Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #7395 üzenetére
A Balcsi csak a családé
és már vitorlásom sincs
A BL-es MM, meg a 2 SBC 6 pakkjáből 1 85-ös Lopes, ennyi.
@Fifaisshit
Lila véééér
Hajrá Fazék meg Törő
@thebigK
Ha annyi leszel mint én, örülsz ha az agyadig elmegy a vér, nem , hogy oda
De erre nem panaszkodom, meg az asszony se
Egy jó tanács
Légy öregebb minimum 10 évvel az asszonynál, akkor tud ápolni öregségedre -
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621 #7393 üzenetére
Nem tűntem sehova.
Tolom a melót, ma családi fotózás, fifa harmadlagos.
Építem át a teamet tartós állapotra, hogy hónapokig bírja.
A riv pedig játszhatatlan, kár feszülni.
Csak a wl marad és ezúton köszönet Gurunak, aki felajánlotta segítségét pár meccs erejéig a wl-ben, hogy legalább a goldok meglegyenek, ha nem tudok odaülni rendesen. Nyilván ha lesz time, akkor rámegyünk komolyabban is. Blashe is besokallt, én pedig senkire nem szeretnék terhet tenni azzal, hogy nyomassa, ha amúgy nincs kedv.
Ennyi.
-
A guru
addikt
EA logika:
Elite WL: No
Napi SBC: Of course
[kép] -
v-man
őstag
Srácok, végül nem volt pénzkidobás Papu Gómez sbc se 🤣
(Bár azért mégis, mert simán kap még várhatóan pár ifet is idén 😃) -
K.J
senior tag
válasz
Woodslave #7386 üzenetére
Próbáld elengedni az ilyet. Nincs értelme idegeskedni.
Én tegnap játszottam egy 4-4-et, mind ezt 3-0-áról 3-4-re fordítottam, majd kaptam egyet a végére, de élveztem.Ugyan megölték a driblinget, bár van pár használható csel, (és itt nem a lövőcselre és a ballrollra gondolok) gyakorolgass, használd őket, sokszor ad egy kis lelki löketet, ha bejön.
@eM'82: Igazad van! Teszteltem Viníciust, sokszor elmentek a brazil mellett, egyelőre visszaraktam Guedest, viszont be kell szereznem egy Neymart
-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94 #7370 üzenetére
Az a Mane nyilván csak cserélnek jó...
-
Woodslave
félisten
Na két első félidős 5-0 és 3-0as leszopatas ahol egy passzt nem tudtam adni ugy rohantak le inkább rage quit mert belebaxom a kontit a tvbe. Tegnap jó volt de kell egy ilyen xar napnak lennie hogy megint elmenjen a kedvem. Nulla nyitás vereség mi kell még. Nem tudom kezelni sajnos
Tényleg nem kellene erőltetni ami nem megy
-
Woodslave
félisten
Na mai sbc legolcsobb walkout Bruno Fernandes
-
Zimmi91
addikt
Kristóf eddig jött amiket írtál, holnapra milyen sbc várható?!
Csak, hogy kirakjam ezt a Hakimit, hogy eltünjön Immobile az untrade listemből és tudjak nyitni, vagy megvárjam még a holnapot?!
-
Woodslave
félisten
Nem na tegnapi pakkok nulla
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #7379 üzenetére
Akkor is csak EA logos jatek.
Ugyan az mint a Fifa20, pocsek es rengeteg bug. 4 es az 1 jo volt aztan kaptuk ezt. Konzol valtas utan meg se fordult a fejembe beszerzem megint. Inkabb BO4 es MW, elvezhetobb es jobb klasszisokkal.
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #7367 üzenetére
Jöhetne ide Reus rengeteget játszottam már vele, most is kezdő, megérdemelném
-
eM'82
addikt
Elég rég óta nem született ide taktika tipp, érthető módon, hiszen jelenleg annyira hendi a játék, hogy se csapat, se chem, se formáció nem számít casual szinten.
Ami nálam most tesztelés alatt van az a: 4-1-4-1.
Egyszer véletlenül egy chem-alapfelállás úgy maradt, meg is lepődtem hogy milyen jó a hátsó alakzat + elől is életképes a támadás.
De a meta formációkat WL idejére nem akartam elengedni, így most hétfőtől nyomom főleg ezzel az újjal.
Bejön, még ha ki is kapok (arcpirító ziccereket hagyok ki a mostani galerivel), egész jól meccsben tudok maradni (ok, volt 1 ahol 3 próbalkozas /3 gólt kaptam Benzemától, közben nálam 5 kimaradt helyzet, szóval ott kiléptem a *csába, aztán másik meccsen én toltam egy 4/3at... szinte bárhonnan bement).Megnéztem hogy a nagyok közül ki ajánlja ezt, és Kurtnál találtam élhető tippet. Bár a srác vlogger stílusa nekem nemigen jön be, "fájdalmas", maníros, de még mindig kevésbé elviselhetetlen mint egy AA9Skillz, Castro vagy Nick82T (azoktól megfájdul a fejem. Orditva kommunikálnak).
Stílus ide, vagy oda, Kurt jobb mindnél, így inkább neki hiszek :).
Szóval ő azt tanácsolta hogy a CDM poziban lévő emberke legyen: Drop Between Defenders.
A két szélső középpályás meg (hogy legyen elegendő támogatása az egyszem csatárnak): Stay Forward. Bumm, that's it.
És valóban működik :).Custom tactic egyénenként változó, de a két fő üzenet adott.
Nyilván az ő játékosállománya, főleg játéktudása nem pótolható, nem összevethető, de még így is sikerült jó meccseket tolni ezzel a számomra idegen alakzattal.
Egy 5 meccses próbát megér. :)
-
Woodslave
félisten
Mertens milyen? A legdragabb lapja?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Azért ebben van 5 lap ami jöhetne, ez eddig talán a legjobb arány. Így már érdemes várni a rewardot, aztán vagy adja vagy nem
-
K.J
senior tag
Úgy gondoltam, lecserélem Guedest, valahogy nem érzek rá. Volt pár jó lövésem vele, de mindig eltűnik.
Szerintetek mennyivel lenne jobb egy Vinícius deadeye-jal? -
-
eM'82
addikt
válasz
Varane, Mané, Reus, Depay közül bármelyik jöhet :).
De úgyse fog. Lesz mindenkinek a PotM mellé egy mostani IF Vardy :D -
LendvaiFeri1
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #7363 üzenetére
Váltsál konzolra, ott nincs ilyen!!! :D
Amúgy viccet félre téve, ez nem a multis nézet? Lehet esetleg labdakövető kameramozgás helyett játékoskövetőre van állítva? Marmint ilyen pont lehet nincs, de a player váltás lehet kihat rá (ott van ilyen: player/ball relative). Swing Camera? Passz hogy miért csinálhatja, de valóban zavaró.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Woodslave #7360 üzenetére
igen én is azért csináltam meg akkor, mert csak ültem a coinon semmi nem volt még a játék elején... Meg igazából nekem a játék végéig menni fog, mert nagyon penge... De mostmár a liga sbc-ékkel és a játékosok ezernyi lapjával, már egy ilyen drága sbc nem fogja megérni, mert untrade...
Úgy meg, ahogy írtad, hogy klubból kijön minimális befektetéssel simán megéri mindegyik, mert jó móka és a pakkokból jöhet bármi... -
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom mennyire látszik, de borzalmasan mozgott ide-oda a kamera, már fájt tőle a szemem, nem tudtam rendesen követni a játékmenetet. Mitől lehetett ez? Volt már párszor...
-
Woodslave
félisten
válasz
Sickboy25 #7357 üzenetére
ja mostanában Aubat se nagyon látom. Igen erősen elgondolkodtatóak ezek az sbc-k érdemes-e költeni rájuk. Lehet a Messi end game kártya nem tudom. De mondjuk most agyaltam, hogy kiraktam David Villát (igaz majdnem klubanyagból, talán 30k-t kelett költeni) aztán kb most padozik. Pont ma agyaltam mit kellene, megcsináltam Di Mariat de nekem linkelhetetlen más felállásban mint ami most van, arra viszont elköltöttem egy 100-ast simán. Meglátjuk volt Son alap kártyám, ha St akkor lehet megcsinálom kiváncsi vagyok
-
ferni
őstag
Üdv.
A kérdés Alex Sandro sima lapja vagy IF Alex Telles a jobb?
Hátha van valakinek vmilyen korábbi tapasztalata velük. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #7355 üzenetére
egy Mané jó lenne, de tuti lesz +400k
-
Aguinaga
őstag
Csak nehogy ne legyen Messi a POTM miatt
-
VinoRosso
veterán
válasz
LedyGyuszi #7341 üzenetére
BFV Dzsízösz... én a novemberi ingyen EA basicccelm próbáltam, hát 3 sessiönig adtam neki esélyt, nem sikerült meggyőznie, nagyon műanyag. BF1 messze veri.
Fifa 20 is élvezetesebb a BFV-nél, bár a FUT eddig nekem se adja. Túl van bonyolítva, és úgy látom, mintha eléggé pay to win lenne. Viszont a standard csapatos DIV seasonök faszák, azzal kifejezetten élvezetes meccseket lehet játszani. Na meg a mystery ball tetszett, kicsit arcade, de tiszta fun, nagyon jól el lehet vele hülyéskedni.
-
Sickboy25
addikt
-
Hazli17
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #7341 üzenetére
Botrány, hogy plusz eszközvásárlással és/vagy okoskodással kell megoldani azt, amit egyébként nekik kellene biztosítani
-
LedyGyuszi
addikt
Urak!
Az idei FIFA csalódása után inkább a BF V felé fordultam. Sajnos a legutóbbi pöcs óta (EA game...) megszaporodott a lagok és delayek száma, ráadásul a pálya elején 2 percig nem tölt be a játék... ott külső SSD-vel lehet megoldani a problémát! Ma megyek érte, kíváncsi vagyok itt is javít e majd valamit a helyzeten...
-
Woodslave
félisten
na tegnap megint jó nap volt. Pedig már rage quiteltem (a játékból) vagyis akartam. De tegnap a gyerek játszott két rivalst tök jó volt nézni, nyert is, kapott pakkokat is érte feladat miatt. Aztán jöttek az sbc-k azokat szeretem, bár a klubbot teljesen kiégettem gold upgradeekkel de azért pár játékos megvásárlásával megcsináltam, de nem nyitottam ki szóval még a xar nyitás se baxott fel. Arpo kollégával pötyögtünk két meccset, megcsináltuk a koliumbiai gyereket bár kezdő nem lesz valszeg
Aztán mondom nincs veszteni valóm mert nem esünk ki játszok én is egy rivalst, 18. percben 3-0-nál rage quitelt az ellenfél mindent is nekem adott a script (Di Maria beadás után Nainggolan 13-ról fejes a kapufára de azért hozzám pattan vissza, ment mindenki ahogy kellett nem ácsorogtak a pályán). Aztán sb-ben megcsináltam az ulc-s feladatot. Szóval úgy feküldtem le hogy qrva jó a játék
-
VinoRosso
veterán
Mi a toszért nem tudom felrakni Ibisevicet a transfermarketre? Azt írja, hogy a piac forrósodik, és hogy igazítsam hozzá az árat. Már 900-ra emeltem az induló árat, és 700 körül mozog a többi eladó kártya, de még mindig nem engedi feltenni az enyémet.
Miért van ez?
-
toome1985
tag
Üdv. RTTF lapok mikor kapnak uppot? Van egy Militao-m, remélem elég nagy lesz a hype körülötte hogy még feljebb menjen az ára. Annyi érdekelne még hogy ezen a csapaton lehet még erősìteni valahol? Esetleg Semedo-Capa csere? [Csapatom]
-
ferni
őstag
válasz
Digestive #7323 üzenetére
Amúgy a Fifában is inkább 4*nak érződik, rengeteg gólt rúgok vele a jobbosával, féltem tőle, hogy gyenge lesz, de Finisher lappal Salah nagyon top lap nálam, nagyon jó, csak ajánlani tudom.
Baby Hierrot meg vegyétek amíg olcsó, PS4en 400k körül van, elképesztő a lap Shadow chemmel, mintha valami milliós lappal játszanék, tényleg vétek kihagyni.
Nagyon megdobta a védekezésemet. -
eM'82
addikt
Nagyon az az érzésem hogy ha jön is liga SBC, akkor La Liga lesz. Túl sok La Liga játékost kell mostanság SBCkbe beletolni. Gyanús :)
-
poolzee
tag
válasz
Kristof_94 #7321 üzenetére
Y.N.W.A
-
Digestive
veterán
Salah 3*-os WF mi??
-
K.J
senior tag
Köszönöm Uraim!
-
Kristof_94
nagyúr
Hajrá Salzburg!
-
K.J
senior tag
Nem tudom melyik kedves fórumtárs ajánlotta nekem Scream Carvalhot, kérlek mondd meg, hogy milyen chem lappal használod. Catalysttal vettem, de így nem igazán érzem.
Esetleg egy powerhouse dobhat rajta?
Előre is köszönöm!Mit skandál a közönség, amikor Agüeroval gólt szerzek? Most tűnt fel, hogy van valami extra
-
MdewC
nagyúr
válasz
toxicjew #7295 üzenetére
Ezt hol kell aláírni?
Én a legjobbakkal szeretnék játszani a legjobbak ellen, ingyen (játék áráért point nélkül). Engem nem érdekel a fejlődés, csak a top játékosok és a win. Ennyi tart még itt. (Semmi delay és semmi belenyúlás, engem ez ábrándít ki, egyedül maradok én is leteszem.)
-
eM'82
addikt
válasz
sz_abika #7312 üzenetére
Dettó. Csak Vardy-t raktam ki.
A küldetéses játékosokból meg: Ndombele, Mbabu, King, Dzeko, Özil + 2 ikon.Woodslave: passz :). Árak mennek lefelé. Messi SBC miatt várhatóan a 87+os lapok árai 91ig (Oblak konkrétan) bezárólag emelkedni fognak.
De a millás játékosok, ikonok árai meg zuhantak, és várhatóan innentől csak még jobban mennek majd lefelé. Biztosat majd 12-én 7 óra után (ha akkor jön a POTM) látunk majd :). -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #7311 üzenetére
De hisz meg Te is gyerek vagy ahogy mindannyian akik ezzel jatszanak!
Akkor iden karacsora felre is teheted magadnak.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #7303 üzenetére
Egyedi APPció :P
Neymar: ma láttam már 700k alatt is :). Csütörtök reggel lesz érdemes bevásárolni.
Messi POTM: ki az aki tervezi kirakni?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Krsitóf NE VEGYÉL FIFA PONTOT bakker. Asszonynak a konzolt nem mered bemondani, de a havi Fifa pontok mehetnek mi??? Semmi beleszólásom persze, csak ez úgy kijött, jót akarok Neked.
-
Edgar2621
őstag
Őszintén sajnálom hogy már Te is így érzed. Ahogy írtam is korábban mennyivel jobb lenne egy Pes-es vonal ahol könnyebb megszerezni a lapokat/játékosokat és igazán a taktikán, játéktudáson alapulna a siker. Én simán elviselném azt is ha drágább lenne a játék akár egy 10-essel, de ne lenne benne miktrotranzakció, mert megértem, hogy manapság már drága játékot készíteni és marketingelni.
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi #7293 üzenetére
Jah, inkább az asztalcsapkodás, meg az anyázás marad.
Baromi nehéz az empátia ilyenkor, mert el sem tudom képzelni, mi a fun abban, hogy SÜNSÜNSÜNSÜN, aztán meg futtasd a csatárt. És ez MINDEN támadásom után. Hol itt az öröm, meg a szórakozás?
-
freddyadu
senior tag
válasz
Tök mindegy, nehogy vegyél!
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
Az miként lehetséges, hogy a mobilos appon 2200 pont 4995 Ft és ugyan ez a csomag a játékon belül 5955Ft (18 €) ? -
Woodslave
félisten
válasz
#16514048 #7299 üzenetére
el lehetne ezt fogadni, ha a reward rendszer megfelelő lenne. Divison 7-ben, meg silver 1-es wl teljesítménnyel, meg teljesítményhez nem kell Messi meg Neymar stb. Viszont ha valamilyen arányban lenne az elérhető jutalom, és akkor esélyed lenne egy komolyabb játékosra, akivel tovább juthatnál az jó lenne, Persze a pack luck meg a pay to win megkavarja ezt az egészet.
De amíg a játékosok 90%-a tök mindegy hol végez a player pickből 77-85 amúgy szinte használhatatlan játékosokat nyit addig elég furcsa a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest