-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #168541 üzenetére
Inkább a régebbi amerikai filmjeihez hasonlítják, a Homárhoz meg a Szent szarvas meggyilkolásához.
-
mephi666
nagyúr
válasz MikeWazowski #168541 üzenetére
nekem eszembe nem jutott volna a Babylon-hoz hasonlítani
spoileresen:
lényegében bizonyos személyiségtípusokra fókuszál a "kisfilmekben", majd akkora kontrasztba teszi, hogy néha nem tudod eldönteni, hogy mosolyogj, vagy kellemetlenül érezd magad abban is jól megtalált engem a film, hogy a tempója és hossza ellenére nem untatott egyáltalán... Lanthimos zseni: nekem tetszett a Poor Things is és nem tudnám eldönteni, melyiket sorolnám előbb... az talán a szürreális képi világával erősebb volt "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #168534 üzenetére
Szerintem csak könnyedebb lesz a hangulata egy kis humorral. Csalódnék ha telibe vígjáték lenne. Bár nem olvastam a könyvet.
-
-FreaK-
veterán
válasz MikeWazowski #168519 üzenetére
Igen. Miért a kérdés? nézd meg a trailert
-
mephi666
nagyúr
válasz MikeWazowski #168414 üzenetére
...nekem kb a film felénél esett le, hogy az a ronda nő Cage ...és nem nő
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #168344 üzenetére
mas kozonseg
a Joker egyebkent kb egy anomalia volt, hogy egy szuperhosfilmnek alcazott pszichothriller / drama mennyire jol rezonalt a kulonbozo nezokkel
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Bad Pritt
félisten
Horizont is tapsolgatták, öreg Costner meg is könnyezte, aztán az átlagnéző meg elalszik a gigaeposzon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jajj ez a 11 percig taps, egy másik filmről is írták hogy 17(!) percig tapsolták. Mennyire gáz ez már. Ott kell állnia mindenkinek 17 percen át.
⭐ Stella
-
paatrick
őstag
válasz MikeWazowski #168299 üzenetére
Mondjak még? Ismeretlenebb kis költségvetésű apokalipszis előtti ausztrál filmecske: These Final Hours (2013) - nincs sok film ami ezt az időszakot dolgozza fel, csak ne nézd meg a trailert mert túl sokat lelő.
Egy frissebb ázsiai: Concrete utopia (2023) - ennek se nézd a trailert
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Elemental
addikt
válasz MikeWazowski #168263 üzenetére
A The road sokkal sokkal borúsabb hangulatú, mint az Éli könyve. Nekem jobban is tetszett az Élinél.
-
paatrick
őstag
válasz MikeWazowski #168249 üzenetére
Hogy az Éli végéhez is szóljak: bár tele van a net ilyen kigyűjtött utalásokkal, hogy miért volt
vak, szerintem nem volt az. Több jelenet van ami ennek ellent mond, pl mikor a vak nő behozza a vizet, vagy mikor cserélni megy be a boltba és az rászegezi a pisztolyt. Illetve mesél a villanás előtti világról is, amit látnia kellett hozzá. Szerintem ő a villanás előtt pap volt, és mivel soha nem hagyta el a hitét az utána jövő világban se, ezért őt választotta az Isten hogy keresse meg a könyvet és vigye el. Az utolsó jelenetben mikor elmondja az egész Bibliát és leírják ha megfigyeled eléggé olyan papi reverenda szerű egyberuha van rajta és lehet azért fehér mert az a tisztaság, mennyei dicsőség jele a Bibliában. De ki mit akar belelátni 6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
Ha ez tetszett nézd meg Az út (2009)-at is.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
stoon
addikt
szerintem igen
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Major Lion
senior tag
válasz MikeWazowski #166662 üzenetére
Kar volt belinkelni az a mozit a hsz alatt
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
nagyúr
válasz MikeWazowski #166352 üzenetére
A teljes amerikai mozis bevétel jellemzően 3-5-szöröse a nyitóhétvégének, ami 26M volt. A Fury Road meg majdnem 10 éve 45M volt, hasonló budget mellett. Szóval csodák vannak, de én sem lennék optimista.
#166354 erahurka: ja, hogy ráadásul holiday weekend volt, és a +1 nap csak 6M-val növelte a bevételt. Ouch.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
törölt tag
Onnan hogy 32 milliót keresett ünnepi hétvégén, ami az elmúlt 40 év leggyengébb nyitánya ebben az időszakban. Nem fog 0%-ot csökkenni jövő héten, pedig kb. az kellene hogy innen mozis siker legyen. És Amerikán kívül sem megy.
-
mephi666
nagyúr
madmax mozi madmax nélkül? oké, hogy nonmadmax sztoriként hirdetik, de akkor is elég cink...
egy immortan joe mozival lehet nagyobbat kaszáltak volna
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #165586 üzenetére
Smile, Nope, X, The Hunt, Barbarian, Titane?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Yodamest
veterán
válasz MikeWazowski #165476 üzenetére
Maga az alap jó pedig, csak a netflixes sori nagyon kapkodósra vette a kb 1. kötet adaptálását. Mi most a Tenzen féle kínai verziót nézzük és egyértelműen jobb, részletesebb, mint a netflixes.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mephi666
nagyúr
válasz MikeWazowski #164203 üzenetére
"Bunkó imádja Tommy-t"
-
devil-k
nagyúr
válasz MikeWazowski #164191 üzenetére
Aláírom, még a szinkron is parádés lett. Azóta eltelt 24 év.
- mozi bolondéria -
-
sherlock82
senior tag
válasz MikeWazowski #163790 üzenetére
Igen, gondolom a lerobbant és megviselt fegyencre akart hajazni ezzel a frizurával.
[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
sherlock82
senior tag
válasz MikeWazowski #163788 üzenetére
Én még VHS - en otthon szüleimmel. : )
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
sherlock82
senior tag
válasz MikeWazowski #163775 üzenetére
Nicolas Cage a napokban volt 60 éves.
Nekem a Conair óta az egyik kedvenc színészem.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
spiky03
veterán
válasz MikeWazowski #163775 üzenetére
Pontosan, ezek is jó filmek tőle, én is szeretem, meg a korábban említett Szikla is.
De pl nekem az ál arc nem jött be.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
devil-k
nagyúr
válasz MikeWazowski #163767 üzenetére
Köszönöm. Nem láttam még, de felírtam. 😊
dellfanboy
A Fegyvernepper bitang erős alkotás lett tőle. Szeretem! De sok filmjét nem láttam még, ez tény.- mozi bolondéria -
-
Major Lion
senior tag
válasz MikeWazowski #163664 üzenetére
The Dropout
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
tag
válasz MikeWazowski #163664 üzenetére
félig meddig talán ide tartozhat még a Tetris és az Air.
De a leghíresebb talán a Social Network.Van még Jobs és Gatesről egy érdekes bár talán kevésbé hiteles darab (mondjuk én ettől függetlenül szerettem) a Pirates of Silicon Valley,
De kicsit még jobban elrugaszkodva az óriáscégtől és maradván a brand vagy milliárdossá válás fogalmánál még pár darab cím:
Moneyball, Wolf of Wall Street, The Big Short, Margin Call így hirtelenOs iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
.LnB
titán
válasz MikeWazowski #160180 üzenetére
Teljesen mindegy. Top szintű CGI sem mentette volna ezt meg. Mondjuk az biztos, hogy így meg például az egész "csecsemős" jelenetet ki kellett volna vágni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
válasz MikeWazowski #160180 üzenetére
200-220millióból csinálnak egy f*st, ami kb asylum szint... és komolyan gondolják
-
cyberkind
félisten
válasz MikeWazowski #159312 üzenetére
A végén ennél is igaz lesz, hogy a Dízni érában ez is szarrá válik, szerencsére csak 1 film erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...