Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Aki xbox home-olással jutott az előrendelt Fifához, az is megkapja a Rare Gold Pack-ot?
Egyelőre nekem semmit sem küldtek :).
Reklamáljak EA-nél? -
Sanyyka
aktív tag
Soha nem késő tanulni: hogyan lehet a kirúgásnál közel hívni a játékosomat?
-
Tigibeeb
tag
válasz
Mrdevil #1791 üzenetére
Szintén csatlakoznék a Joelt nyitottak-hoz, akkor vajon mekkora az esély, egy Hazard-hoz vagy Griezmannhoz??
De arra is gondoltam hogy azok nyitják akik csak Origin Premieresek, de ez csak vicc, tudjuk hogy az EA az nem ilyen...
De Én is reménykedem ebben a Joel-ben hátha hozza majd a golokat
Igy áll most a csapat, ami nagyon gyengusz még :Apaként erre futja...
-
szeby24
csendes tag
Sziasztok,valaki elmagyarázza ezt a fittness glichet ha nem nagy titok??
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az idei fifában is olasz csapattal éri meg elkezdeni az UT-ot?
Valaki dob egy csapatot, hogy mivel lenne érdemes?
-
arpo04
őstag
válasz
Bohus84 #1787 üzenetére
Ne keress benne ilyeneket. Ertem, hogy bosszanto de nem ez az egy szabaly ami hianyzik belole. Kapasbol 10-et fel tudok sorolni amit kihagytak es nem a kezezes. Igy meg csak nyomokban focit tartalmazo game. Ahogy itt mondtak ha, komplexebb taktikat akar akkor CM-el jatszik. Igy gondolkodnak sokan... pont ezek adjak a foci sava-borsat. Alternativa itt nincs igy elfogadom max bosszant picit.
-
Sickboy25
addikt
Tf profiktol kerdezem, hogy az miert van hogy elinditom a csikot, de a zoldhoz nem er oda mire a labda a jatekoshoz er? Ezert ha masodszor lenyomom meg mindig total piros... vagy varjak tovabb vagy az eleve szar beadas/szoglet volt??
koszi -
Toguro San
tag
Jövőbeni frissítésekkel kapcsolatos pár kérdés/válasz...
[link] -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #1786 üzenetére
Jogos, természetesen.
Ezt a 1,5 napot meg pointot erre szántuk, mostantól kevesebb idő és no point.
Nekem eddig valóban a 41212 tűnik életképesnek és a 4231. Széles alakzatban nem találom a szélsőket és nem tudok kiugratni. Inkább labda tartás sok passzal és dribbling.
De Jongot javaslom, kell egy stabil és jó passzos CDM és egy másik CM aki mindenes, de jó dri is passz. CAM jó passz és dri. Előre meg pace és dri. Nehéz a játék és sok a varia, a gombok 70%-át még le se nyomtam.
Idő kell neki.
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94 #1786 üzenetére
Közben nekem is megjött szintén Joeilinton és nagyon nem örülök neki, bundest vártam vagy valami használhatót legalább csereként de szerintem ebből az sem lesz.
Nekem szintén a kirúgásokkal van bajom, mégpedig az, hogy ugye az új szabályok szerint a védő bejöhetne a 16oson belülre. Na ez itt nincs ha közel hívom sem, nagyban rontja az élményt számomra mert hasznos is lenne és mivel minden valódi meccsen ezt látni már így hiányzik. -
Kristof_94
nagyúr
Szép kis csapat, hajrá! De azért csak óvatosan Urak, az asszonyokra is maradjon idő meg zseton!
Közben nekem Joelinton esett az OTW csomagból, aki papíron a legalacsonyabb értékű, de én örölük neki, mivel a Newcastle játékosa, másrészt meg ha becsúszik 1-2 inform, akkor igen bitang kis lap lesz. Tudom a csapat szereplése nem túl jó, de idővel csak megtörik a jég...
Közben eszembe jutott pár dolog, ami nem igazán tetszik az eddigiek alapján. Az első a kirúgások, nekem a tavalyihoz képest rosszabnak érződik, sokszor akkor sem biztos a dolog, ha közel hívod a védőt. Ugyan ez a helyzet a bedobásokkal is, szerintem az is nehezebb lett. A szabadrúgásokat gyakorolgatom, a skill games részen Dzsudzsákkal már bevertem párat, de lehet csak szerencsém volt. Jöhetne már hozzá egy tutorial, mert hiába mutatja ott nekem, hogy merre mozgassam a kart, amikor elindul a lövéshez a játékos...
A tiziket nehéz jól jőni, viszont ami pozitívum, hogy az eddig ellenem megítélt 4-ből egy sem ment be, hármat védtem, egy pedig ha jól emlékszem mellé ment, de azon is teljesen rajta voltam, egyelőre ennyi a sikerélmény! -
Szigma70
addikt
Pont olyan a DR mint eddig mindíg. Késés, késés, késés, késés.....
Mi ez a fitnes izé? Nem kell fitnesz lap, azt még is fullon megy mindenki?
-
Tigibeeb
tag
A fitness glitch mellet a chemistry-re is van glitch? Hol lehet látni mecs közben hogy full a chem ?
Ovvy videojában van, de nem értem...
Valaki hallot erről ? -
pe3mario
junior tag
Srácok, nem tudom van-e még valaki hasonló problémával, de én marhára nem kaptam meg az OTW lapomat. Aug 4.-én rendeltem elő az ultimate verziót.. PC-n vagyok.
-
forras2
őstag
válasz
ForRedGlory #1770 üzenetére
nem, mert ebben van a csapatom ereje
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #1768 üzenetére
Igen! Nem kell Squad Fitnesst rakni.
-
LendvaiFeri1
addikt
A stamina bugos? 85 körül vannak, de eddig minden meccsen maxon volt.
-
dtrms
aktív tag
Akinek van Ndombele-je szerintem még most adja el. Az új objectives-ben van egy ingyen OTW Ndombele!
Még ér kb 14-15k-t PS4-en.
Gondolom még sokan nem vették észre a feladatot. -
sz_abika
addikt
Félreraktam 7-8 csomagot OTW reményében, de semmi. Majd az utolsó csomagban Alli + Sissoko azért kicsit segített a megbukott befektetéseken.
Beshoppingoltam Bayernből és Piszczekből, erre semmi spéci nem kell
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy ha előfizetek az Origin Access-re, hogy játszhassak a Fifa20-al, akkor ér-e valami hátrány ahhoz képest, hogy megveszem csak a fifa20 standardot €60-ért Origin Access nélkül? -
-
Mrdevil
addikt
Megjött a garantált OTW pakkom is, 78-as Joelinton, kb konkrétan a legrosszabb OTW, fasza.
-
ForRedGlory
félisten
-
forras2
őstag
nahm, erről a lewáról lemondok, nem tudok 84-85-s rétingű csapatot összerakni
-
akooos
veterán
válasz
ForRedGlory #1756 üzenetére
Ones to watch. A sima maguiret tedd ki a csapatból. Egy emberből csak egy típus lehet a csapatban, nyilván nem lehet 2 Maguire a pályán
-
ForRedGlory
félisten
Oké, hülye kérdés, de ez most milyen lap? Úgy értem, hogy ezt kaptam, de nem tudom kiválasztani és csapatba tenni, mert nincs a squadban.
Van egy sima Maguire a kezdőben, ezt meg sehol sem látom, egyedül akkor találom meg, ha a my club menüben rákeresek a spec kártyákra... Vagy a meglévő sima kártya "upgradelődik" erre? Fura lenne, mert a squadban nem ilyen szép fekete hátterű, hanem a normál sárga, gold.
-
akooos
veterán
Ezek a domestic sbc-k elég durvák.
-
dtrms
aktív tag
Inter Miami mezekkel találkozott már valaki a játékban?
Egyszerűen ahányszor rákerestem nem volt soha a piacon. Ez most olyan lesz, mint a tavalyi jordan psg mez?
(mondjuk elég beteg mezek!!!) -
Lori82
senior tag
Sziasztok,megérkeztem én is,ma átvettem a Fifa 20-at
Mindig PL csapatot építek,ez most sem változik. Tud valaki nekem egy olcsó csapatot összedobni? Vagy legalább pár nevet akiket érdemes beszerezni. Védő,KP,Támadó,Kapus
Kösz
-
dejvid8
őstag
Lewa sbc előtt érdemes lenne kiszórni nyereséggel a befektetésre vett lapokat?
Félek, hogy irreális követelményei lesznek és senki nem fogja megcsinálni.
-
Szigma70
addikt
Gameiro helyett Aouar kezdene szivem szerint nálam is, de kell a link Guedesnak. Ő Lemart váltotta, aki nem rossz, de annnnyyyira egylábas, hogy csak nahhh. Gameiro sete suta, de a szélen elvan. Most kellene egy Matu a közepére, meg Gameiro helyett egy Fekir vagy Yedder oszt jöhetnek az ikonos loan csapatok -
forras2
őstag
Vettem 2200 fifa pontot, hátha.
Vettem 14 db 150 pontos csomagot, meg 1 100-as csomagot!
A legjobb lap egy 81-es gold sisocco volt
Vicc -
secular
tag
Sziasztok, loyal lads küldi, minden meg van de 30 helyett 29 a kémia hiába nyomtam le a 10 meccset velük.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Raunchy #1737 üzenetére
Én PS-en játszom és nálam semmi probléma.
Még csak lag-nak a nyomát se tapasztaltam. Egyszer volt egy olyan meccsem, ahol mintha kicsit lassabban reagálnának a játékosok, de az se volt vészes. Ma 11-16:30 ig toltam kb, kisebb nagyobb megszakításokkal és semmi probléma. 2 SB után csak DR.Lehet a te neteddel lesz a baj !?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
nagydavid989 #1736 üzenetére
Nem, de szerencsére eddig csak a menüben jött elő.
-
Raunchy
tag
Sziasztok.
Mindenkinél szar az online rész?
Tegnap óta egyetlen DR meccset sem tudtam lejátszani, állandóan kilép. Az eredményt csak akkor kapom meg ha döntetlen, mást nem számol el. Oké hogy mindenki rászabadult most, de ekkora gázra nem számítottam. Nálatok is ez van? -
nagydavid989
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1 #1734 üzenetére
Es sikerult valamit csinalni vele?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
nagydavid989 #1733 üzenetére
Nekem is ugyanez.
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi #1719 üzenetére
Ha ki lesz tűzve egy dátum és helyszín én ott leszek, szerintem óriási buli lenne.
Október közepén-végén simán lehetne tolni egyet, addigra már legalább lesz a 20-ról is mindenkinek kiforrott véleménye (vagy már van is) -
forras2
őstag
Ha teljesen alapra van állítva a kontrollerem, akkor melyik gombbal tudok a gólszerzésem után egyből a kezdőkörhöz ugrani?
Bármit nyomogatok bármilyen formában, akkor is csak intró meg vissza játszás közben tudok tovább lépni... -
Töff_PLS
tag
válasz
Forestgreen #1717 üzenetére
Gratula!
Nekem ma egy Lewandowskit dobott a gép.
-
blasi0
csendes tag
háh, múlt héten legalább figyelmeztetett, hogy még két kört tudok frissíteni SB-ben, most meg semmi, és ideadta a 0 pontot rá
remélem azért egy számlálót beraknak
-
törölt tag
válasz
Edgar2621 #1710 üzenetére
Az jó lenne, ha tényleg honorálnák valamivel a régieket, de a coin boost eddig sem erről szólt.
Pár nap után a kisebbeket szerintem az újak is tudták használni, pár hét után a többit isElőnyt szerintem akkor jelentene az a kis plusz coin, ha egyben kapnád meg az elején, illetve ha más módon nem lehetne keresni.
Ha megjelenéskor már van 200 ezred, amit a web app-ból szedtél össze, akkor szerintem már nem oszt, nem szoroz.Főleg ilyen árak mellett. Valaki csak egy Sissokóval, Wan-Bissakával többet nyit mint te és már tűnik is el az előny.
-
Forestgreen
aktív tag
Megvolt az első squad battle, még úgy gondoltam hogy inkább csomagokat nyitok és nem a fix coin-t választom... Megérte...
-
freddyadu
senior tag
válasz
LedyGyuszi #1696 üzenetére
Sajnos félő, hogy túl drága lesz a Lewa SBC, lehet, hogy lassan el kellene adni ezeket...
-
Yodamest
veterán
-
blasi0
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1706 üzenetére
alap csapatod képernyőjén bal alsó ravasz, squad selector
-
Edgar2621
őstag
válasz
#16514048 #1687 üzenetére
Szerintem sokat számít az elején a coin, ráadásul a régi motorosok semmilyen előnyben nem részesülnek.
Az olcsó csapatok pedig nem ugyanolyan jók hosszú távon mint a drágák, de vannak meccsek amikor kiegyensúlyoz a rendszer és a gold lapok simán hozzák a jobb/speciális lapok szintjét. De hangsúlyozom, hogy azért mégiscsak érdemes teszem azt CR-t berakni inkább, mert hosszú távon az a lap sokkal többet fog adni.Amúgy meg újfent felvetem a topikos sörözést, sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a társaság utána, mert amúgy szinte mindenki normális itt és szeret játszani, ami azt hiszem elég jó alap egy jó kapcsolat kialakításához. (még akkor is ha nem lesz mindenki barát)
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70 #1699 üzenetére
Ugy latszik a ti "baratsagotok" kezd egy klasszikus filmre hasonlitani: Vegtelen tortenet
A coin boost valoban hianyzik, amit okkal vettek ki. Pistike nem fog kereskedni mert vagy nem ert hozza vagy o csak jatszani akar. Ezaltal veszi/veszik neki a pontot ami megint az EA-nak jo. Mivel csak igy jut elorebb fejlesztesben. Biztos vagyok benne, hogy a 19-hez kepest az elso ket-harom hetben tobb pontot fognak eladni.
Valakinek nincs kedve ps-en par baratsagos meccset jatszani? -
Edgar2621
őstag
válasz
secular #1681 üzenetére
De ezt meg tudod úgy is csinálni, hogy elindítasz egy meccset és kilépsz azonnal, akkor is lejátszott meccsnek veszi a rendszer, megkapják a játékosok a loyaltyt (természetesen 10 után). Olyat indíts ami nem fontos, például az SB meccs a TOTW csapat ellen, vagy hasonló. Így kb. negyed óra alatt meg lehet csinálni.
-
ForRedGlory
félisten
Hol a fenébe lehet új squadot létrehozni vagy active squasot kiválasztani a játékon belül?! Az appban létrehoztam egy másik felállást, de a játékban merre fele van?!
-
szcsaba95
tag
válasz
secular #1688 üzenetére
Nagyobb szurkolóbázissal rendelkező csapatok hazai mezeit 300-500 coin körül, ha szerencséd van meg tudod venni, és buy now-val 1200-1500 között viszik őket. MU, Barca, Real, Bayern nekem ezekkel bejön. Időigényesebb, mert sokan rádlicitálnak, de én eldöntöttem, hogy max 450-et adok egy mezért, hogy nagyobb legyen a haszon, de ha feljebb mész, akkor könnyebb.
-
törölt tag
válasz
Szigma70 #1699 üzenetére
"Igen, és állítom, a semmiből nem lehet csak játékkal valamit csinálni. Csináljon az én alapanyagomból, az én nyitásaimból valaki hasznot. Süvegelem."
Kinyitod a welcome back csomagokat, klubban lévő bronzokból kirakod a basic sbc-ket. Ebből van pár ezer coin akkor is, ha a lehető legrosszabb lapokat adja.
Ebből kezdtem kereskedni én is, rosszabb alapanyagod neked sem lehetett."összetehetnénk az elmúlt évbeni csapatainkat egy mérlegre."
Össze, de nem a hozzáértésed miatt lett jobb csapatod, hanem mert 10-szer annyi időt tettél a játékba, mint én. Októbertől meg én már nem is kereskedtem, csak 83-as lapokkal, amikor lehetett.
-
LendvaiFeri1
addikt
James mennyire használható CAM poziban, catalyst lappal?
-
Yodamest
veterán
válasz
Chereiose #1700 üzenetére
Ha nem játszol annyira komolyan, mint az itteni fórumlakók, akkor teljesen jó egyébként a PC-is. Kisebb a játékosbázis, meg lehet vannak még mindig a kilépegető-csalók, ezt nem tudom, de élvezhető a játék.
Más:
Skacok durva azért itt olvasni egy ma megjelenő játéknál, hogy " elúszott az összes pénzem", "csődbe mentem", "IDÉN SINCS szerencsém". Most komolyan szeptember 27-et írunk, tényleg felnevettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest