Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Digestive #1651 üzenetére
"Tudom, h nem konyítasz a kereskedéshez, ez már lejött ennyi idő alatt. Pont ezért nem tudod, h milyen sokat jelent az első napokban 30k a zsebben! "
Aha, jól van.
Tavaly az első nap majd' 50 ezret kerekedtem össze a web app-ról, másnap már 100 ezer fölött voltam.
Mire megjelent a játék, már semmit nem jelentett az a +30k, főleg úgy, hogy mindenki más is ugyanúgy kiváltotta a teljesen újakon kívül (tőlük meg nem emiatt vagy jobb játékos úgy sem)."De ez nem is baj, nem kell mindenkinek mindenhez érteni. De akkor légyszi ne is szólj már ebbe bele! "
Pont Szigma volt az, aki tavaly, meg most is értetlenkedett, hogy hogy lehetne már a semmiből coin-t csinálni az elején, miközben mi meg többen összekereskedtünk százezreket napok alatt csak a web app-ról.
Nem tudom, hogy jó embernek írtad-e ezt...Meg az még mindig nem fér össze, hogy ennyire sokat jelent néhány tízezer plusz coin, közben meg azért sírunk évek óta, hogy az olcsó csapatok semmivel nem rosszabbak és kompenzálja őket a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest