Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Sickboy25 #3197 üzenetére
De szigorúan pontból nyitni.
Én ma sem merem elindítani a játékot úgy döntöttem, a hétfő akkor sokk volt amit nem hevertem még ki. Én meg azt hittem delay szempontból a Fifa 14 volt a csúcs, mondjuk ott néha jött csak elő, de nagyon zavaró volt. Amit hétfőn tapasztaltam az viszont a játék teljes kiherélése, minden meccsen katasztrófa volt a kapcsolat.
Nekem tetszene egyébként a gameplay, még akkor is ha kicsit lassabb, de jónak mondanám.
Szerver oldalról viszont teljes csőd a játék, és akkora a baj amit nem látom hogy miként tudnak megoldani. -
Sickboy25
addikt
Jelentem mara elfelejtettem jatszani anjatekosok meg futni es passzolni... ilyenkor kell venni jatekosokat??
-
getdizzy
aktív tag
Sarabia utan Lozano Sem kapott lapot
Nesze neked otw kartya... -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #3194 üzenetére
Kicsit fáj is a fejem meg a szívem ezekért a lapokért.
A kérdés csak az, hogy elmenjek e a sürgősségire emiatt, vagy elég, ha a marketről veszek egy rare +30-as full healing lapot.
Nincs nagyon coin, igy át kell gondolni -
K.J
senior tag
Mit csináltak ezzel a kamera beállítással?!
Szögletnél, mikor beívelem, abban a pillanatban ugrik egyet, mintha átváltana más nézetbe, nagyon zavaró.
Kirúgásnál is késve teszi a kapus mögé a látószöget.
Egyik frissítéssel rontják a másikat -
eM'82
addikt
Szintén xbox, és eddig (tegnap estig) én se találkoztam ennyire durva lassulással. Mármint nem a játék lassult be, hanem ahogy te is írtad a játékosok lettek körülményesek, belassultak, sprintelni már nem nagyon tudott Morales sem a 90+-os pace-szel, cserébe Jan Verthongen simán beérte és szerelte (DR). Mintha mindenki kiégett volna a 60. percre.
-
evibly
senior tag
Én eddig nem sírtam itt, most sincs szándékomban (legfeljebb egy kicsit), hanem csak kérdezek:
- másnál mi a helyzet XBoxon?
Nálam tegnap éjjel, meg ma délelőtt a legmélyebb pöcegödör a játék, olyan kilátástalan delay van, hogy elkeserítő
Az összes klasszikus para megvolt: körülményes, lassú, késve reagáló játékosok, mintha derékig érő vízben mozognának - és persze egy rakás vereség. Csak magamat okolhatom, hogy az első meccsnél nem hagytam ott a francba.
Szóval van, történt most valami? Azért furcsa mindez, mert eddig nekem nem volt semmi extra gondom, aránylag jó volt a gameplay. Vagy most ért fel a 13. kerületbe a delay ragály?
-
eM'82
addikt
A rutinosabbaktól kérdezném: WL Player Pick rewardja a mai Totw-ből merít, vagy a múlt hetiből?
-
Madn!ght
addikt
Marquee Matchupra vajon milyen olcsó lapból érdemes betárazni? Jómagam az Athletico, ManU és Dortmundot is sanszosnak érzem. Ilyen prediction oldalakon kívül létezik-e esetleg olyan forrás (twich, fb., stb.) , ahol estleg jobban rá szoktak "érezni" a várható feladatokra?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sickboy25 #3171 üzenetére
Hmmm, na még meglátom. Lehet elcsábulok...
Szögletnél a beadási taktikát ahhoz igazítom, hogy hol állnak a magasabb védői az ellenfélnek. Általában a rövid oldalt erőltetem, onnan eredményesebbnek tűnik a hosszúba csúsztatás. Kiválasztom pl. a kapus elé helyezkedés taktikát, majd a kis irányzékkal a közelebbi kapufával egy vonalban 6-7m -re célzok, váltok a fogadóra, közepes erősséggel beadom, közben a fogadóval mozgok és igyekszem a hosszú irányba célozva fejelni. Az irány és az erősség rendszerint jó, ha elakad, az általában a hosszúban sűrüsödő játékosok miatt történik.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Madn!ght #3168 üzenetére
Lehet ezt a Laportet, akkor megveszem Aké mellé, Bially helyett. Bár sok gondom nem volt velük, jól védekeznek, ha nem azt általában én rontom el. Mi a szöglet taktikád?
Auba nagyon jó egy PL csapatba kötelező
. Könnyen kerül helyzetbe, gyors és halálosan pontos. Ő valszeg, ha nem jön Pelé, akkor mág a játék végéig marad. Így nem nagy befektetés. Tavaly februártól a gold lapjával játszottam, nem volt senki jobb, akire a coin engedte volna!
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sickboy25 #3167 üzenetére
Dijk az egy fal
Laportet hét végén nyitottam, nagyon jó védő ő is, ráadásul nagyon jól fejel. A szögleteimnél szinte mindig vele mozgok el és jópárszor betalált már.
Köszi a tippet, kipróbálom Cancelot
Csikar ez az Auba POTM lap, de annyit nem szeretnék adni egy untrade lapért. (meg most jelenleg nincs is zseton.)
-
Sickboy25
addikt
válasz
Madn!ght #3166 üzenetére
Az a de Bruyne, van Dijk állat lehet... ők a következő kiszemeltjeim... Remélem lesz valami színes lapjuk is:-)
Viszont Aurier helyett próbáld ki Joao Cancelot, lényegi különbség van köztük. Eleje óta használtam if Auriert nem rossz egyáltalán, de aztán nyitottam egy Cancelot mondom kipróbálom. Vele és Robertsonnal a két szél a futós szélsők ellen hibátlan. Cancelo magától is szerel, cselez és gyors.
Btw, Pukki jobb szerintem...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght #3064 üzenetére
Közben megoldottam. Számomra egyik értelmes chem style-lal sem volt értékelhető Pogba játéka, így mennie kellett.
Viszont De Bruyne eléggé hozza a hozzá fűzött reményeket, végre a dinamika is megvan, amit eddig hiányoltam, a lövése tizenhatoson kívűlről is brutális és egyáltalán nem érzem gyengének a fizikumát Pogbával szemben.
Egész jól adja az új csapatom, viszont Laci bástya' az 1v1 szitukat rendre belerúgja a kapusba a finessz shoz ellenére, ez elég bosszantó... Néhány meccsen meg meg szépen lefordul és bárhonnan berúgja. Ez így nem túl meggyőző, elgondolkodtam a cseréjén. (Pl. az SBC-s Pukkihoz képest csupán a 4* skill moves amivel több talán)
Aguero dupla pénzért mennyire lenne előrelépés?
Így néz ki jelenleg a csapat:
-
MdewC
nagyúr
válasz
poolzee #3164 üzenetére
Nehéz megítélni.
Gerrard egy baromi jó lap. Annyi, hogy nem kiemelkedőek a def statjai, így nálam inkább CM mint CDM. Ettől függetlenül van passza, lövése, nem lassú, magas, szóval abszolút használható lap. Nyilván be lehet tenni 4231 CDM is, de inkább 3 kp-alakzatban lenne nálam CM. Attól függ, hogy ki mire szeretné használni.
Amúgy Gerrardból ez a legjobb lap a 3-ból. Sztem.
-
Sasa22
tag
2 diviziót zuhantam de megvannak a first owner küldetèsek..
Aki ezeket kitalàlta annak csak azt kivànom, hogy sz**jon sünt. -
Edgar2621
őstag
Szigma, Hazli és Blashe:
Én a hétfői események után be sem merem kapcsolni, ma vagy holnap megpróbálom ,de mindenhonnan csak az jön vissza, hogy továbbra is delay/lag problémák vannak.
Öcsém kezdő szintű játékos még, na ő nem érzi soha a lagot/delayt, magyarul aki nem tud olyan szinten játszani, annak nincs is olyan hatással a játékára. Szomorú de ez van. -
eM'82
addikt
Egyre jobban elbizonytalanodtam az Icon Swap-okat illetően. Drogba még legalább 1 hónap mire kiderül milyen küldikkel lehet teljesen összehozni.
R.Carlos most a kinézett (mostani tokenekből ki is lehet rakni).
Lehet érdemes inkább magas ratingekben gondolkodni, és SBC-be majd betenni? -
-
forras2
őstag
Srácok, nekem a legsikeresebb támadásaim mindig azok, ahol indítok, a támadóm meg sprintel.
De sem Pukki sem Harry Kane nem a sebességéről híres
Kit érdemes behúzni, aki tényleg gyors? -
Sickboy25
addikt
Egész jól szuperál az új csapat... 10 meccs 8 győzelem és két vereség. A vereség egyike egy ezüstökkel felálló srác ellen volt. a 74-es játékosoktól nem tudtam elvenni a labdát. végül 4-3-ra kikaptam. Utána meg jött egy vállalhatatlan meccs, bármit nyomtam nem reagált a cselt egyszer sem vette be és már az első passz is gondot okozott. Itt ki kellett volna lépnem, mert nem a kezemben volt az irányítás.
-
#Wiall#
tag
Sziasztok saját meglepetésemre a vártnál
komolyabb anyagi tőkével rendelkezek a játékban tudnátok segíteni hogy támadóba kit érdemes venni 600-700 k ból -
Woodslave
félisten
válasz
Tubi1976 #3123 üzenetére
ezt már én is meg akartam kérdezni. Nézegetek oktató videókat próbálom a skill gameket. Kb olyan érzésem van mint az úszásnál van egy xar technikám, nyáron a gyerek edzőjét megkértem mutassa már meg min javítsak erre amikor arra koncentráltam még xarabbul úsztam. itt is ha próbálom az L1- L2-R2 meg hasonló varázslásokat simán kikapok.
(mármint még simábban)
-
Digestive
veterán
Milyen jó nektek! Nekem még csak polipom van! 😔
-
Szigma70
addikt
Srácok, kéne egy kis segítség, mert eléggé tanácstalan vagyok.
Végre elértem arra a szintre, hogy választhatok a pankrátorok, az asztronauták, és egy kriksz-kraksz közt.
Mivel minden rewardot meg kell becsülni, így alaposan meg akarom fontolni, és kikérni a tapasztaltabbak tanácsát. Melyik milyen pluszt ad, miben jobb mint a másik, esetleg melyikkel vihetem előrébb a csapatom.Tavaly annyira szar volt, hogy csak úgy snasszul jött az "öregeknek" a coin boost, így sokkal jobb. Élvezettel küzdöttem ezért a rewardért, büszkén fogom a nem is tudom hova kell ezt tenni, de odateszem az tuti.
UI:
Áhhhhh, most látom, nem is olyan nagy dilemma, hisz a következő szinten van ismét pankrátor is , meg asztronauták is. Így azért jóval könnyebb a döntés nahh.
Szóval? Mi legyen?
-
dejvid8
őstag
Elkezdtem a First owneres küldetéseket, PL 3 meccs után megvan, Francia 4 meccs után megvan. Jól kezdődik
UI: Végre megvan az első szabadrúgásgólom, Payet-tal egy szép csavartat -
Szigma70
addikt
Eddig nagyjából jól viseltem a szart, de most már szét basz az ideg.
Mindenféle októberi, szeptemberi acc, a szedett vedett csapatával elver 2-3 gólókkal. Mozdulni, védekezni nem tudok, neki meg a fos 70-es pace-es 70 lövőstatos, non rare akárkije bever mindent, utólér bárkit, fellök bárkit. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
werminator #3142 üzenetére
Nem tudom, én idén még nem próbáltam, ez a rész is a túlélésről szól!
Az a baj, hogy csavarni sem tudok, mert az RB gomb be van ragadva.(#3144) Edgar2621: Nekem Ő a kedvencem a profi FIFA játékosok közül, twitchen is rendszeresen követem, feliratkozója vagyok!
De nagyon remélem, hogy az EA nem tiltja el megint...
-
werminator
csendes tag
Amúgy a timed finishinggel mi a helyzet? Jól látom hogy nincs akkora szerepe mint tavaly?
-
Kristof_94
nagyúr
Nyitni kék!
Ez a cél!Castro 30-0 témához meg annyit, hogy tuti nem véletlenül kapott gyengébb ellenfeleket. Azt elismerem, hogy az elitet hozza, de azért 30-0 az más tészta, sokszor még a top játékosoknak sem sikerül. Nyilván az a célja, hogy lássák az emberek, hogy egy olyan fullos csapattal minden elérhető, így még többet nyissanak.
-
KisRod
tag
PC-n jött ma valami 1,5 gigás peccs. Nem mondom, hogy jobb, lett mert ugyan olyan delay van, mint szokott, de a szögletekbe tuti, hogy belenyúltak. Most már bele lehet legalább fejelni...
A Rivals-os swap-lap hajszában lassan kiesek a DIV8-ból is, szupi móka.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3137 üzenetére
Nálunk még kéne pár olasz ligás player mert el se tudjuk kezdeni.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Tubi1976 #3123 üzenetére
Költs nagyjából 3 havi fizetést a játékra és hirtelen "megtanulsz" játszani. Ennyi a titka a feljebb jutásnak. Pl ilyenkor is amikor mindenki szenved a szar csapatokkal a küldetések miatt, akkor te szépen a 11 iconoddal megvered. Ha nem tudsz játszani se baj mert védekeznek helyetted és csak meg kell nyomni a lövés gombot és bemegy. Ha szerencséd van, akkor az ellenfelednél óriási delay is van.
(#3137) Kristof_94: Átérzem... csak én a német és olasz ligákkal szenvedek. Most játszottam kb 10-12 meccset és nem sikerült nyernem
Le is buktam div 6-ra.....
Az angol, francia és spanyol meg sikerült összesen 12-15 meccsből kb.
De érdekes módon div 6-ban is ilyen iconos csapatok szaladgálnak...de aki olyannal div 6-ban szenved az miért játszik !? -
Kristof_94
nagyúr
BPL küldetést 4 meccs alatt behúztam, a franciánál kb. 6-7 meccs után 1 győzelem...
-
blasi0
csendes tag
ehh, volt egy tokenem, mondom megpróbálom a draftot, végig is mentem 4 győzelemig, türelmesen végig vártam, amíg a csalók is kilépkednek (PC), volt vizilabda meccs is, amikor a delaytől egyikünk se tudott védekezni normálisan (6-5), azért egy boardot adhatott volna
-
MdewC
nagyúr
Elejétől a végéig tanulságos: Kurt
-
clizer
tag
Írtam pü-t.
-
dante1
újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy ki az akinek kedve lenne az én Pc-s accountomon Rivalalst és wl játszani. Megvettem, de sajnos nagyon kevés az időm és csak Sb-t tudom tólni néha.
-
eM'82
addikt
Lehetne ilyen community player of the month (akár minden top ligából 1-1), hogy ne csak PL és MLS játékosokra számíthasson az ember.
Pick 1 player metódussal.
Persze tudom hogy a PL-el exkluzív szerződést kötött az EA. -
Sickboy25
addikt
Es megerkezett Schweini
nagy kedvencem volt, de sajna nem fer be a csapatomba... majd ha icon lesz!
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.hogy lehet ebben a játékban játéktudásban fejlődni?A 19-el kezdtem áprilisban hogy majd ebben már tudom mi merre van.Na ennyit tudok többet nem.SB-ben profin tudom úgy ahogy olyan 80%-ban verni a gépet.De rivalsban életképtelen vagyok.Próbáltam már minden taktikát, nézek videokat stb de béna vagyok.olyan 30%os a win de most estem vissza div 8 ba.Van valami ötletetek?Vagy inkább menjek mással foglalkozni?
-
bornike88
csendes újonc
Sziasztok!
Most kezdtem a 20-t segítségeteket kérném, mer kéne loyality sbc-hez, le is nyomtam friendlybe a 10 meccset couch playbe, de nem változott a loyality.....elképzelehtő, hogy ebbe a módba ez nem ad hozzá? van valami tippetek.
Köszi a választ előre is.
-
Tigibeeb
tag
Update érkezett. (PC).Vége az igyen SFitness-nek..
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok Messi ára miért emelkedik még mindig?
-
Edgar2621
őstag
Óriási, nincs is delay/lag, csak rosszul volt programozva. Aha...
Sometimes it was taking too long for the user controlled player to perform a shot or pass following the user’s input.
This was due to the animation selection system taking too long to pick an appropriate animation in some situations.
This was not related to online gameplay responsiveness.
Players were sometimes taking too long to perform a shot after performing a knock on dribble.
Some situations where it was taking too long to register a player as being in control of the ball.
When this occurred, user controlled players sometimes took longer to execute a pass, shot, or dribble.
Rarely, in situations where an opposing player was very close to the user controlled player, attempting to make a pass would not register. -
Edgar2621
őstag
Srácok összejött egy pár pakkunk, szerintetek mikor érdemes nyitni? Jön a héten a scream event vagy valami más? Mert most nem érzem úgy, hogy nyitni kellene, semmi nagy halat nem lehet szinte nyitni (mármint ami spec), a jelenlegi TOTW-ban is csak pár értékes lap van.
-
Zufi
csendes tag
Szép nagy patch érkezett, gyerekek. Többek között javítva lett a fitness glitch (600-ről fel is ment 900-ra a squad kártyák ára); rivals, sb szintek pontjait végre lehet nyomon lehet követni, satöbbi...
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/506145/fifa-20-title-update-4#latest
-
Edgar2621
őstag
Bakker, én meg csak kerestem, hogy mi bánt Dávid hozzászólásában, de nem jöttem rá.
De valóban igaz (és nem nyalás) hogy tényleg olyan mikroközösség ez, ahol meg lehet dumálni mindent, felesleges célozgatni.
Nekem is inkább írja meg valaki ha gondja van velem, volt is ebből már korábban vita.
Ha leírja majd reagálok rá, 99%-ban olyan ember vagyok aki normális hangnemben szól másokhoz (igen jól gondoljátok, az az 1% asszony)
-
freddyadu
senior tag
Tudom, neked bevált Ramos, de Varane nekem valahogy jobban adja, jobb ütemben lép oda, többet szerel.
De Jong nagy kedvenc volt az elején, de azután szépen eltűnt... Nehéz volt, de cseréltem Vidalra és teljesen meglepő volt, hogy mennyire jó a srác.
Próbáld ki, kb. 8000 coin... -
szabyka95
őstag
Durva összeesküvés elméleteket gyartotok
De Ha jol tudom ha psrn letiltasz valakit akkor nem dob vele ossze fifaban ==> letiltod a top 100t + mindenkit aki megvert
Nem mondom h castro ezt csinálta, sot, nem is hiszem, de jol jatszik jo csapattal
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest