Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sany@83
lelkes újonc
Sziasztok. Nem tudjátok hogy mi lehet a baj a fifa companion nem enged be. Fifa 20 xbox on van meg.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave #6996 üzenetére
19 órakor! Én most csak 13 csomagot tároltam el, hátha. Abban reménykedem, hogy jön egy angol vagy spanyol liga sbc, de nem sok esély van rá. Tavaly ilyenkor elvileg már 14 liga ki volt adva, kicsit le vannak maradva. Aki biztos jön az EA Tweetje szerint: Son, Messi, Mbappe, Sterling, De Bruyne.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Mindig elfelejtem, de azt a mozdulatot amikor a játékos "lekészíti" magának a labdát hogy is kell?
Illetve mennyire találjátok hatékonynak? -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #6990 üzenetére
Köszi, hétvégén tesztelem majd
Egy darabig nem tudok nyitni, gold upgradből jött még egy IF Immobile
Remélem hamar jön vmi SBC amibe bele tudom tenni az egyiket
-
freddyadu
senior tag
Holnap TOTTGS.
Miért nyitottátok ki a csomagokat? -
bab1987
tag
Nálam jól alakult a nap:
Pick: Cornet Fekir
Reward és Marqee:
David Silva Harry Kane Diego Costa Aspas Hero Son Jun Ho (koreai zászlónál levert a víz) IF Shelvey Anthony Lopes James RodriguezSacc 100k meg az aprólék a csomagokból. Szoval nem panaszkodom.
-
Woodslave
félisten
Mondok vmi nagyon csúnyát
Utolsó tradeable totw pack alig tudtam kiszenvedni vennem kellett egy 76-os Lang nevűt. Hát kiafaxom pattant ki a csomagból?
-
Aguinaga
őstag
2 és fél órája nem volt poszt... tényleg zárható, Fifa20 temethető.
-
Woodslave
félisten
[link] egy ilyen formációban Griezman mennyire lenne jó elképzelés?
gyorsan hazavittem a gyereket kinyitni a pakkokat, kipróbálta Sont, Div 7 olyan csapat jött, hogy 4 loan player (Giggs, Van Dijk, Vinicius, Gnabry) a többi 78-79-es mondom ezt hogyafaxba.
Gólt is rúgott, mondta a gyereknek, ha ez leszopatja a csapatunkat többet nem játszol
-
Woodslave
félisten
[kép] na mondtam jön a Son
-
Sickboy25
addikt
A TOTGS lap üti majd az RTTF lapokat? Azért kérdezem, mert van egy Mahrez RTTF lapom, ha esetleg kapna TOTGS lapot, akkor ennek az ára nagyot fog esni, ezért még ma el kéne adnom, hogy kapjak érte zsetont!
-
Tigibeeb
tag
válasz
Nandinagy #6902 üzenetére
Hát igen a statok alapján valami cam lenne ,de nálam azok a helyek foglaltak: [link]
Estetleg elmebeteg ötlet lenne a védekező pozicio neki valami chem lappal(shadow talán?).
De köszönöm a válaszod azért
Szivesen fogadnék valami ötletet.Bár ebbe a hybrid team be már nehéz beépiteni akárkit, hogy nem boruljon minden. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #6956 üzenetére
Már késő volt.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sickboy25 #6964 üzenetére
ha most kipickelem Van Dijkot akkor igen
Amúgy sajnos nem nagyon. Se Tellest, se Sandrot. Szóval akkor valszeg marad az hogy Mendyt visszaveszem, vagy egyelőre elvagyok ott Dignevel. Meglátjuk mennyi gólt kapok onnan emiatt.
Alba még befér, de Mendy jobban és fele annyiba kerül
-
K.J
senior tag
válasz
freddyadu #6948 üzenetére
Az az IF Cilessen nem is olyan rossz, most tesztelgettem.
Jó, lehet, hogy csak nekem jön be, nem tudom, de nagyon jól ugra-bugráltEgyébként TOTW upgradeből jött, úgy, hogy beleraktam IF Bendert, mert nem kellett.
A holland zászló láttán azért remegett a seggem rendesen -
Woodslave
félisten
most hogy megürült a LB pozició
, agyaltam mit kellene csinálni.
1. Mendyt megveszem mintha mi se történt volna (gyereket megverem de ez nem tartozik ide)
2. Mást próbálok. -
2.1. inform Semedo - ez a legdrágább variáció nem tudom van-e értelme.
2.2 Jordi Alba
2.3. Marcelo és akkor megveszem mondjuk Ramost Militao helyett hátha erősebb lesz a védelem (?)
2.4. marad Dinnye (vagy megveszem Inform Dinnyét)
-
MdewC
nagyúr
Gold 1
Div 22 db 100K
1 db 50K
1 db 55K
1 db 35K
2 db 15K
PakkMaster troll ganyé világválogatott kinyitva.
Se időt, se energiát, se pénzt, se tudást nem tettünk a játékba, ezért azt kaptuk, ami jár.
Szerk.: azt a Novákot befogom tenni Zizu helyett ST-be, a mostani patchnél sztem teljesen indolokt a cseréjük.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #6905 üzenetére
Kristóf, nem akarsz nekem 3 rivals meccsen lőni Volley gólt, hogy meglegyen a King lapja?!
Tegnap kb 10 meccsen kaptam ki mert ezt a szart próbálgattam, de nem nagyon jött össze csak 1 -
LedyGyuszi
addikt
nem is értem, hogy mi értelme van a no name bajnokságok 80 alatti szarjainak vagy egyáltalán...
Lenne akkor kevesebb totw lap az adott héten, vagy a nagy bajnokságokból egyenlő arányban lennének játékosok. Vicc, hogy pl a bundásból megint van 2 gyakorlatilag használhatatlan lap... -
ferni
őstag
Nem tudtam PSeb kinyitni a rewardokat, mondom kinyitom telón....aha.... Duplanulla....
-
Z'Z"
őstag
Ezeket a felesleges sallangokat kivehetnék a TOTW - ból, és max. 84 feletti maradna benne, és ezekből lehetne pickelni, na akkor lenne igazságos,mert ha már egy hétvégét eltölt az ember ezzel a sz.. - al, akkor legalább lenne sikerélmény is.
Tavaly legalább megvolt az esély, hogy SBC - n keresztül megszerezzünk Iconokat, már az sincs.
Persze lehet folyamatos játékkal is, de nekem se időm és főleg idegzetem sincs már ehhez, főleg úgy hogy több meccset kellene olyan csapattal letolnom, amit nem is szeretnék.
Ez a rész minden téren egy nagy kalap.......bye
-
freddyadu
senior tag
Cillessen meg egy másik lúzer...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Edgar2621 #6944 üzenetére
Nem frusztrál, mert előrejutni nem pontokkal tudnék, hanem befektetett idővel, ami nincs. Hiába van icon csapatom, ha napi egy meccset játszok, akkor sehova nem jutok velük. Ezt el is fogadtam. Nem akarok előrejutni, nem akarok világbajnok lenni csak, ha leülök hetente pár meccset játszani azt Pelével és Ronaldoval akarom megtenni. De ezt még pénzzel sem tudom elérni, mert szart se nyitok
Ezért vettem egy új autót a pakkok helyett
-
LedyGyuszi
addikt
Odegaard és Pabon
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #6943 üzenetére
Nálunk érkezett Alli és Odegaard, annyira nem is rossz mint lehetett volna
-
Edgar2621
őstag
válasz
Sickboy25 #6942 üzenetére
Igen, csak arra akartam célozni, hogy azzal, ha veszel pontot csak hozzájárulsz a EA-féle rendszer fenntartásához és tényleg soha nem játszhatunk majd egyenlő feltételek mellett Pelevel és Ronaldoval. Megértem hogy frusztrál ha nem tudsz előrejutni pont nélkül, de ez így egy ördögi kör.
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Arnautovic meg a 79-es török ligás LW...
A csomagokat még nem döntöttem el, hogy ma vagy holnap...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Edgar2621 #6941 üzenetére
"Én is dolgozok ám hékás és tudnék venni pontot, de nem fogok" Félreértettél nem rólad írtam, hanem magról és az én álláspontomról.
" ilyen szintű különbségek alakulhatnak ki a megvásárolható tartalmak miatt." Pont ez írtam, hogy hiába veszek mégsem nyitok lófaszt sem. Csak coint lehetne, de azzal nem kockáztatom a fiókomat, meg mindegy is.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Sickboy25 #6936 üzenetére
Én is dolgozok ám hékás és tudnék venni pontot, de nem fogok, mert tönkre vágja az egyenlőséget. Igen, mindenkinek Pelevel és Gullittal kellene szaladgálnia, hogy kijöjjön a tudáskülönbség, nem úgy kellene lenni, hogy valakinek Ronaldo-ja van, akkor ő 1/1-et berúg, nálam meg Immobile mellérúg 4/4-et, és nem azért mert rosszabb vagyok, hanem azért mert leprogramozták az értékeiket a lapoknak, ami alapján van ami bemegy és van ami nem egyes lapoknak nagyobb százalékban. Szerintem egyáltalán nem normális, ha egy nem freetoplay játéknál ilyen szintű különbségek alakulhatnak ki a megvásárolható tartalmak miatt.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Edgar2621 #6931 üzenetére
Nem, nem a játéktudás akartam itt kiemelni... Csak a csapatépítős részét, ha az ember plusz pénzt áldoz rá, akkor legalább adjon játékost, akit régen vagy most szeret és vele akarjon játszani. Én keveset játszok DIV6 ban tolom, wl-ben silver 1 mindig viszonylag simán megvan, nem is akarok feljebb menni, eddig csak 3 WL-t játszottam, de mikor leülök, akkor én is Gullittal és Pelével akarok játszani, még ha nem is tudok. De ezekhez soha nem jutok el, soha nem fogok ilyen játékosokkal játszani, MERT NINCS TÖBB időm erre. És igen azért veszek csomagok, mert ha valamiért fizetek elvárom, hogy legyen benne 87+-os játkos főleg egy ultimate pakkban. Én ezeknek a csomagoknak az árát többszörösen megkeresem azzal, hogy napi 6 óra játék helyett munkával töltöm ezt az időt. Hétvége nagyon nehéz, mert család az első, éjjel meg ritkán tudok játszani. Most beteg voltam, azért sikerült letolnom pár meccset.
-
A guru
addikt
Elite 2
[kép] -
Edgar2621
őstag
válasz
Sickboy25 #6930 üzenetére
Nincs vele baj ha valaki pontot vesz? Valóban nincs, csak megöli a játékot, amúgy minden rendben van vele. Félreértés ne essék, nem az egyének döntését és pénztárcáját támadom, hanem a rendszert, ami nem hagyja hogy érvényesüljön a tudás. És nem, nem leszek pro soha, mert nem fogok heti 50 órát játszani, de azért nem is Ödönke szintjén vagyok aki a lövés-passz kombóval vág egy meccsen hármat 35%-os labdabirtoklással.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Edgar2621 #6928 üzenetére
Ezzel sem lenne semmi, mert mondjuk, aki megteheti havi 2000 pontot miért ne nyithatna el vagy többet... Én kéthavonta 1600 pontot veszek, de az a baj, hogy az sem ad semmit és ez már gáz... Akkor abból a pénzből vegyen az ember 200K coint (ami tiltott), de legalább arra költi amire akarja... Két hónapja vettem utoljára és valami 1600 pontos pakkot nyitottam és egy 82-es esett... Nah ez már tényleg szemétség!
-
Edgar2621
őstag
válasz
PEZZY93 #6926 üzenetére
Azt tudjuk hogy ez a reward rendszer is egy nagy..., ez is csak arra megy, hogy vegyél pakkokat, mert úgysem kapsz semmi használhatót. Tényleg az a szörnyű, hogy ez a játék 22-30ezer forintba kerül és nem engednek hozzáférni a tartalmakhoz, plusz nem biztosítják az egyenlő feltételeket, Vagyis dehogynem, csak nem úgy ahogy elvárható lenne
-
MdewC
nagyúr
válasz
Woodslave #6917 üzenetére
1000 okból értelmetlen részletezni, de legfőképpen nem akarok megbántani senkit / nincs időm meg kedvem vitázni Daviddel, felesleges vitázni mikor jóban is lehetünk / plusz nem tettem bele annyi időt mint Guru, akinek minden mindegy.
De van megoldás a problémámra.
Szigma: p.o.n.t.o.s.a.n.
-
MdewC
nagyúr
Hány órakor jött ki a patch?
Na aki nem volt ott, akkor volt a játék temetése.
Lehet rá hantot dobni, virágot vinni, lehuggyozni a sírt, zabálni a toron (ki mit akar), de idén hamar jött a karácsony és elhozta az ünnepi automatizálást. Amit eddig kaptunk, az semmi, a fifa a mai temetés után indul valójában, a mise csak most jön.
Én valójában lefosom, mert az a 100 pont így is úgy is meglesz a div 1 feljutáshoz, meg vmelyik gold is, de aki eddig nem búcsúzott el a gametől, az még gyorsan tegye meg.
A kenetet feladtam neki.
Ez a mai ige.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #6905 üzenetére
Mbappé helyett? Not gonna happen :)
In-game Crespo a jobb CAM, Messi középen, balon Guedes, elől Mbappé.Amúgy most Neymarra gyűjtök. Ő lesz Guedes helyett, Mbappé-nak úgy 10es chemje lenne.
Fele meglesz a héten... :P -
eM'82
addikt
"Player Moments are a brand new card type now available in FIFA Ultimate Team. These special items are awarded unique upgrades, which reflect a special moment in a player's career. "
Szóval, nem fognak nőni az értékeik.
más:
Messi visszatért, ingame CAM+Hunter lap, 2 meccs 4 gól, 1 assziszt. Tényleg a kedvencekkel kell toljam. Patch után is ragad hozzá indokolatlanul a labda.
Kipróbáltam újra W.Carvalho Scream lapját. Jó kis lap az.
Ez a start felállás: -
Tigibeeb
tag
FB Fabregast milyen poszton lenne érdemes és milyen chemmel játszatni szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest