Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eM'82

addikt

Elég rég óta nem született ide taktika tipp, érthető módon, hiszen jelenleg annyira hendi a játék, hogy se csapat, se chem, se formáció nem számít casual szinten.

Ami nálam most tesztelés alatt van az a: 4-1-4-1.
    Egyszer véletlenül egy chem-alapfelállás úgy maradt, meg is lepődtem hogy milyen jó a hátsó alakzat + elől is életképes a támadás.
    De a meta formációkat WL idejére nem akartam elengedni, így most hétfőtől nyomom főleg ezzel az újjal.
    Bejön, még ha ki is kapok (arcpirító ziccereket hagyok ki a mostani galerivel), egész jól meccsben tudok maradni (ok, volt 1 ahol 3 próbalkozas /3 gólt kaptam Benzemától, közben nálam 5 kimaradt helyzet, szóval ott kiléptem a *csába, aztán másik meccsen én toltam egy 4/3at... szinte bárhonnan bement).

Megnéztem hogy a nagyok közül ki ajánlja ezt, és Kurtnál találtam élhető tippet. Bár a srác vlogger stílusa nekem nemigen jön be, "fájdalmas", maníros, de még mindig kevésbé elviselhetetlen mint egy AA9Skillz, Castro vagy Nick82T (azoktól megfájdul a fejem. Orditva kommunikálnak).
    Stílus ide, vagy oda, Kurt jobb mindnél, így inkább neki hiszek :).
    Szóval ő azt tanácsolta hogy a CDM poziban lévő emberke legyen: Drop Between Defenders.
    A két szélső középpályás meg (hogy legyen elegendő támogatása az egyszem csatárnak): Stay Forward. Bumm, that's it.
    És valóban működik :).

Custom tactic egyénenként változó, de a két fő üzenet adott.

Nyilván az ő játékosállománya, főleg játéktudása nem pótolható, nem összevethető, de még így is sikerült jó meccseket tolni ezzel a számomra idegen alakzattal.

Egy 5 meccses próbát megér. :)

Új hozzászólás Aktív témák