-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Észrevettem új bugot, nem tudom hogy más is észrevette volna:
A mentés/betöltés működik a menüből, de ha betöltök egy korábbi mentést akkor a következő dolgok resetelődnek. (C172 non-G100-vel tapasztaltam)
- üzemanyag (!!!) Hiába mentem el a játékot mondjuk 65%-os teli tankkal, amikor full teli tankkal indultam el, a mentés betöltésekor visszaáll 100%-ra. Elég rossz, ugyanis nem lehet kihasználni hosszú (akár világ körüli) utaknál hogy: óh, oké fogy a kerozin, leszállok a legközelebbi reptérnél, tankolok és megyek tovább....
- Flight Time. A C172-nek van olyan műszere ami méri a időt, a helyi időt, az eddig eltelt repülési időt, az indulás óta. (mint a autókban a km számláló.) és a manuális stopper-je is van. Na most hogy a betöltésnél resetelődik a FT, ez se jó, mert így honnan tudjam hogy hány órája repülök már ezzel a gépmadárral...?
És még biztos más apró dolgok is resetelődnek...
Ezekre kéne egy gyors fix...
Hol lehet a bugokat jelenteni? El szeretnék indulni egy óriási túrára kelet felé, de a fenti bugok miatt nem igazán van értelme...PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn