Hirdetés
-
GAMEPOD
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. Ez nehéz lesz, mert én is még alig születtem meg, mikor láttam ezt a filmet (és lehet meg sem voltam, mikor készült).
Sajnos nem tudom, hogy pontosan mikor készülhetett. Tippre 1980-1995 között.Ha jól emlékszem két fiatal volt a főszereplő, egy fiú és egy lány. Szinte már semmi részlet nincs meg, csak annyi, hogy valami kalandba keveredtek és egy helyről csak úgy tudtak kiszabadulni, ha sakkban nyernek. kb mint a Harry Potterben, csak itt kisebb volt a sakktábla
Szerintem más próbák is voltak és lehet hogy valami számítógépes, vagy virtuális dologhoz is köze volt, de sajnos már csak ennyi maradt meg.
IMDB advanced search sem segített. Légyszi valaki....
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest