Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
#16514048 #4399 üzenetére
Egyetértek Veled, kedvelem Kurtot és tényleg egy kalap kaki a játék (leginkább a szerverek miatt) de ez nekem is sok volt. Igaza van, de nagy nyilvánosság előtt nem csinálunk ilyet. Én is sok mindent tudnék mondani másokra, pénzemberekre, celebekre, politikusokra (sokszor persze bizonyosság nélkül, ez is egy emberi gyarlóságom ami ellen küzdök), de vagy megtartom magamnak vagy szűk családi/baráti körben teszem, beszélgetek róla. Persze ő influencer, kell hogy beszéljen ezekről, de nem így.
-
törölt tag
"Ha minőségi dolgot adnak ki a kezükből igazuk van."
Ez azért nem így működik. Attól még hogy EA1G, egy versenysorozatnak vannak előírásai, amin ha valaki részt akar venni, akkor kénytelen tartani magát hozzájuk.
Kurt-nek már utolsó utáni esélyeket adtak meg és azokat játszotta most el, így járt.
Hogy az EA mit nem tart be, az az ő felelősségük, amit Kurt nem tart be, az meg a sajátja.
-
freddyadu
senior tag
Kaka vagy Socrates jobb a jelenlegi helyzetben középső CAM pozícióba 4231ben?
-
arpo04
őstag
Lehet ragozni de ok-okozat. Ha minőségi dolgot adnak ki a kezükből igazuk van. De így...
A másik van egy Eula ok, de pont ők nem tartják be akkor meg mire fel a hiszti. Ezt érdemlik, igen. Akkor nincs itt semmi látnivaló, kérem haladjunk tovább. -
Szigma70
addikt
100-as papírzsepi és nedves monitor törlő kendő olcsón eladó
Jelentkezés priviben
meggazdagszom bakker
-
törölt tag
válasz
Readonly2 #4390 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy megérdemlik-e. Vannak a Global Series-nek bizonyos előírásai, amit sorozatosan megsértett többszöri enyhébb büntetés és figyelmeztetés után is.
Függetlenül attól, hogy igaza volt-e, magának kereste a bajt, tisztában volt a lehetséges következményekkel.
-
Readonly2
tag
Egyetértek. Az, hogy leköpte az EA logót a legkevesebb amit megérdemelnek . Eltiltani valakit csak ezért amikor a glitchek és Coin transzferek mennek 1000-el? Ugye ők sem gondolják komolyan? Mostani WL után vérnyomáscsökkentőre lesz szükségem mert az eddigi nem tökéletes de vállalható gameplay átment egy nagy vödör ...ba. Évek óta nem képesek megoldani pl azt, hogy a magas labdák ne zavarjak össze a védőket teljesen, a helyezkedés sokszor förtelmes, látványosan húz vissza a játék rengeteg alkalommal, kapusok megfognak lehetetlen lövéseket majd szemmel vernek egy beadást amikor senki sincs a környéken . Jobb esetben az utolsó pillanatban észbe kapva fele ütik rosszabb esetben a csatár elé ..
-
Woodslave
félisten
válasz
Meghivott #4387 üzenetére
Köszi jó lenne. De most Otamendi miatt nem panaszkodom jó adalék volt a wl előtt. Az árából jött Lacazette Fernardino Fabinho meg Wijnaldum. Védelembe meg Alderweider. Lenglet is beraktam Llorishoz meg Dignehez passzol is kicsit. Szóval szerintem erre a szintre elég jó kis teamet sikerült összerakni
-
Woodslave
félisten
Na leporgettuk az első wlt. Gyakorlatilag a gyerek nyert meg 8 meccset nem kis izgalmak közepette. Ahhoz képest - bár ez inkább az én teljesítményem - átlag 0 skill ratinges division 10-esként nem elégedetlenkedek
most legalább nem kell talán 3 hét kvalifikálni
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #4381 üzenetére
Egyébként én értem, hogy felhúzza a játék meg minden , de... Felnőtt ember és az hogy élő adásban szó szerint leköpködi az ea logót meg kb. 2 percig szidja őket tudván, hogy már előtte kapott tőlük egy figyelmeztetést az elég meredek.
Szerintem is rossz a játék de neki gondolom ez volt a fő bevételi forrása szóval az ilyeneket mellőzhette volna.
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #4382 üzenetére
Alapon van
-
Kristof_94
nagyúr
Kurtról annyit, hogy az a cég, amelyik minden évben kiad egy szivárványos mezt, meg nagyban kampányol a “rasszizmus" és hasonló dolgok ellen, véglegesen eltilt egy olyan játékost, aki ki meri mondani az igazat az számomra minden hitelét elvesztette.
-
Meghivott
addikt
És aztán?
Itt 9-0 után 0-6 jött.
Bármit csinálhattam, az emberek állnak, a gép mindenki elé betesz egy védőt, passzsávok zárva, ha manuálisan hívom, küldöm őket, akkor a gép precízen jön velük, de gea meccsenként 2 olyat véd amit amúgy meg is foghatna, de ő inkább a támadó elé üti vissza, a védők nem tudom hol vannak. Autoblocking a csúcson, mindegy hogy 1K-s vagy icon védő. Ezzel mit basszon az ember?!Aki már írt nekik, hogy kéri vissza a pénzét, azt tegye már át nekem privátban, köszi!!!
-
Sasa22
tag
Igen.. èn szerintem offolom a jàtèkot, csak talàlnèk valamit ami leköt, annyira hogy le tudjam rakni ezt a sz*rt..
Tegnap az volt a kedvencem amikor 5 ziccerből egy sem ment be, volt 15 kapuralövèsem, màsik csapatban scream Özil 6-7es chemen, 0 szögböl a 2*os jobb làbàval akkora golt vert, hogy csak lestem.. 3 kapuralövèse volt a meccsen.
-
MdewC
nagyúr
válasz
s0p0q0r #4362 üzenetére
Ennél nagyobb baj nem történhetett, hogy nem lehet dribblingelni csak mondom.
Még a maradék előnyt is elveszik azoktól, akik valamennyire képben vannak a játékban. Ne vedd magadra, nem rád célzok, hanem általánosságban mondom.
Viszont ha már Messi se tart labdát az probléma.
Katasztrófa a kiegyenlítés és élvezhetetlen nekem mennyire random a game.
A játékosok közt a különbség pedig 0.
-
Woodslave
félisten
Milyen taktik kellene hogy a csatárom ne ott álljon mint a fax hanem induljon már befelé azt hittem ez a behind run az lesz de nem ott áll egy vonalban a védőkkel
-
Meghivott
addikt
Egészen elképesztő, megint előjött a tavalyi hiba, wlben nem tudok hazai meccset kezdeni, nem dob ellenfelet. Jelentettem 19-ben is, semmit nem tudtak mondani rá aztán magától megjavult.
-
arpo04
őstag
MdewC altal adott taktika nalam meg mindig mukodik, de a helyzeteim kimaradnak. 5/1 a 100%-os ziccer kihasznalasom.
Szigma, nalam is Gnabryt futotta meg Vardy akit 85 percben allitottam be.
Varane mennyire eri meg, Lucas Hernandezt valtana.
Delutan ha valakinek van kedve friendly meccshez vegyen fel es tolhatnank parat. (PS4) -
Woodslave
félisten
Segitsetek légyszíves. Még úgy vagyok storyline Zahaval mint a magyar válogatott matematikai esélyem van rá.
Gold week lob throught pass r1_l1 háromszög?
Illetve one two pass az mi? Két passz gól előtt?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #4367 üzenetére
Ezt akartam én is kérdezni, de aztán rájöttem, hogy ez no expiry, mint a többi milestone küldetés. Szóval jövő szeptemberig megcsinálhatjuk
Kiváncsi leszek mikor jön először szembe valaki ezzel a lappal, 2-3 nap?
-
Sanyyka
aktív tag
válasz
Sanyyka #4352 üzenetére
Urak, legalább más szerencséjének hagy örüljek: a liga pakkból esett valakinek valami értelmes?
Amúgy, hogy ne csak panaszkodjak a Piqué SBC-nek nagyon örültem - arpo04 köszönöm szépen a futbines segítség tippet - és a magam döcögős módján kiraktam, így a csapat:
Ráadásul kb. soha nem volt módon még némi packluckom is volt, így a költés közel fele vissza is jött a zéró értékű első csomag után a másodikból:
Ezeknek örültem, ezért sajnos az összes hülyeségével együtt azért nem tudok ám egyelőre lejönni erről a szrról..
Tegnap pár meccsre átraktam a jó öreg 65-ös Pana plazmára a ps-t és nem tagadom lenyűgözött a game. Szóval, ha nem lenne ez a sok 12 éveseknek való körítés benne és nem úgy adná a lapokat, ahogy az esetek 99+ %-ában szokta, akár jó is lehetne számomra a játék.
A legnagyobb bajságokat pedig a gyenge játéktudásom miatt észre sem veszem... -
Kristof_94
nagyúr
Ezt a Politanot elég kemény menet lesz összehozni...
Mennyi idő van rá? -
Zufi
csendes tag
Gyerekek, èn nem tudom, mi van, de egyelőre nagyon kemènyen dominálok a wl-ben. Gyakorlatilag egyik ellenfelemnek sem volt mèg csak sansza sem. 10/10 győzelem született ma hajnalban. Ha ez a peccsnek köszönhető, rèszemről Halleluja!
-
Woodslave
félisten
En a wlen nem akadok ki gyakorlatilag 3 hét alatt gyűlt össze a pont nulla győzelemre számítottam erre a gyerek már 4-et összehozott komolyan úgy izgulok amikor nézem mint ha vb döntő lenne. Amúgy is arra számítottam hogy mindenkinél Pelé meg Ronaldo de maga ez a rész korrekt.
Tegnap viszont a friendlies no rulesen akadtam ki. A pl csapatban elölre Higuant meg iniestat rakom. Direkt megallok hagyom hogy rugjon két gólt de b+ úgy küzd a gyerek mintha a wl elitbe kerülés lenne a cél. Mit gondolt haknali egykor én no rules meccset akarok játszani?
-
arpo04
őstag
Internet teszt esetén volt hasonló nálam ha az ellenfelem megcsinálta. Gusztustalan az egész, de azt kell bannolni aki fel meri hívni a figyelmet a hibákra. Ezer sebből vérzik a játék, mégse figyelnek oda a játékosok vissza jelzésére. Passzolni 5m nem tudok, de a saját harmadból tökéletesen indít és teszi rá a játékosa lábára...
Szigma: nekem Dembele-t és Carlost futották meg. A legjobb az volt mikor Robi C. rá rúgta és mellre vette a védő, abból meg kontraIrl kívánok egy ilyet annak aki ezt kitalálta. Megnézném mennyit fog utana meg futni.
-
s0p0q0r
aktív tag
Vélemény a patchrol:
A dribblinget nagyon lebutitottak, főleg akkor érzem ezt, amikor Messivel képtelen vagyok lefordulni egy random 70 defes balbunkorol, mert amint kialakulni kezd egy minimális fizikai kontakt(még nincs, kezd!! Kialakulni) 0 eselyem van megtartani a labdát. A másik, hogy ugyanő 4 labdaerintesbol szeliditett meg egy habkönnyű kb 15 méteres ivelest (azt az l1es ivelest mikor tényleg épp hogy csak a két S 39-es bal lábára hullik a bogyó gyök2vel)
A passzt is lebutitottak, ez kevésbé zavar, mindenkinek egyformán szar.
Ami pozitív viszont, hogy e kettő újdonsággal egy csapásra megszűnt az a számomra idegőrlő rémálom amikor a 16osom előterében megy szüntelenül az L1 dribbling es az oda vissza passzolgatas amikor a türelmes ellenfelem arra vár csak, hogy mikor b...om el allannal a jockeyt es hozhatja végre a következő 39. Passzával golhelyzetbe Rashfordot/Zahat/ Martialt/Pepet.
Na ennek most vége. Örvendetes.Ezektől függetlenül a kapusokat is s nagyon felhúzták és előtérbe került egy az eddigi részben kevésbé lényeges Stat fontossága.
Composure.
Igen, eddig nem nagyon éreztem hogy szakít bármit is, most már igen.Továbbá tesztelés alatt áll különböző beállítások mellett a pressure on heavy touch.
A nagyon buta dribbling es composure előtérbe kerülésével jó eséllyel használható lesz (8 meccs után mondom egész jól működik, ellentétben a constanttal szemben még a 2. Félidőre se kell 11-et cserelnem és pl nálam az elég fasza fizikai paraméterekkel rendelkező if Lautaro a maga óvatos 90agressziojaval kislányos zavarba tudja ejteni lengletet/varanet/nestat/akárkit (ez most egy kis promó is neki 14-5k a pali és nálam marksmannal a leghatékonyabb csatár iden .. itt mondjuk a védők compoaurjat pont N erzem., Az csak befejezesnel került elő eddig a tamadoimnal, de ott magyon)Ennyike lenne részemről.
-
Szigma70
addikt
Én az elöbb kaptam 4-et egy olyan csapattól, ahol csak piros chem vonal volt, és a legjobb player Özil.
Ő vert 3-at.
Illaramendi, 54-es pace, simán beérte Gnabry-t. Végig, egész meccsen.Sztem nálam ez a rész ,hosszú évek óta először, nem megy végig.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #4356 üzenetére
Itt dettó ugyanez. Nagynehezen meg lett a 6. win, utána a 7. De mára elég volt. Rebound-gólók tengere, pontatlan passzok, aztán van hogy 3.-4. meccsen meg a másik "bénázik". Vagy minden bemegy, vagy minden kapufa/mellé/blokk. Inkább 1v1et is lepasszolom a tuti gól miatt.
Koulibaly 16 os sarkáról kapásgól! Itt nyomtam ki az egyik meccset. Azért na.
-
toome1985
tag
Ööö az normalis hogy a web appban bármilyen chemistry stylet rá lehet rakni a védőkre is? Vagy eddig is lehetett?
-
Readonly2
tag
Engem az érdekelne nagyon, hogy kdb nem képes egy pontos passzt adni 30 fokos szögben , amennyiben sikerül akkor Son vagy POTM Auba küzd a labda megszeliditesevel, de insigne az a 16-os és alapvonal találkozásától a szöglet zászló fele nézve pontos lőtt labdát ad be Rare Wernernek aki allitgatas nélkül kapásból be tudja verni, és ezt meg oldja meg egyszer a meccsen a kicsi Jurgen ....kikaptam, de nem a vereség faj , hanem az , hogy ilyen szar gólokkal kapok ki amikor kihagyok legalább 5 1v1-et mert Ter Stegen mindenhova is oda ér, nem tudom át emelni /el csavarni / mellette alatta ellőni , ha meg ki akarom cselezni valahonnan vagy a keze vagy egy védő er oda úgy , hogy ne legyen gól . Az én védőim külön tetszenek most, igazán jó lett a patch. A védelmi vonalam mögé beáll egyikük vagy 10m-el, nehogy a csatár lesen lehessen.. ha pedig kiugrik a csatára , kérhetem Kanteval, na a 4 vedőm vonalban nem zár össze , minek? Vagy állnak de ha ez nem elég akkor szét is nyílnak nehogy zavarjak az ellent...már csak röhögni tudok rajta, serdülőben nem helyezkednek ilyen szarul...
-
toome1985
tag
Feljöttem megnézni hogy csak nálam hányás-e a wl gameplay. Megnyugodtam... Az a vicc hogy amikor 3 éve utoljára játszottam a 17ben kb ugyanitt tartott minden. Legszivesebben beperelném a céget hogy átbaxtak. Ez biztos nem az a játék amit a tvben reklámoznak "lenyűgöző foci" jelzővel faxom.
-
LendvaiFeri1
addikt
4 win után 5 lose. Lehet hanyagolni kéne...
-
-
Sanyyka
aktív tag
Mivel Vázquez nem igazán érdekel, kb. csak a level 27-es liga packért csináltam végig ezt az egész csillámtetkós, óriásmatricás, lilalabdás, fiszemfszomjátékmódos bszkódást.
Gondoltam iparkodok vele, hátha kapok a "laliga prémium players" vagy mi a fszom csomagból olyan lapokat, amikből kiváltok egy-két akár scream eladható játékost a csapatból.
Erre a tökösdene véres csokialagútból jönnek ezek. Baszki tudom, hogy nem vagyok egy nagy fociszakértő, de az odabsz, hogy hármat ismerek az egész "prémium" bagázsból.
Remélem gyógyszerre költik a pénzt amit ezért szrért fizettem.
Mostantól csak játszom akkor és azzal amikor kedvem taratja, nonszensz ez így, én fizetek és én is szpok... -
Sasa22
tag
Hàt èn is neki fogtam WL-ezni, de ez a patch nagyon kemèny
Igazàbol pont a legidegesìtőbb dologra segìtettek rà, mikor lősz 20at kapura, semmi, baszdelőrefussutàna hüjegyere meg ver 1et a 90. Percben..
Szànalmas hogy minden lövèsembe belelèp az AI, ilyen eddig nem volt, vagy legalàbbis nem ennyire. Több meccsen is ping pong volt a boxon belől, mert a vèdője a 3. Kipattanó labdàt is blokkolja.
Nem azèrt irom mert kikaptam, mert elèg jol ment, de attol mèg hànyinger, hogy ha kijön egy patch szarjuk össze magunkat, mert tudjuk, hogy egyre szarabb lesz minden patch utàn a game... -
szabyka95
őstag
rossz olvasni ahogy szenvedtek a jatekkal, vegyetek ki legalabb 1-2 het szabit, en most jatszottam 2 fifa 19 meccset, azt kell mondjam hogy nem is annyira szar, igy hogy havonta 2 meccset jatszok, meg a grafika is szep, foleg PC-n, ultrawide monitoron
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Szigma70 #4343 üzenetére
Ugye a 14-15-16 alatt az Ignite Engine volt amit az EA a sport játékokra fejlesztett ki erre 17-re dobják az egészet a Journey mód miatt és behozzák a Frostbiteot ami FPS játékokra lett kitalálva.
De az évek alatt annyi ilyen fantasztikus döntést hoztak hogy az hihetetlen (persze ez egy profit orientált cég és nem foglalkoztatja őket a game amég rekord eladások vannak és dől a pénz).
Miért nem hallgatnak a játékosokra ?(most nem a rage commentekre gondolok, hanem a normális videoval ellátott visszajelzésekre/ arra hogy egybehangzóan többen mondják ugyan azt a bugot.
Miért adnak ki egy patchet ami olyan dolgokat javít amivel senkinek/nagyon kevés embernek volt problémája ? -
bab1987
tag
Ezt a legkönnyebb, kibanolni mindenkit aki nem bólogat. Olyan csalódottság lett úrrá rajtam, h ma a wl-t is offolom. Itt nem változik semmi, évről-évre szembeköpi a közösséget ez a sz*rházi bagázs. Lehet eladom a francba, az árából meg inkább megveszem az FM 20-at.
-
ShiberMonkey
senior tag
Ha így hagyják akkor ez off. Komolyan hiányzik a 18 4-1-2-1-2/Low driven kombós játékmenet. Ez a 20 a 19-nél picivel jobb de a 18nál rosszabb véleményem szerint. Remélem cserélik a frostbite enginet mert amég az van, érdemlegesen jobb játék nem fog kijönni mint a patch előtti gameplay.
-
#Wiall#
tag
Sziasztok kezdő wl es vagyok mikor érdemes játszani inkabb éjszaka ?
-
K.J
senior tag
válasz
ShiberMonkey #4337 üzenetére
Még jó, hogy idén az 1v1 kapott nagyobb hangsúlyt. Sikerült is elrontani. Remek.
-
Woodslave
félisten
Tényleg hihetetlen mekkora különbség van ha éppen jobb a szerver vagy ha mocsárfoci van. Végeredmény ugyanaz de az élmény jobb
-
ShiberMonkey
senior tag
Ahogy MdewC írta kampó a játék. Tényleg nincs érdemleges taktika ami megváltoztatná a gameplayt a patch óta. A játékosaim néha egy félkört futnak mielőtt átvennék a labdát, az 1v 1-ek full 50-50-ek néha még akkor is amikor kicselezem a kapust (Ma WL-ben 93. Percben kicseleztem a kapust nyomtam a lövést nem vette be nyomtam mégegyszer, persze jött az advanced shooting pirossal és kapufára rúgtam). Védőknek nekimegy a csatár visszapattan, a csatár, védő elesik (ingyen gól). A patch előtt sem volt tökéletes a game DE LEHETETT TAKTIKÁVAL érvényesülni. Az 1v1 szinte tuti gól volt. Most meg lapos beadással az 5ösön belülről mellberúgom a kapust majd a kipattanót kapufára, az azt követőt meg a védőbe. Ellenbe 79-es Richarlisonnal akkora kapásgólt akasztok hogy kiszakad a háló 16ról.
A játék maga nem rossz, de az 1v1-et patchelni kell és a fizikai kontaktokat is valahogy átkalibrálni/programozni. Vagy csak szimplán a patch előtti játékmenetet visszaadni. -
arpo04
őstag
válasz
werminator #4335 üzenetére
Fines vagy ures kapuig kijatszani kb ennyi a lehetoseg. Nalam mas nem mukodott, ha kellett 5x kezdtem ujra sajat terfelemrol a tamadast. Gyors konraim mind elhaltak...
-
K.J
senior tag
A Bundes szakértőket kérdezem:
Brandt-ot használom a középpályán, maestro chemmel, viszont lassúnak érzem, nem tudom milyen lap illene rá.
Megéri lecserélni Götzére?
Mennyire használható a kis német?Edgar: Ma jött ellenem, nagyon erőltették, de nem volt meggyőző.
A 99-es agiliy jól néz ki, de semmi extra szerintem. -
grimmjow67
tag
Scream otamendit megéri hasznalni szerintetek?
-
eM'82
addikt
Mascherano Flashback... Aztán kínai ligás lett.
Kár érte. De egy fun csapatba, Shadow-val működhetWeek 6 bronz kint! Lehet termelni az XPket.
-
Meghivott
addikt
A patch annyira "fasza" lett, hogy átlag 6 gólos meccseim vannak. Semmit nem látok abból, amit leírtak.
-
K.J
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #4326 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
K.J
senior tag
Szervusztok!
Milyen chem lapot tennétek rájuk, mit érdemes?
-Semedo
-Dembelé(Barca)
-Jović
-Odriozola -
Sickboy25
addikt
Ugyanez van itt is a swap onlinenal...div6 bol div 8 alja es meg kettot nyernem kellene olasszal, a spanyol ligaval cumiztam tegnap kb. 250 pont zuhanas... semmi nem ment...
-
arpo04
őstag
válasz
ProgenXL #4321 üzenetére
Nem igazságosnak kell lennie hanem jónak és ez nagy különbség. A lapok megszezese miatt sokan veszítettünk osztályt de ez nem is zava. Az össze kukázott csapatom ne verjen el egy 6-700k ellenfelet, ha hasonló tudásunk van.
MdewC: pedig játszottam jó pár meccset és annyira nem volt vészes. A helyzet kihasználása siralmas ez tény. -
MdewC
nagyúr
Nálam problémás az új patch.
Sztem off a game. Kampó.
Taktika over sztem. Jelenleg nincs mit beállítani.
-
ProgenXL
őstag
Persze hogy voltak. 5. osztályból a 8.ba zuhantam vissza mire Scream Özilt megszereztem. Voltak olyanok hogy a vkp-val üldöztem a támadót a védőim pedig állva nézték hogy mit csinál ez a hülye.
De megy ez odavissza.
Előfordul hogy az ellen a félpályán se tudja átvinni. Van hogy én járok így.
Van olyan hogy minden helyzetből gólt lövök, de van olyan is hogy a 100% ziccer is kapufa.
Igazságos sose lesz ez a játék.De az is feltünt hogy az alapból is magas értékű támadók, Aguero, Griezmann stb lerántani se lehet. Kapuig futnak és beverik.
-
ProgenXL
őstag
Micsoda összeesküvés elméletek szövődnek
-
amdboy
senior tag
válasz
Woodslave #4316 üzenetére
Hála istennek akkor nem csak èn vagyok így
A kèrdèsedre a válasz igen. Saját tizehatoson belül ne passzolgass mert úgy is elveszik, inkább vágd ki! Próbáltam youtubeon utána nèzni, de semmi èrdemlegeset nem találtam mi lehet a jó taktika. Mindenesetre nagyon èrdekes, hogy mások játèkosai hajtanak mint a bolondok, az enyèmek meg a nyugdijra várnak. Csak èrdekessèg kèppen, ha hátul a kapusodnál van a labda, vagy akár a vèdőknèl, 2-3 jó passz után mindig van 1 rossz. Èrtem ezalatt, hogy egymástól nem messze állnak ès mint ha direkt rövidebben paszolná, hogy az ellenfèl le tudja fülelni. Illetve azt is megfigyeltem, hogy az esetek 99%-ban az utolsó percekben kell, hogy rugjon valaki gólt mind 2 fèlidőben. Nagyon ritka a döntetlen. Ès, hogy a el-re kitèrjek, idèn kettőn indultam mind 2x 8winnel zártam, de azt is vèrt izzadva.
-
Woodslave
félisten
En pont igy érzek de mondjuk soha nem voltam division 5-ben de ugyanezt látom. Simán középpalyan elvesztem a labdát ha 16-osig eljutok mintha az egész csapata ott állna. Hátvédek, cmdk stay backen ami azt jelenti elöl senki de simán oldalt elfut az ellenfél. De a középpalya is üres mint egy kifutópálya pedig cover middle is van.
Most hogy 3 hét után elég pont összegyűlt kipróbáljuk a wlt valszeg 0-30-al zárjuk. Sok meccsen érzem hogy folyik a játék mármint a jatekosok mintha csúsznának nem is reagál. Sajnos egyelőre a kudarcban ez a legkisebb ok
Amit nem vágok hogy mit kellene csinálni hogy a saját tizenhatoson belül ne egymásnak kis passzolgassanak már. Négyzettel kivagni?
-
Edgar2621
őstag
Nem lehet, hogy a késés miatt érzed ezt? Simán el tudja az elején hinni az ember hogy béna, hogy rosszkor és rosszul nyomta a gombot, csinálta a cselt stb., közben meg csak szimplán a késés miatt nem érzékeli amit csinál az egyszeri gamer.
Érdemes megnézni Inception videóit, teljesen objektíven és tényekkel, bizonyítékokkal alátámasztja a játék, leginkább a szerver miatt fennálló hibáit. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Nem.nagyon szoktam posztolni de most megteszem. Nem tudom másnál is van e hasonló vagy tènyleg valami gyógyszert kell, hogy szedjek. 3 napja folyamatosan csak vesztek. Div 5-ben voltam, visszacsúsztam div 8-ba. Kipróbáltam rengeteg felállást, instrukciót de valami megváltozott ès nem tudok rájönni mi. Közèppályám ès vèdelmem 0. Nem támadnak le, a passzok borzasztóak. Nem tudom mások, hogy csinálják, de ha nálam van a ladba általában rögtön 2-3 ember rámszalad ès elveszik a lasztit. Támadója ès vèdői az ellenek mindig jó helyen van, belebotlik vagy valahogy megszerzi a labdát. Átlövèsre esèlyem sincs mert blokkolnak. Az èn játèkosaim mint valaminzavarodott egerek futkosnak össze vissza. Letámadni nem akarnak akármit is csinálok. Hiába a constatnt pressure, hiába a press after pkssession loss. Egèsz egyszerüen ez nem működik. Már próbáltam a drop back+long ball taktikát is, de az sem vált be. Nincs esrtleg egy oktató video vagy esetleg valaki èrtelmes választ tudna adni ezekre a kèrdèsekre? Plat: xbox. Csapat: Serie A
-
eM'82
addikt
Srácok. Mikor lenne érdemes Black Friday (nov29) miatt kiárusítani a játékosokat?
OTW De Jongon adnék túl (addig drukkolok hogy ne teljesítsen túl :)), és BFkor vásárolnám vissza. Vagy bejön, vagy nem alapon. Nyitottam egy alap De Jongot, statokban nincs túl nagy különbség, és addig vele pótolnám.Meg igazán jöhetne már egy drágább player SBC amikhez magas lapok kellenek. Nem szívesen adnám el fillerékért Busquetséket.
Ilisic, Mandzukic 4k-ert ment box-on. Kepa 5k.
Kár hogy nem ezekből vettem többet, de így is sikerült a befektetést velük megduplázni (50ből 100k).Messi jobb lába után, a bal kislábujjára is telne szép lassan. Nov végére szerintem összejön a teljes ember :).
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70 #4307 üzenetére
a humorod legalabb megmarad. Azert nekem picivel jobban jottek eddig de 100 ezres lapokat csak videon lattam nyitni. Gondolkodtam eladom az osszes jatekost amit nem hasznalok mert nekem sbc-t kar csinalni. Gold up meg ugyse adja. Wl helyett este par baratsagos meccs? Azon nem huzom fel magam
-
Szigma70
addikt
Nahhh, este engem is megszánt az EA
valamelyik komoly SBC-ből megjött az idei első kisétálós lapom Handa személyében.
Másokkal ellentétben, ez nem milliókat, vagy százezreket ér, csak 17 K, de hát ez van.Várok még vele vagy 2 hetet, hagy essen lejjebb az ára, csak akkor adom el, mert úgy kevesebb akkor az adó.
Nehogy már rajtam keressenek -
törölt tag
Sziasztok!
Letudná valaki írni, hogy az utolsó javító patch-el milyen javításokat végeztek el?
-
arpo04
őstag
-
toome1985
tag
Jól jött azért ez a Pique sbc. Egész ejjel nyomtam meloban a bideket Fekirre aztán kicsit drágábban meg mentek is el azonnal. Nem tudom mi volt a piacon de összejött 70k belőle. Most kezd visszaesni az ára. James Rodrigues max áron ment el mert egy darab nem volt belőle. Valamelyik kontinensen megbolondultak az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest