Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Engedjetek meg egy kis flexelést, ma valami ingyen season untrade pakkból kipattant egy Dybala.
[kép]
Alakul a csapat így a visszatérés után, gyorsan ki lehet pörgetni a küldetéseket és egész jó játékosokat is ad. Hétvégén egy jelzés értékű gold kettőt lehoztam a pikkek miatt, hátha bead valami finomságot.
A gameplayhez csak annyi szólnék hozzá, hogy láttam sokatok játszik 30+ ms felett, ott pedig már tényleg érezhető a delay, nálam 24-28 között ugrál általában, felette abszolút érezhető, hogy késés van. Aki eddig nem vezetékes nettel tolta, annak javaslom, hogy oldja meg, mert sokat számít. Persze ettől függetlenül van, hogy borzalmas, de legalább felhasználói oldalról hozzuk ki a maximumot. -
A guru
addikt
Üdv az Uraknak!
Gondoltam benézek mi folyik itt, örömmel látom, hogy hibátlan a game és mindenki élvezi.
Twitteren követtem azért az eseményeket, hát nem bánom, hogy kiszálltam télen. -
A guru
addikt
Na akkor hivatalosan is hétfőn indul a toty.
Jövőhét pénteken tervezek egy pack openinget cirka 80 pakk fog összegyűlni addigra vagy akár több is, most járok több mint 50-nél, úgy 1.5 millió coin értékben. Én megadom az esélyt a nagy nyitásra. -
A guru
addikt
Nos a Mané nyitásom meg a mai Koulibaly, Tolisso és a klub teljes kikukázása lehetővé tette egy baby Blanc érkezését, illetve a legutóbbi helyzetjelentés óta érkezett a special verzió Son, Mané, KDB, Salah, mid Blanc ment, jött VVD, Zambrotta ment, jött vissza Jordi Alba, kapuban pedig Ter Stegen helyett jönnie kellett De Geanak a chem miatt.
Team: [link]MdewC kollégához pedig valóban becsatlakozva kicsit besegítek, egy pár meccsem van a csapatban, az a Zizu jöhetne hozzám is, azon kívül én azt mondom a saját csapatom is hozza azt a szintet az egyes posztokon.
Érdekes hétvége lesz. -
A guru
addikt
EA logika:
Elite WL: No
Napi SBC: Of course
[kép] -
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #7291 üzenetére
Elbaxtam a WL-t, úgyhogy gold 2-nél megálltam. Időm se volt annyi, meg fel is cseszett, szóval ennyi volt benne. Hétvégétől új team, meglátjuk.
Fos ez az idei rész kb minden szempontból, főleg a rewardok amik tönkreteszik. Nehéz motivációt találni arra, hogy bekapcsold. -
A guru
addikt
Elite 2
[kép] -
A guru
addikt
válasz
Szigma70 #6739 üzenetére
Az account attól még ott lenne továbbra is, nem veszik el. Most mondom, hogy a nagy része a mostani friss accountoknak olyanok által van működtetve, akik ezer éve tolják, csak minden évben kezdenek egy újat.
Pláne idéntől, ahol semmit nem számít az, hogy hányas szintű vagy meg mióta tolod, egy esélyt mindenképp adtam volna neki.
Persze így karácsony felé közeledve már tárgytalan, mert elég nagy hátránnyal indulnál újra.
A koros témához meg annyit, hogy nekem is rohadt furcsa egy olyannal találkozni/beszélni, aki 2005-6ban született és már lassan gimibe jár.
Bezzeg én már tologattam a matchboxot mikor ő még nem is volt... -
A guru
addikt
Újabb 25 wines hétvége lett ez, megint variáltam a csapattal, az első 11 meccset a múlt hetivel játszottam, de miután 3 vereség jött be ezalatt, így kivágtam Kantét a brigádból, mert egyszerűen semmilyen volt minden téren. Jött helyette scream Alli, na vele is csak a létszám volt meg.
Itt mondtam, hogy oké, gondoljuk át ezt a dolgot, van egy RTTF Gueye a padon, akivel amúgy nagyon érzem a játékot, valahogy be kell építeni. Így érkezett az olasz maestro, LB Zambrotta.
[kép]
Kicsit sajnáltam, hogy Jordi Alba távozott, mert a játék eleje óta őt használtam, de muszáj volt meglépni a változtatást.
Aki esetleg szemezik Zambrottával, annak tudom ajánlani, baromi jó a def, a passing, 4* skill, 5* WF, magas, jó fizikum. Egyedül a pace ami lehetne jobb, illetve a balance. -
A guru
addikt
válasz
Francesco003 #6335 üzenetére
Érthető döntés.
Hozzáteszem idén hét közben már én se tolom, csak hétvégén a WL+div 1 rank 3-at lehozom ami kb 3-4 meccset jelent. Ennyi. Többet nincs időm most ebbe ölni. -
A guru
addikt
Tegnap sikerült összehozni egy 25-5-öt, talán a legkaotikusabb hétvégén ami csak volt idén.
Egész héten 3 meccset játszottam MdewC kollégával, mindezt még hétfőn, tehát full “hideg” kézzel ültem neki a dolognak. Ehhez képest jöttek az eredmények, majd jött egy hármas vereségsorozat 13-0 után, kicsit bealudtam a meccsekbe, meg kellett volna állni már az első vereség után. Itt elhatároztam, hogy valamit variálok a csapaton, mert 5-600 meccse gyakorlatilag ugyanaz a kezdő 11 és már kicsit unom.
IF De Jong-IF Fabinho duo kikerült a piacra, érkezett első körben középső Essien és IF Wijnaldum.
Essiennel egyből megtaláltam a közös hangot, rombol a pali középen, minden szempontból megéri beruházni erre a lapra. IF Wijnaldum viszont nagyon súlytalan volt, ~3 meccs után ment is a piacra.
Mindeközben kitaláltam, hogy megnézem Jordi Alba helyén IF Tellest, hátha. Ő 2 meccset volt a csapatban, borzalom az agility/balance, konkrétan magában elesik egy hirtelen irányváltásnál, jött vissza az ezer éve bevált Jordi Alba.
IF Wijnaldum posztja még mindig üres volt, szóval kellett valaki, így érkezett Kanté, akivel többé kevésbé meg vagyok elégedve, ha a gép irányítja és csak szereléseknél váltok rá, akkor nagyon hasznos, viszont ha nekem kell irányítani, akkor kijön, hogy mennyire alacsony, illetve a passing nem az igazi, nem lehet vele bevállalni a komolyabb kiugratásokat stb.
Tehát volt itt most minden, a védelem tökéletesen működött most is, ott felesleges változtatni, a támadó négyes meg úgy van jól, ahogy, ők is még terveim szerint mindenképp maradnak egy jópár hétre. -
A guru
addikt
válasz
Readonly2 #5611 üzenetére
Rijkaard. Eszméletlen jó lap, 18 óta minden évben megvan, talán idén a legjobb. Ha választanom kéne közte, meg a ~2x drágább Blanc között, akkor is a hollandot választanám.
VVD nem rossz, de nagyon lomha, sokszor rontott nálam passzt, neki kell egy TOTS/TOTY lap, hogy perfekt legyen. -
A guru
addikt
Aki Zanettit szeretné kivenni a swapból, annak ne remegjen a keze, fullos lap. Ennél jobb RB nem lesz a TOTS-ig, ingyen meg aztán főleg. Az összes többi kivehető lap záros időn belül középszer lesz.
-
A guru
addikt
Kezét törném aki a swap objectiveket rivalsbe teszi...
Div 1-ben egy élmény a first owner PL csapattal menni az átlag 4-5 millás keretek ellen, ráadásul nem vak playerek emellett.
Mindegy, ki lett szenvedve, érkezett Zanetti. Hétvégén teszt a WL-ben. -
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #4578 üzenetére
Fogalmam sincs, egyelőre nem tudok nagyobb itthoni versenyről, olyanra nem is megyek már ahol előtte nincs online selejtező. Egyébként, ha engem kérdezel hosszúak és unalmasak..
Egyelőre a csapatépítésen van a hangsúly nálam, meg élvezem magát a progresst a dologban, 1-2 kulcs játékos még jó lenne, de iszonyat drágák sajnos.
-
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #4569 üzenetére
Sokan játszanak éjszaka, igen. Mégegyszer mondom, én reggel, délben, este is szoktam, idén olyan szintű delay ami zavart volna a játék elején volt talán, azóta teljesen jó. Ez nem azt jelenti, hogy maga a játék jó, mert nem az.
Szöglet/szabadrúgás taktikát kérdezte valaki. Nem nagyon variálok, szögletnél sima beadás, vagy kicsibe odahívom a társat. Szabadrúgásnál is legtöbbször ellövöm, abból nincs kontra. (Általában)
-
A guru
addikt
Semmi szándékos nagyképűség stb. nem volt célom megint, kérdeztek, válaszoltam.
Itt a csapatom, minden játékosomat tudom ajánlani: [kép]
Taktika: 4231, 352 ct: Balanced/balanced 5-6 5-6
Cselek közül a fake shot, drag back, 3 touch roulette, ball roll, L1/LB dri, ami rendszeresen megy, néha 1-1 esernyő, ha indokolt. -
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi #4539 üzenetére
Pont ezért fejeztem be az írást ide, mert egyből jön a magas ló stb. Nem érdekel, szerinted, ha menőzni akarnék itt meg így tenném? Volt megint egy kérdés, próbáltam objektíven válaszolni. Ha ez neked nagyképű akkor sajnálom.
(Gimibe járok még amúgy)
Köszönöm, a szociális kapcsolataimmal semmi probléma.
Ja amúgy a nagy a delay, atyaég de laggol!!!!4!!44 Ea egy szar!!Komolytalan amit itt leműveltek hosszú idők óta, tisztelet a kivételnek. És akkor ide osszak meg bármilyen csapatot meg taktikát? Minek..
-
A guru
addikt
Én egy kicsit elengedtem ezt a “hittérítést” itt a fórumon. Ha valakinek nincs annyi ideje játszani, mint mondjuk nekem, vagy csak nem akar, annak hiába magyarázok bármit, nem fogja érteni vagy tudni alkalmazni. Ha valakinek az esik jól, hogy szidja az EA-t meg jajj delay van, akkor csinálja. Megjegyzem nálam például ilyen speed up laggok vagy 2-3 sec delayek idén sincsenek. Nincsenek nagy csodák, aki jobban szeretne játszani az fektessen bele időt, energiát, 1000 videó van neten taktikákról, pro gameplayekről.
Olyan szempontból megértem a frusztrációt, hogy rohadt unalmas tud lenni a game, a mostani drop back meta miatt. -
A guru
addikt
Urak! Bepörgött az új netem, egy kis kapcsolat/stream teszt indul: [link]
-
-
A guru
addikt
Egy kis játék/WL összefoglaló így a 3. FUT “pokol” Champs után.
Két hetes gold 1 sötétben tapogatózás, delay hegyek, mákolás, tesztelés után összejött egy nagyrészt jó gameplay-el megáldott WL, kidolgozott taktikával, rendesen összeállított csapattal.
Ebben a részben egyelőre a drop back hatékonyabb, mint valaha, muszáj volt berakni. 3 taktikát használtam, az alap 4231 balanced/balanced, egy pánik, támadó 352 press on/balanced és a már említett 4231 drop back/balanced a vezetés megtartására.
A csapat így néz ki: [kép]
A támadó négyessel teljesen meg vagyok elégedve, egy ideig nem kell majd változtatni rajtuk, középen Fabinho/De Jong mindent is megold, jó a WR, magasak a passing statok, van def.
A védelem is teljesen korrekt, Jordi Alba szerintem a legjobb LB jelenleg, Walker a másik szélen hasonlóan talán a legjobb a játékban, Lenglet ár/érték arányban az egyik legjobb CB, mindene megvan ami kell, Rijkaard újonnan érkezett, elég csak a statokra nézni, nagyon komoly lap, keveset hibázik, jó helyen van jó időben, passing itt is remek, komplett nagyon.
Oblak védett Ter Stegen után, akit még hét közben kukáztam, nálam nem volt meggyőző, sajnos Oblak sem nyújtott semmi extrát, jó-jó, de többet várnék.Szóval ezeknek az eredménye 24 win lett, ami még mindig nevetséges, ha azt nézzük, hogy 6 vereségből 2 büntetőkkel volt, 4 pedig a hétvége legrosszabb csapatai ellen, tényleg filléres brigádok voltak, itt van pár kép. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
A labdajáratás sokat fejlődött a legutóbbi peccsel és a lövés előtti animációk is sokat dobtak a befejezések hatékonyságán, viszont a szöglet/kirúgás/szabadrúgásnál lévő kamera bug rohadt idegesítő.A héten érkezik Van Dijk és De Gea, aztán meglátjuk mire lesz elég.
-
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #3079 üzenetére
Mondjuk egy BO5 érdekes lenne, azonos csapattal persze. Nem tudom, szoros lenne az tuti.
Nem kedvenc Zanetti, csak a jelenlegi felhozatalból szerintem ő a legjobb választás, Rio helyett van már Rijkaard nálam, Gerrardnak nem tetszik a 3*/3*, Drogba szerintem lassú és gyenge a passing. Zanetti viszont korrektnek tűnik.
-
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #3070 üzenetére
Nem Neked szólt az elméletgyártós rész, persze vannak dolgok a háttérben, de tudna ennél jobbat az EA... Nem tudom mennyi FP-t nyitott már el, de gyakorlatilag semmi extra nem jött, ha tényleg belenyúlás lenne, akkor sokkal komolyabb lapokat nyitna. Most meg jól jött ki neki a lépés WL-ben, vannak hetek amikor sokkal egyszerűbb, jobb a kapcsolat stb.
Zárjuk le szerintem, mindenki foglalkozzon magával, annak több értelme van.Összeszedtem a 12 swap tokent, valószínű Zanetti lesz a kiválasztott.
-
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #3062 üzenetére
Szerintem engedjük el a témát, részben egyetértek veled, de szerintem simán elite 1 szinten tud játszani, most minden összeállt neki, van ilyen.
Csak ilyen gyíkember elméleteket ne gyártson senki, csak mert számára elérhetetlen egy ilyen squad vagy eredmény stb, mert ennél gázabb nincs szerintem.
-
A guru
addikt
Kicsit azért helyesbíteném a tegnapi “jók az icon swap küldik” hozzászólásomat. A 7 first own PL játékossal 3 win hamar meglett múltkor 4 meccsből, tegnap nekiálltam a ligue 1-es küldinek. 3 órába telt div 2-ben majd div 3-ba visszaesve összeszedni a 3 wint. Faxért kell ezeket a rivalsbe tenni? Minden gyerek jön a 4-5 milkás squadokkal, amiért amúgy nem is hibáztathatok senkit, mert nyilván feljebb akar jutni meg gyűjteni a pontokat, csak aki meg a küldiket csinálja a félig-meddig selejt csapattal az gyakorlatilag várhat arra amíg egy hasonló játékossal összedobja.
Sokkal értelmesebb lett volna egy plusz objective játékmódot belerakni a játékba az ilyen mystery ball meg hasonló marhaságok helyett. -
A guru
addikt
válasz
Edgar2621 #2929 üzenetére
Pontosan ezt mondtam MdewC kollégának tegnap, hogy WL-ben minden meccs egy új “kaland” akár totál más gameplayel, mint az előző meccsen. Nekem csak annyi a bajom ezzel, hogy oké legyen belassult, legyen körülményes, legyen delay, csak akkor a másik félnél meg ne hasítson már b+ mint az 1000 éves sólyom. Ugyanez fordítva, pontosan érzem amikor nálam pörög, az ellenfél meg Messivel egy labdát nem tud lekezelni. Az ilyen győzelmeknél nem is nagyon tudok örülni, mert tudom, hogy nem egyenlők a feltételek.
Másik dolog, hogy rengeteg megint a random össze-vissza pattanó labda. Leszerelem a támadót, nem tudom tisztázni, mert pont egy belassult meccs van, 1-1.5 sec delay, gyerek visszaszerel és bevágja. Hasonlóan meg tudom ezt én is csinálni, ha olyan a meccs.
Összességében jó lenne a játék, mert SB-t én idén is élvezem, kikapcsolódás a szétfeszülős, izzadós Rivals meg WL után.Hogy ne csak panaszkodjak. Szerintem jók lettek a küldetések az Icon Swap tokenekhez. Féltem, hogy megint ilyen “Fejelj gólt kínai ligás bronzzal 5 Rivals winben” és társai lesz, de az SB része csak hosszú, egyáltalán nem nehéz, az online pedig végre egy kis kényszer, hogy más csapattal toljam/tolják mások is. 6 tokent már be is szereztem.
-
A guru
addikt
Összeállt az első WL squad, meglátjuk mire lesz elég a hétvégén.
-
A guru
addikt
Egy kis helyzetjelentés:
Eldraftoztam a 12k fifa pontot, szerintem megérte nem elnyitni retek gold pakkokra amikből nagy mákkal jött volna 1 értelmes játékos.
Összesen 1-1,3 millió coin jött be így, sok értékes nyitás volt, 30-50k közötti Felipe Anderson és hasonló lapok estek legfőképp.
Kezd összeállni az első WL team még egy Kante kellene péntekig. -
A guru
addikt
Na lepörgött a 10 óra, most is adtam a dolognak egy lökést egy kis fifa ponttal, szigorúan csak draftozom belőle, mert 7.5k pakkokra felesleges elszórni. Ennek megfelelően több mint 10 draft ment le, maga a játék nagyon tetszik, van skill gap. A védekezés tökéletes szerintem így ahogy van, a támadásoknál sok opció van, nem lehet 1 valamit spamelni folyamatosan, ez nagyon király. Formációk közül eddig a 3 KP-s alakzatok adják nekem a legjobban, de igazából mindegyik használható nem úgy, mint a 19-ben volt..
Nyitásokra panaszom nem lehet:
Dybala, Sterling, Marquinhos, Sancho, Sissoko az értékesebbek, de jött 2-3k értékű játékos is dögivel.
Ennek eredményeképp egy alap team össze is állt, folyt köv keddtől. -
A guru
addikt
Xboxos kollégákat kérdezném, hogyha letöltöd a játékot a 10 órás trialhoz, akkor ugye nem kell a store-ból előrendelt végleges változatot újból letölteni, hanem csak simán megy tovább a már trialhoz letöltött verzió 24. vagy 27.-től attól függően melyik verziót választottad?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #595 üzenetére
Ezzel is a vásárlásra késztetnek.
-
A guru
addikt
A demo még egy beta előtti verziója a játéknak, sokat fog változni. A mechanikákat érdemes gyakorolgatni, meg pár új cselt betanulni.
-
A guru
addikt
Demo tölthető PS-en.
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi #485 üzenetére
Nálam is valami másfél millió XP van..
Szerintem ez egy olyan dolog, hogy aki nem tudta kioldani a boostokat azt nem zavarta ha más ki tudta, mert szerintem fair dolog, hogy a régi motorosokat ennyivel jutalmazzák. Nem mintha eddig direkt gyűjtöttem volna az XP-t, de így már totál értelmetlenné vált. Max pár kozmetikai cuccot kiváltok vele aztán vagizom a rózsaszín molinóval vagy nem tudom... -
A guru
addikt
válasz
Geradossz #480 üzenetére
Nagyon jó, tehát az hogy valaki évek óta játszik, adott esetben több 100k magyar forintot belerakott a játékba az innentől még ennyire sincs megbecsülve.
Pistike aki ma kezdte az meg pont nem tudja mi az a coin boost meg hogy kell aktiválni, szóval ha valamin akkor ezen felesleges volt változtatni. -
A guru
addikt
Egy fullos starter squadot összedobtunk Gabinhoval. [kép] Nyilván ezek nem a 20-as ratingek meg klubbok, Cancelo helyett akár Walker is jó lehet RB-be, azt majd később meglátjuk. Ez egy drága brigád lesz az elején, de irányadónak tökéletes, aki olcsóbb squadban gondolkodik annak azt javaslom minél több OTW-t is kapó gold lapot rakjon be, mert később velük szép kis hasznot lehet bezsebelni, amikor nem nyithatók. (Konkrét példák: Mendy, Militao, Lucas Hernandez, Hazard, Griezmann stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest