Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Észrevettem új bugot, nem tudom hogy más is észrevette volna:
A mentés/betöltés működik a menüből, de ha betöltök egy korábbi mentést akkor a következő dolgok resetelődnek. (C172 non-G100-vel tapasztaltam)
- üzemanyag (!!!) Hiába mentem el a játékot mondjuk 65%-os teli tankkal, amikor full teli tankkal indultam el, a mentés betöltésekor visszaáll 100%-ra. Elég rossz, ugyanis nem lehet kihasználni hosszú (akár világ körüli) utaknál hogy: óh, oké fogy a kerozin, leszállok a legközelebbi reptérnél, tankolok és megyek tovább....
- Flight Time. A C172-nek van olyan műszere ami méri a időt, a helyi időt, az eddig eltelt repülési időt, az indulás óta. (mint a autókban a km számláló.) és a manuális stopper-je is van. Na most hogy a betöltésnél resetelődik a FT, ez se jó, mert így honnan tudjam hogy hány órája repülök már ezzel a gépmadárral...?
És még biztos más apró dolgok is resetelődnek...
Ezekre kéne egy gyors fix...
Hol lehet a bugokat jelenteni? El szeretnék indulni egy óriási túrára kelet felé, de a fenti bugok miatt nem igazán van értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest