Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A guru

addikt

válasz Edgar2621 #2929 üzenetére

Pontosan ezt mondtam MdewC kollégának tegnap, hogy WL-ben minden meccs egy új “kaland” akár totál más gameplayel, mint az előző meccsen. Nekem csak annyi a bajom ezzel, hogy oké legyen belassult, legyen körülményes, legyen delay, csak akkor a másik félnél meg ne hasítson már b+ mint az 1000 éves sólyom. Ugyanez fordítva, pontosan érzem amikor nálam pörög, az ellenfél meg Messivel egy labdát nem tud lekezelni. Az ilyen győzelmeknél nem is nagyon tudok örülni, mert tudom, hogy nem egyenlők a feltételek.
    Másik dolog, hogy rengeteg megint a random össze-vissza pattanó labda. Leszerelem a támadót, nem tudom tisztázni, mert pont egy belassult meccs van, 1-1.5 sec delay, gyerek visszaszerel és bevágja. Hasonlóan meg tudom ezt én is csinálni, ha olyan a meccs.
    Összességében jó lenne a játék, mert SB-t én idén is élvezem, kikapcsolódás a szétfeszülős, izzadós Rivals meg WL után.

Hogy ne csak panaszkodjak. Szerintem jók lettek a küldetések az Icon Swap tokenekhez. Féltem, hogy megint ilyen “Fejelj gólt kínai ligás bronzzal 5 Rivals winben” és társai lesz, de az SB része csak hosszú, egyáltalán nem nehéz, az online pedig végre egy kis kényszer, hogy más csapattal toljam/tolják mások is. 6 tokent már be is szereztem.

Új hozzászólás Aktív témák