Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
-
|AP|
veterán
én meg jegelem az appot keddig, mert csak verem el a coint az sbc-kre, de semmi értelmes nem jött eddig.
Sokat nem várok a 4600 ponttól sem, de talán legalább lesznek játékosok az sbc-kbe...
-
EA's hit
őstag
válasz ThuG4LifE #302 üzenetére
Nekem is egy trade Szentmaxi eddig a csúcs, illetve egy untrade Cancelo, ő viszont repül is a kezdőbe. De a te csapatodhoz képest az én jelenlegi csapatom az még 0, Cancelo mellett egyedül egy Raphinha jött még, aki so-so használható lesz az elején, mellette ilyen Matip, Rodri, Darwin Nunez féle lapok kerültek a kezdőbe
-
eM'82
addikt
Dettó. :)
Régebben a daily login reward is segített. Most hogy untrade jutalmak vannak, még annyira sem megy. De hát ez van. 26an 23:59kor 0S5 bekapcs, aztán 2ig játék 😁.
Passz mivel kezdjem. Végülis a Rivals besorolás se lenne rossz. :/
Drafthoz kevés vagyok.
SB-ben max a gólos jutalmak miatt lesz tolni gyorsan.
A FP-okat el fogom én is azonnal nyitni, aztán SBCk.
Nem várok sokat, eddig teljesíti is a játék az alacsony elvárásaimat -
|AP|
veterán
én sem fogok draftolni, nem hiányzik már rögtön az elején az agyvérzés
Ellövöm az összes FIFA pontot és nálam ott lesz az igazi kezdés.
Ha jön valami olyan játékos, aki köré érdemes csapatot építeni, akkor az lesz, ha nem, akkor építek valami hasonló low budget keretet, mint Ovy, aztán indulhat a gürizés -
EA's hit
őstag
Holnaptól akkor már játszható a játék play pro-val, ugye?
-
toxicjew
addikt
Elég szomorú tény amúgy, hogy bizsereg a tenyerem a játék után De hát ilyen ez a függőség Azért visszafogom magam. Majd PC s kollégák élménybeszámolójars kíváncsi lennék, hogy milyen a next gen
-
miro.
senior tag
Team of the week lapok egybol lesznek indulasnal?
Vagy csak a kovi hetvege utan?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
Most nezem,eleg rendben van. En meglatom mi csapat jon ossze,lehet kesobb nyitom az fp-t.
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
Hát az tényleg hatalmas nyitás. Mondjuk 9k ilyenkor faxa. Na mindegy játszottam pár wlt hát nem hozta meg a kedvem ehhez.
Néha belépek appba aztán rájövök ezzel a chem rendszerrel egyetlen sbct nem tudok megcsinálni.
Néztem ovvyt. Elvileg csak tartalom gyártók kapták meg mégis milyen vakok ellen játszik röhej
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
EA's hit
őstag
Hosszú távon azért az sbc-knél szerintem szívás lesz, hogy minden lap csak a konkrét posztján ad chemet. Majd amikor jönnek a nehéz, nagy elvárású sbc-k, akkor baromi szívás lesz, hogy mondjuk a CM nem ad chemet CDM poszton. Eddig azért az ilyen minimális eltérések még egy 95 chemes sbc-nél is belefértek.
-
Nandinagy
addikt
-
Kishulk
csendes újonc
Ha ma veszem meg az ultimate editiont akkor jár még hozzá a 4600 FIFA pont?
-
miro.
senior tag
Sracok,mikor is jon ki amugy? Holnap ejfel?
Ut editionom van.
Kosz am az eloto valaszt![ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
|AP|
veterán
kedd 0:00-tól játszható
-
khorvat
senior tag
Ez az Early Access Challenge 2 elég viccesre sikerült, ezt kb. senki nem fogja megcsinálni.
-
Jinxb1rd
addikt
Csak gratulálni tudok az új sbc kitalálójának xdd
Természetesen számológépet azóta se találtak a cégnél, hogy a régi SBC-ket kijavítsák, de ilyet azért beadnak.
We are only Stardust...
-
Kishulk
csendes újonc
válasz Sati1984 #154 üzenetére
Én azt tervezem idén, hogy eleresztem az eredmény kergetést. A Lipcse csapatát egészítem ki még pár magyarral és az elejétől a végéig így játszom. A 22-ben amikor ráuntam kicsit a játékra és elkezdtem a fradival játszani, sokkal jobban élveztem az egészet eredménytől függetlenül. Csináltam japán csapatot meg hasonló hülyeségeket, kevesebbszer nyertem, de azok sokkal nagyobb győzelmek voltak számomra. És kevésbé voltam idegbeteg ha kikaptam :)
-
|AP|
veterán
megnéztem ezt a videót: [link]
Mintha csak az én packluckom látnám...
12ezer fifa pontból egyetlen WO... ez elég elkeserítő.
Lehet mégis draftozni kellene -
gjoe
addikt
Na boxosoknak már csak 4 óra.
Van valami beállítási leírás valahol? Vagy ugyanaz mint a 22ben?
Meta csapattaktika? -
Woodslave
félisten
az is bug hogy előfordul hogy nincs tényleges walkout? Mármint a játékos nem jön? Néztem videót AASkilzz Mbappet nyitott de nem jön ki a játékos, vagy egy másik Cafut.
-
TrueGooner
senior tag
Game Pass Ultimate-el mikor tudom kipróbálni srácok (PC)?
-
Woodslave
félisten
ki se jött a játék, Batesonnak végre több coinja (2.1m) van mint fifa pontja
-
Izéjose
tag
Én is rászánom magamat az idei játékra…. Ahogy mondani szokták házhoz megyek a….
De a játék eleje, az alap csapatok fejlesztgetése még mindig a legjobb buli, nem is értem ezeket a tartalomgyártókat a beleölt pénz miatt abban hol a buli hogy második napon milliós csapatod van 🤣🤣🤣 -
evibly
senior tag
A 22-ből rendeltem elő az Ultimate verziót Xboxon, le is vette a pénzt, van is mail róla, meg minden, a store-ban viszont ennek semmi nyoma. Ránézésre ismét meg tudnám venni, nem annak kellene ott lennie, hogy már megvan, ekkor és ekkor tudom megkezdeni a letöltést?
Másnál ez hogy néz ki? -
sch_a
addikt
Ugyanígy vettem meg én is, ugyanez volt nálam is. (Kb. egy hete.) Egy idő után megjelent a könyvtáramban, és onnan indítottam a letöltést.
Ha a beállítások között a locationt átállítod Új-Zélandra és a konzolt újraindítod, akkor elvileg itteni idő szerint 13:00-tól játszható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest