-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
válasz Bad Pritt #127791 üzenetére
Hogy lenne már hozzáadott érték annak, aki külön arra vadászik, hogy úgy láthassa a filmet (kép, hang stb) ahogy azt a készítők nekünk szánták... ?
A következő az lesz, hogy Arthur helyett Huba lesz a keresztneve, mert az szép magyar név?!
Lehet ragozni, de belenyultak a filmbe. Durván. Nem tudtam róla, de nem is azt kaptam amiért fizettem. Ez szerintem szomorú és felháborító."If you're good at something, never do it for free!"
-
prolad
addikt
válasz Bad Pritt #127791 üzenetére
Ezzel nekem még mindig az a gondom, hogy csak félig csinálták meg, volt olyan írott szöveg (ami legalább olyan fontos volt) , ami maradt angol és a hagyományos módon ment alatta a felirat.
Aki meg bevállal egy feliratos filmet, annak meg ne okozzon már gondot egy egy pár soros, nagyon egyszerűen (ugye ez a karakterből adódik is) megírt szöveg értelmezése. A szinkronos verzióba nyugodtan tegyék bele, ott tényleg hozzáadott érték lehet, ha rendesen mindent lefordítanak. De egy feliratos vetítésnél ahova sokan vélhetően azéet mennek, mert nem magyarul kíváncsiak a filmre (+a külfödiek) nem látom, mit tenne hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...