Új hozzászólás Aktív témák

  • A guru

    addikt

    Tegnap sikerült összehozni egy 25-5-öt, talán a legkaotikusabb hétvégén ami csak volt idén.
    Egész héten 3 meccset játszottam MdewC kollégával, mindezt még hétfőn, tehát full “hideg” kézzel ültem neki a dolognak. Ehhez képest jöttek az eredmények, majd jött egy hármas vereségsorozat 13-0 után, kicsit bealudtam a meccsekbe, meg kellett volna állni már az első vereség után. Itt elhatároztam, hogy valamit variálok a csapaton, mert 5-600 meccse gyakorlatilag ugyanaz a kezdő 11 és már kicsit unom.
    IF De Jong-IF Fabinho duo kikerült a piacra, érkezett első körben középső Essien és IF Wijnaldum.
    Essiennel egyből megtaláltam a közös hangot, rombol a pali középen, minden szempontból megéri beruházni erre a lapra. IF Wijnaldum viszont nagyon súlytalan volt, ~3 meccs után ment is a piacra.
    Mindeközben kitaláltam, hogy megnézem Jordi Alba helyén IF Tellest, hátha. Ő 2 meccset volt a csapatban, borzalom az agility/balance, konkrétan magában elesik egy hirtelen irányváltásnál, jött vissza az ezer éve bevált Jordi Alba.
    IF Wijnaldum posztja még mindig üres volt, szóval kellett valaki, így érkezett Kanté, akivel többé kevésbé meg vagyok elégedve, ha a gép irányítja és csak szereléseknél váltok rá, akkor nagyon hasznos, viszont ha nekem kell irányítani, akkor kijön, hogy mennyire alacsony, illetve a passing nem az igazi, nem lehet vele bevállalni a komolyabb kiugratásokat stb.
    Tehát volt itt most minden, a védelem tökéletesen működött most is, ott felesleges változtatni, a támadó négyes meg úgy van jól, ahogy, ők is még terveim szerint mindenképp maradnak egy jópár hétre.

    Csapat: [kép]
    WL: [kép]
    Taktika szokásos, 4231 és 41212(2).

Új hozzászólás Aktív témák