Hirdetés
-
GAMEPOD
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni egy filmmel kapcsolatban. Sokat bogarásztam az imdb-t is, de egyszerűen nem találom amit keresek.
Kevés dologra emlékszem, de a film főszereplője egy építési vállalkozó lehet. A cég lakóparkot akarna asszem építeni és a csávó pont egy olyan csajba szeret bele aki ezt az egészet ellenzi. Azt már sajnos nem tudom hogy a nő hogy kerül a képbe, de szerintem azon a helyen lakik, ahol ez épülne... vagy az is lehet hogy a városnak dolgozik.
Már nem emlékszem a végére, hogy a melót vagy a csajt választja, úgyhogy lehet kicsit dráma is...
Semmi nagy költségvetés, ezért is nehéz, szerintem valami tv movie (lehet hallmarkos, bár ott sem találtam). 2005 körül láttam szóval annál nem lehet újabb. Nehéz belőni, de talán 1997-nél nem régebbi...
Valamiért úgy rémlik hogy ilyen "alap arc", Dean Cain vagy Eddie Cibrian a főszereplő, de őket már kizártam.Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest