Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #595 üzenetére
Ezzel is a vásárlásra késztetnek.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #595 üzenetére
Elvileg ha előrendelted akkor megkímél tőle
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy ezt a demót megcsinálhatták volna úgy, hogy ne kelljen egy-egy meccs után végigmenni az összes újdonságokról szóló képen, bemutatón...
-
A guru
addikt
A demo még egy beta előtti verziója a játéknak, sokat fog változni. A mechanikákat érdemes gyakorolgatni, meg pár új cselt betanulni.
-
-
toxicjew
addikt
11esekről vélemény? Szerintem rohadt szar, indokolatlanul nehéz belőni az irányt, lassú, körülményes és továbbra is odanéz a játékos. A lövés előtt hirtelen irányt váltani maga az öngyilkosság. A szabadrúgást még fel se fogtam
-
K.J
senior tag
@Toguro San ez hasznos, köszi!
@Forestgreen köszönjük a videót!Ti észrevettetek valamit a kick off glitchel kapcsolatban? Létezik még?
1db meccset játszottam egyelőre és azt nem igazán figyeltem meg.
Picit tényleg fura, de lehet jó lenne ezt a játéktempót megszokni a FUT-ban is. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #575 üzenetére
Úgy értem hogy a beállításoknál már nem ajánlja fel hogy 11 vagy 12t választod. Amúgy ez okozza a laggot (stabil 60 fps megvan játék közben), utanaolvastam és másnál is előfordul (jobb gépük van mint nekem). Nekem dx12es a kártyám de van egy megoldás, egyik fájlban atirsz egy számot és jó lesz
Kiprobaltam és működik, megjavul tőle. Mindenesetre nagyon remélem hogy a launch buildben már meg lesz oldva, ha más nem úgy, mint tavaly hogy kivalaszthattad hogy 11 vagy 12.
Ha valakit érdekel: https://fifaforums.easports.com/en/discussion/495637/fifa-20-pc-demo-lag
-
dtrms
aktív tag
válasz
Toguro San #572 üzenetére
Saint-Maximin nagyon para lesz az elején. 5* skill 4*wf mellé 93pace és 86 dribling ...egy 79-es lapnál. Nagyon durva low budget lapnak tűnik.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Toguro San #572 üzenetére
Uuuu, Rashford ST?!?!?
-
Forestgreen
aktív tag
Csináltam egy kis videót a legjobb FUT játékosokból, és van benne egy összehasonlítás is a FIFA 19-hez képest:
-
Tigibeeb
tag
Láttam hogy korábban már volt téma az Acces, de nem értem, ha basic-em van akkor is játszhatok csak 10 órát összesen(PC-n).?
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #536 üzenetére
Én, akárcsak Kristóf, olyan ligát kezdek, amiből az első kettő OP lap esik
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #556 üzenetére
[link], Lofted Ground Pass és Lofted Ground Through Pass. Duplán kell nyomni hozzá a gombot.
Nem teljesen laposan rúgja, hanem annyira megemelve, hogy az ellenfél ne érje el a lábával. Elég genyó.
(#555) toxicjew:
Amikor hátrafelé "moonwalk-olsz" vele, az annyira nem realisztikus, hogy nincsenek rá szavak. Kb olyan gyorsan csinálja, mintha előrefelé futnál.
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Van bárki, aki új accon kezd psen?
Nagyon kell egy olyan acc nekem, amin azonnal tudnék tradelni web appon. Meghalalnam. Mondjuk +100k fifa coinnal. -
törölt tag
Kíváncsi vagyok, hogy ez a strafe dribbling meg a "double tap" passzok és indítások mennyire lesznek majd OP-k az UT-ben. A demóban eléggé annak tűnnek.
-
amdboy
senior tag
válasz
Olasz
-
Töff_PLS
tag
válasz
LedyGyuszi #549 üzenetére
Links pls
-
LedyGyuszi
addikt
lehet szavazni bundás POTM Augusztusra. Nyomjatok rá Wernerre! Thx
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi #540 üzenetére
Harmadik évben Bundásban utazom, és most érzem először, hogy már az elejétől király lapokkal lehet nyomulni 🤘🔥
-
clizer
tag
Valaki tud valamit arról, hogy FIFA pontok a 20-ban is olyan áron lesznek, mint amilyen jelenleg a 19-ben? Vagy esetleg az újban drágább lesz, és akkor érdemesebb 19-ben vásárolni, majd átvinni?
Korábbi szériákban nem vettem pontot, most az elejen 1-2 ezerrel megajándékoznám magam. -
dejvid8
őstag
válasz
Bundes a terv!
Szerintem a PL szokás szerint a legdrágább lesz, aztán Bundes... Vagy a franc tudja.
Spanyolban is van elég sok jó lap.
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg akkor olasz ligával vagy franciával kezdek, mert mindenki bundesligát akar indítani. Ha nektek ez most a mániátok, akkor másnak is az lesz.
-
elod22
senior tag
Eddig mindig olasz bajnoksággal kezdtem, de idén átpártolok Bundesligára. Ezt tűztem ki célnak október végéig.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
én is PL...
lófarok! Bundás forever!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Ahol olcsók lesznek már az elején is a beast emberek
-
Töff_PLS
tag
válasz
Gulácsit ki akarom próbálni, ezért bundesligással
-
LendvaiFeri1
addikt
Milyen csapattal kezdtek? Én szerintem maradok a szokásos Pl-nél...
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! [Ez] mennyire valós? Illetve mennyire megbízható oldal? Vásárolt már innen valaki? A válaszokat köszi!
-
Toguro San
tag
Én kicsit kitérnék a kapusok mozgására, védésekre is. Mintha úgy venném észre, ezzel is foglalkoztak szépen. Lábbal nagyon jól védenek a kapusok. Most nem igazán tapasztaltam (eddig) olyat, hogy egy láb mellé lőtt labdánál a kapus egy tigrisugrással átugrik a labda felett, hanem szépen lábbal véd. Oldalról belőtt labdánál is szépen fedezi a sarkot és lábbal is véd ha kell.
A szabadrúgást, tizenegyest nagyon be kell gyakorolni, mert eddig 1-et kaptam (cirka 15 meccsen) és lelátóra bikáztam. Kár hogy nincs aréna mód, hogy kicsit gyakorolgasson az emberEddig az egyetlen apró szívfájdalmam, amit évről évre tapasztalok, az a Fifának a LES értelmezése. Még mindig nem az számít a védekező játékosnál, hogy melyik testrésze van a saját kapuja felé, hanem a játékos törzsét veszi alapul.
Sokszor tapasztalom, hogy egy előre belógó játékosnál, nem a vállait veszi alapul, hanem kb a cipője állását... -
Jinxb1rd
addikt
Igen, haveromnak is mondtam, hogy lassúnak érzem a játékot, aztán Timo mondta hogy azért, mert a gamespeed normálon van, az UT esetében pedig Fast-on.
Szal egyelőre én hanyagolom a kick-offot, mert nem engedi átállítani (ki érti hogy miért nem).. aztán meglátjuk milyen lesz igazából. Mindenesetre a mozgások jobban tetszenek és a védekezés is normálisabbnak tűnik.
Ja és mint designer szerintem a menüje kurvajó lett. Végre nem egy pixeles, hülye kék kép van a háttérben... Jók ezek az élénk meleg színek ez a street-art style.
A Volt-tól én többet vártam. Lényegében egy az egyben a sima fifa bezsúfolva kis pályára. Valami extra mozgást, extrát, akármit azért vártam volna. Gép ellen semmi szórakoztató nincs benne.
-
dejvid8
őstag
Nézegetem a játékosokat, hát a bundesliga igencsak beast lesz az elejére, szerintem azzal kezdem...
Sok ilyen háromszöget fogunk látni szerintem: Akanji - Mbabu - ZakariaMeg tele van még cheap beastekkel így elsőre,főleg a védő lapok elég jók:
Hakimi, Roussilion, Sculz, Vogt, Konaté, Stark, Klostermann...
Stb Stb. Ezekkel el is kezdek majd kereskedni Web appon.Jó lesz
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #524 üzenetére
Kristóf! Azt a pénzt, amit a gépre költész, szánd konzolra,hidd el nem fogod megbánni!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #522 üzenetére
Egyelőre nem, pedig mindent az alap beállításon hagytam. Egyedül a Volta és a BL meccs bevezető/átvezető videóknál éreztem egy kis akadást, de a játékmenetben nem. Én mindenesetre azon vagyok, hogy egy kicsit tuningoljam a vasat, biztos ami biztos. Főleg, hogy az access révén az új SW játék is jönni fog...
Amúgy nem rossz a játék, 2-2 meccset nyomtam le eddig, de nem látom még mi az, ami idén célravezetőbb lehet. -
TrueGooner
senior tag
Mi a helyzet a "több területtel" a pályán? Olvastam valami olyasmit, hogy nem lesz olyan szintű a tömörülés mint a 19-ben volt. Ebből észlelni valamit?
Aki pedig a lassúság miatt aggodik, szerintem nyugodjon meg, a teljes játékra minden normális lesz.. Szigorúan Fifa szempontból normális persze...
-
toxicjew
addikt
PCs pajtásaimat kérdezem, ti hogy érzitek, nagyobb lett a gépigény? Faszom processzorom nagyon régi, de a 19hez képest 10x lassabbnak érzem az egész játékot és ne mtudom eldönteni most a gépem szar vagy csak ilyen a játék. Pedig a minimum követelmény nem változott tavalyhoz képest
-
Mrdevil
addikt
A gép még mindig rettenetesen csal, pedig ez még nem is egy SB, ott még erősebb a gép. Ugyanúgy rendre blokkolja a sok lövésem. Hova tűnt pl az L2+R2 face up dribble.
-
dtrms
aktív tag
A 19 volt irreálisan gyors szerintem. A 19 egy nagyon gyenge arcade volt...
Ez a 20 nagyon a PES tempójára és mozgására hajaz szerintem, ami kifejezetten jó. Még szokni kell, illetve csak 4-5 meccset játszottam, de szerintem sokkal közelebb van a valósághoz, mint a 19 valaha volt bármi féle focihoz. -
forras2
őstag
Hát nem tudom srácok... Nekem furcsa nagyon a 19 után.
Olyan lassúnak tűnnek az emberek, maga az egész játékmenet.
Amikor kapura lövök, olyan, mintha 1 örökkévalóság lenne amíg a kapuhoz ér a labda...
Nem tudom hova tenni a játékot jelenleg... -
Mrdevil
addikt
Nekem egyenlőre borzasztó a demó, legenden simán agyonvert a gép, sima contain fura, megáll az ellenfél előtt 6 méterrel és csak totyog mint a xaro galamb. Szokatlan nagyon az egész, de emlékszek a 19-el is így szenvedtem az elején.
-
Szigma70
addikt
Fifa on
Biztosan megbánom, de....
A demo korlátlan, vagy van benne időlimit?
Mintha régebben lett volna.Ez a coinboost elvétel...
Nem részletezem mi a véleményem róla -
Geradossz
aktív tag
Voltának nem látom értelmét 2 meccs után. ugyanaz mint a sima csak nagypályán. Lövést irányítani borzasztó nehéz benne sokszor, ellövi a sarokhoz... Sima meccs meg kb mint a 19. más szabadrúgással és tizivel. Még egy új instrukció vagy taktikai elem sincs, semmi. Ettől független tolni kell
De kicsit többre számítottam. Ja még a team contain borzasztó, marhára nem a labdára megy vagy nem tudom hova, ráadásul az esetek többségében nem is jelzi az indikátor, hogy melyik lenne a második játékosom...
-
blasi0
csendes tag
válasz
Tigibeeb #502 üzenetére
Elvileg az alapjáték adatlapján, a fejlécben kell lennie egy olyannak, hogy try it now, vagy first, vagy valami hasonló
Arra katt, és már hozzá is adja a könyvtárhoz.
Nem mondom, hogy rossz. Inkább más. Beállításoknál bejött egy-két új opció, ezeket még ki kell próbálgatni, mert lehet torzítanak a valós élményen.
Ami egyelőre böki a szemem, a középkezdések után gyakorlatilag állnak a csapatok, egy könnyedebb sprinttel 16-osig lehet vezetni a labdát (Legendary szinten is).
-
marcess
senior tag
Szerintem nagyon egyszerű, ezzel is fifa pont vásárlásra akarják venni a népet. Meg szerintem azt sem kell elfelejteni, hogy ez miben változtatja meg a kereskedést az elején, hiszen ha tesszük azt, hogy minimum a játékosok felének megvolt már a kellő szint ezeket kiváltani rengeteg ember zsebéből kiveszik azt az 50-60 ezer zsetont az első 1-2 hétben, főleg úgy, hogy már akár 1-2 nap alatt le lehet tudni az sb-t amivel lehetett volna farmolni.
-
Edgar2621
őstag
Na milyen a játék srácok?
-
Readonly2
tag
válasz
Toguro San #501 üzenetére
A 19 demo verziójának sem volt sok köze a véglegeshez , én le se szedem most.
-
Toguro San
tag
-
Tigibeeb
tag
Sziasztok
Érdeklődnék aki pc-n játszik hogy letöltötte a demot ?
Én sehol nem találom az Originen... -
Toguro San
tag
Pár meccs lejátszása után nekem eddig tetszik. Érződik a labda fizikáján való változtatás. (Sajnálom, hogy a stadion kameranézet nem került be a demo-ba). Nekem kicsit lassabbnak tűnik a játékmenet a 19-hez képest, és azt vettem észre, hogy a szélsőkkel a védőket nagyon nehéz megfutni.
Remélem a nehézségen majd még állítanak, vagy az "ultimate" fokozat majd erősebb lesz, mert kicsit könnyűnek tűnik.Kíváncsian várom ti mit tapasztaltok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest