Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Nah 30 bol nyertem 1 et..azért az nem semmi..utolsó meccs is 2 0 ide erre piros lap és 2 3x visszapattanó labda és gól..azt hiszem a fifa20 ennyi volt számomra
-
Digestive
veterán
Minden szavaddal egyetértek. Azzal ha 2 ütemet vár a csatár a lövés lenyomása után, vagy ha le se tudja kezelni az érkező labdát hanem méterekre pattan tőle. Vagy ha nem veszi be a cselt, stb a delay miatt, akkor foghatja a kontrollert a Jóisten is...
Én is voltam a 18ban és a 19ben is div1ben, most el se árulom, h hol tartok!
-
Blashe
aktív tag
válasz
Edgar2621 #2791 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Mármint a joystickot a kezében tartó gameren múlik a legtöbb dologgal nem értek egyet.
Fifa14 óta rendszeres UT felhasználó vagyok és minden évben többször nyertem div1-et. Rengeteg egyéni taktikát beállítást fejlesztettünk ki Mdewc-al minden évben. Viszont egyvalami ellen nincs ellenszer. Az pedig a lag és irányítás késés. Fifa20 megjelenésekor 2 héten keresztül patent volt a gameplay és div3-ért harcoltam fifa point vásárlása nélkül. Ma azonban ott tartok, hogy kiestem épp az előbb div5-be és nem azért mert én lenni kasu vagy béna, hanem mert egyszerűen jatszhatatlan, iranyithatatlan az egész. -
Woodslave
félisten
hülye vagyok összekevertem a coint a pointtal
-
Edgar2621
őstag
válasz
Gatho87 #2788 üzenetére
Ha az egyébként op taktikák és játékosok nem működnek, akkor Neked kell fejlődnöd. A WL mindig más tészta, ott mindenki a győzelemre játszik, csak az számít. Hét közben nagyobb eséllyel lehet meccseket nyerni, többet vállalnak be a gamerek, többet gyakorolnak a hétvégére. Számít a taktika és a lapok is, de ez nem egy manager játék, itt a joystickot kezében tartón múlik a legtöbb.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,ti megfelelő csomagokat kaptatok a DR-ben? Nem akarom elhinni,hogy 23150 pont nem volt elegendő a 6. osztályban a rank 1-re
A vége előtt 7 órával néztem és a csíkból úgy tűnt ,hogy bőven meg lesz. Csütörtökön szembesültem vele,hogy nem lett meg. Rohadnának meg,hogy eltüntették a pontokat és csak egy csík mutatja a következő rank-ot
-
Gatho87
tag
Köszönöm a válaszokat.
Próbálgattam a tacticot , de semmi..ugyanaz..elfutnak mellettem és ha a széleken megfognám akkor is akkor is nála marad. Az ellen továbbra is fullosan védekezik a 16 oson belül utolérnrj folyamatodan. Wl t elkezdtem 15 ből nyertem egyet..bár kilépek egyből, ha kapok egy gólt 100x visszapattanóba...ami kb 8x előfordult..helyzetet sem tudok kialakítani. Biztos van vmi technika , mert már nagyon ideges vagyok. -
ForRedGlory
félisten
FIFA 20’s 10 most overpowered players for Ultimate Team
-
Tigibeeb
tag
Első Wl-em megkezdem.Gondolom sok jóra nem számithatok, ilyen csapattal:
de nem panaszkodom, munkahelyemen vagyok...
,ergo pénzé játszom mint a nagyok..
helyzetjelentés később...
-
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94 #2772 üzenetére
Szia!
Nem írtad, hogy mennyiből gazdálkodsz, de cb-be varane, vagy lenglet és akkor cm-be valamelyik francia. Sissoko, ndombele, esetleg kanté..?
Ti a kapufákkal, hogy álltok? Ha tegnap nem rúgtam 13 kapufát, akkor egyet sem. És sajnos ezek kifelé pattantak. Ez mellé még 2-3 kapufás gólom is volt.
Beregeltem a wlre, elhatároztam, hogy SEMMI nem fog tudni felqrniEzzel a csapattal vágok neki.
Szerintetek de geat éddemes lenne beszerezni lloris helyére? Vagy ti kit cserélnétek le? -
Sickboy25
addikt
válasz
forras2 #2768 üzenetére
szerintem LB Robertson állat nagyon, CB Bially és AKé kezdésnek nagyon pengék. Fernandinho gyengusz Fabinho sokkal jobb. CAM én IF Maddisont használom nagyon megy... Előre meg ha PL-re váltasz mindenképp csináld meg a Pukki SBC-t, mert OP a srác nagyon!
Digestive: nah ez azért kicsit durva nyitás nem gondolod?
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, az itteni dicsérő szavak nyomán vettem egy OTW De Jong-ot shadow chemmel.
Nekem amúgy a powerhause vagy catalyst logikusabbnak tűnt volna, segítenétek megérteni, hogy miért, miként OP a shadow nála? -
Meghivott
addikt
Gratula a nyitásokhoz!
Salah barátommal játszik valaki? Agyalok rajta, mert 420 pénz, illetve ha marad, meg kellene vegyem mellé Wijnaldumot es Wan-Bissakat (közben vettem egyet 17.5-ért).
Szóval szerintetek menjen vagy maradjon?
ST-be menne Félix mellé. -
Mrdevil
addikt
Ha jól látom, jövő hét péntek scream event, talán arra érdemes pakkokat gyűjteni.
-
Kristof_94
nagyúr
Jó ötlet, Guedes megvan untrade!
Szerintetek ezt a csapatot, hogy kellene befejezni? Ingame 4231 lenne.
Belejelöltem azt aki megvan, így rájuk már nem kell költeni. Aki közülük eladható az Militao és Silva.Köszi!
-
LendvaiFeri1
addikt
Vágjátok le a kezeimet, ha még1x a csomagokat veszem ki DR rewardból...
-
forras2
őstag
Elméletben megint lecseréltem a BL csapatomat, de viszont most PL csapatra.
Mi a véleményetek róla? Min változtatnátok?GK Ederson 40000
RB Alexanor-arnold 26000
CB Sokratis 20000
CB Alderweireld 35000
LB Cresswell 20000
CDM Fernandinho 38000
RM Mahrez 28000
LM Felipe Anderson 42000
CAM David Silva 35000
ST Gabriel Jesus 40000
ST Zaha 40000
364000 -
Szigma70
addikt
Gyerekek, beindultam!
A mai 6 sbc pakkból az egyikben egy Shadow, a másikban meg egy Hunter. Szupppii
-
dtrms
aktív tag
Depay 2 góllal vajon esélyes a TOTW-re !?....el kell kezdeni sprólonom !?
-
thebigK
addikt
Tegnap kiprobaltam haveromnal a dr-t delutan, hanyinger. Majdnem ravettem magam a premier accessre, de eleg nekem ha atjarok haverhoz es neha elgyepalom kickoffban, ami eg es fold, nem ilyen fostartaly. Kitartast minden online jatszo kolleganak :DDD
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #2761 üzenetére
Én tuti beépiteném + lehet hibrid, nem kell az full BBVA legyen. (De jong+Guedes + Semedo. A többire meg azt teszel amit nem szégyelsz :) )
-
Kristof_94
nagyúr
Semedo miatt érdemes egy BBVA csapatra átállni? Máshogy nem me tudnám normálisan beépíteni, mert BPL csapatom van.
-
Töff_PLS
tag
Nekem ma jött egy Oblak, TOTW Jorginho és egy Brandt.
Lehetett volna rosszabb is.
-
Aguinaga
őstag
Azért én már sejtem, honnan motion capture-zik (csak így szép magyarul) ezeket a mozdulatokat a fifákba
-
blasi0
csendes tag
lemaradtam a meccs elejéről, de úgy látom Splitben is van input lag meg delay rendesen
szerk: megelőztél
-
Blashe
aktív tag
Ez a Horvát-Magyar meccs olyan érzést kelt bennem, mint amikor egy b@szo team ellen kell jatszanom az UT-ben és kapom a delayt, laggot.
-
Meghivott
addikt
Úgy érzem, idén nyitok egy Zizout
-
pckownz
őstag
Szerintetek POTM Pukki CAM-ban milyen (Lingardot valtana)?
Nem nagyon akarom Rashford karara hasznalni, esetleg mellette 4222-ben.
Illetve Joao Moutinho hasznalhato (esetleg) CDM-ben, vagy mashol? -
-
Blashe
aktív tag
Elkezdődött a parasztvakitas az ea fórumon. Válaszolt egy ea support a lag-delay problémára. Azt hitte, hogy lerendezhet egy sima screenshottal amin szerepelnie kell az internet beallitasaimnak ill. az internet kapcsolat tesztelésének eredményeinek. Pár perc alatt maradéktalanul elküldtem neki mind a kettőt, amibe nem lehetett belekötni. Erre jött a következő kérés...
Elkezdi, hogy nem-e tudnám neki felvenni videóra a problémát.
Erre csak annyit mondtam neki, hogy nem, nem vagyok streamer, de még ha fel is tudnám venni, mi értelme lenne?! Button delayt a videóval tudom prezentálni?! Még a belassult gameplay sem jon at egy videóból egyértelműen.
Akit érdekel a beszélgetés az itt tudja visszanézni.
[link]
Várom az utolsó választ ami vszinu egy giga-mega bullshit lesz és kam. Többet nem tudok tenni és sajnos sztem ők sem. -
eM'82
addikt
Kint van az új Marquee + Volta SBC (ajándék MegaPack szvsz) meg egy Flashback Piszczek. Utóbbi enyhén túlárazott sztem. Ebben a játékban, ahol a szélsőknek min 90es pace kell, kicsit kevés lesz.
-
szabyka95
őstag
[link]
Ha valaki panaszkodik a jövőben gondoljon erre -
dtrms
aktív tag
válasz
freddyadu #2700 üzenetére
Hasonlóképp....de én iszonyatosan örültem Bergwijnek. (Másik pick valami 80-as szar és a pakkok is hasonlóan nullák....)
Egyrészt holland csapatot építek, ami most mellékes is.
Másrészt elég komoly kis lap lehet CAM poszton, maestro lappal szerintem vagy esetleg második félidős csatárnak marksmannal.Szerintem az egyetlen (habár nagyon nagy) gyenge pontja az a WF. Az a 2 nagyon kevés. Depay-jal is sokszor kerülök miatta bajba, pedig neki 3-as.
Nekem egy tesztelést megér. És hát holland
MÁS:
Eddig nagyon gyengének tűnik az idei TOTW felhozatal. Az első hét volt értékelhető, a többi elég nulla. És folyamatosan csak szívat minket az EA. Ndombele és Sarabia is kaphatott volna már lapot....de hát abból "hasznod" lenne, így az nem játszik. -
secular
tag
válasz
Gatho87 #2732 üzenetére
Hát ezt én is tapasztalom, nem vagy vele egyedül.
Én amit szoktam csinálni, h mikor látom ennyire ki tud passzolni az ellen, mindenképpen átrakom def-re a taktikot, abból szépen fellehet jönni, ha labdát veszít az ellen. A visszapattanást állítólag kiiktatták a 20ból, de én is sűrűn találkozom vele sajnos... Volt olyan játékom ahol 14 kapuralővés, 8 target, 3 gól nekem, ellenfél 7 lövésből 5 target 4 gól
-
Gatho87
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, nem rég kezdtem játszani div 9 ről tegnap felmentem div 6 ra.
Egész jól ment a játék. Ma már majdnem visszaestem div 8 ra. Az ellenfelek 100% osan védekeznek. Mindenbe beleérnek, passzolni sem tudok, mert mindenhol ott vannak. Arról nem is beszélve, hogy 3 ból 1 passzom megy emberhez, azt is elfelejtettek. Cselezni sem akar az emberem. Az ellen simán átmegy rajtam a védők csak nézik, utolérhetetlenek. Az én embereimet folyamatosan utolérik. Van vmi beállítás a védekezésre vagy vmi , mert ez nagyon feltünő, hogy mindenki ilyen jól védekezik. Arról nem is beszélve ha el is veszem visszapattan hozzá vagy az emberem elesik. Választ köszi. -
IzI
senior tag
Létezik valami bot,amit belehet állítani,hogy mit vegyen a piacról bizonyos árban?Folyamatosan elviszik a shadow meg Hunter lapokat,hiába megyek rá.
-
secular
tag
Draftra érdemes költeni szerintetek? DIV8-ban kullogok, általában a kényszerítős helyzetekben rosszul lépek ki és kipasszolnak.
Kár ilyen "tudással" megpróbálni vagy érdemes? -
elod22
senior tag
Én a tegnap késő este 12 és fél 2 között játszottam pár meccset. Kicsit be volt lassulva de még a valamennyire élvezhető kategória. A 19-hez képes azért jóval több belassult, lagos meccsem volt az elmúlt napokban. Ott kb. 10-ből 7-8 teljesen fluid volt, itt még fele sem. Szerintem ez már túlmegy a szerver problémákon. Az is lehet valamit mókoltak programkódban tavalyhoz képest és visszafele sült el.
-
Blashe
aktív tag
Nektek elmúlt a delay és a lag? Nekem ugyanúgy minden meccsemen jelen van és egyre rosszabb. EA fórumon továbbra sincs semmiféle reakció ezekre a bejelentésekre.
-
Sickboy25
addikt
Ez nekem valószínűleg nem lesz pálya, mert biztos rengeteget kell játszani hozzá... A SWap playerekből is talán egyszer volt meg mind...
Egy küldetés volt ami nagyon megérte az OTW Ndombele! Nagyon adja simán Kanté szint a védekezése, de magasabb, gyorsabb és erősebb is. Őt nem kell cserélni mostanában. Kaphatna IF-et és nagyobb lenne az értéke. Viszont a Tottenhamet elnézve onnan nem nagyon lesz mostanában IF :-)...
-
-
Meghivott
addikt
Milyen SBC várható ma, amihez kellenek a magasabb ratinges IF lapok?
-
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Webapp-ban amikor ellenőrzik hogy nem egy gép vagy valami más vagyok, másnál is egy 3 állatból álló laokoncsoport van amit képtelenség helyesen beállítani, ráadásul 15x?
Konzolon oké ott csak egy van de itt 3 !
-
Sickboy25
addikt
válasz
werminator #2711 üzenetére
-
Meghivott
addikt
Félixet nagyon nehéz kihagyni a csapatból: 5x4, jól csavar, nem apró és nem is gyenge és ugye jó árban van.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Hosszú kihagyás után a 16-ról 20-ra váltva újrakezdtem a játékot. Kérdésem, hogy Fut-ba a divison rivals-ba mindenkinek a kezdetektől totw több 100k csapatokat dob be ellenfélnek? Eddig 7-ből 7 meccsnél mind így volt, ugyan próbálkoztam de kevés eséllyel a kis 200 coinos kezdő csapatommal.
-
Sickboy25
addikt
válasz
werminator #2703 üzenetére
Nah azt hiszem előre léptél, mostmár ne engem szidjanak...
Ma DiV8 Rank3 egy Gündogan jött...
Az a de Bruyne a kedvencem... Zseton már megvan rá, de várok a PLPOTM-ig, hogy ki lesz... Mert arra biztos kellenek az aranytallérok :-)
-
szabyka95
őstag
Neha beleolvasol a topikba, legjobb dontesem volt iden h visszamondtam az elorendelest
-
pckownz
őstag
válasz
werminator #2703 üzenetére
Nem szeretjuk az ilyet errefele...
gz amugy -
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #2699 üzenetére
Az dribbling kicsit ijesztő
Ahogy észrevettem nem számít olyan sokat idén a strenght, s ha nem tudsz vele forgolódni akkor nem sokat ér.
Közben kinyitottam a DR rewardokat és pechemre az eladhatatlan vettem ki és jött egy Adama Traoré. Elég beteg lap, de azt a finishinget nincs az a lap ami felhúzná, ráadásul 2*WF. Jó lett volna eladhatóban.Szerintem pár olcsóbb játékost összevásárolok, aztán meglátjuk melyik adja: Rebic, Taison, Giovinco, Bailey, Josef Martinez kezdetnek megteszi.
-
freddyadu
senior tag
Icon swap miatt érdekes lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest