleket egész kicsiben nyitva is tudom hagyni és mégsem takar le semmit, jól gondolom? Ugye most nekem nincs panel nyitva, mert minden a kettes monitoron nyílik ki (vagy van nyitva eleve folyamatos: CDU, COM)
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ukrajnai háború
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN