- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
kb 2 hónapja kezdtem el a FUT-al játszani. Esetleg lenne itt valaki aki röviden letudná írni, hogy mire érdemes figyelni mit érdemes csinálni, illetve hogy érdemes fejlődni benne. Privátban is jöhet az üzenet, illetve ha van egy jó oldal ami leírja azt is megköszönném.
-
nokia123
aktív tag
PS5 konzol és PS4 online (például FIFA20) tud egymással játszani?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
FIFA 20-ban soha sincsenek keretfrissítések? -
Kristof_94
nagyúr
Semmi új nem lesz, ha az online mód érdekel, akkor mindenképpen a fifa 21.
-
zadir1
tag
Hello! Most kezdtem a Fifa 20-at. A kérdésem az lenne: mi a különbség a fifa20 és fifa 21 ultimate rész között? A fifa 20 is támogatva / aktív lesz rendesen?
-
Giii
senior tag
Helló!
Elég komolynak tűnő problémába ütköztem.Nem akarja be tölteni a profilt.Mellékelek képet hozzá.Valaki tudna ebben segíteni? -
bandi0000
nagyúr
Azt lehet tudni miért ilyen hoki az az online friend jàték? Gyakorlatilag standard 1v1 mód, semmi extra, vagy több személyes bajnokság
-
Fityusz
tag
Sziasztok! Mberek valaki tudna segiteni? Kb. 1 eve nem tudok online Fifan jatszani xboxon. Se a 19 en se a 20 an. Ugyanis bejelentkezeskor egy megerosito kodot kuldene egy altalam ismeretlen email cimre es masik email cimet nem enged beirni. Ea fiokom van sajat email cimmel amire a webes feluleten be is tudok lepni. A microsoft fiokbol probaltam torolni az ea hozzaferhetoseget ami sikerult is de a hiba most is fent al, nem tudom honnan veszi azt az ismeretlen email cimet? Valakinek egy otlet , hogy mivel probalkozzak? Koszonom elore is a valaszokat!!!
-
n42
tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a FIFÁ-ban, játszottam pár meccset, de a gombkiosztás (PC, de XBOX kontrollerer) teljesen megváltozott, "B" becsúszás lett és nem is tudom megfogalmazni, mintha egy teljesen más játék lenne. Mit csináltam? Optionsban nem találom, hogy lehetne változtatni az "irányítást".
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94 #25266 üzenetére
Én is hagytam a fenébe
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem már nincs hozzá türelmem.
-
Tomi0703
addikt
Na, meglett a rank 30. Egy prime Dalglisht adott. De ez gondolom már senkit nem érdekel.
-
sz_abika
addikt
Egy fut foundert, rendes PL csapattal, első meccsen kifujtam 5-0val, Leo baptistao tripla
-
sz_abika
addikt
14ms
-
Raunchy
tag
Sokkal kevesebben játszanak. Nekem ha 30 volt annak már örültem, most meg 22-24! És nekem is digis a net. Azt viszont észrevettem hogy mondjuk egy 4-5 divben jobb a helyzet mint lejjebb
-
Gatho87
tag
válasz
Madn!ght #25253 üzenetére
Nekem ugyanez..digi 1000..30 alatt egyszer sem volt. Folyamatos visszapattanas, 0 cselezes, erthetetlen passzok es mozdulatok. Ezutan idegbetegseg es 0 eredmeny. En azon basztam fel.magam, volt egy tots Benzemam. Ellenem jott egy parszor es jol toltak. Mondom jo agilis, jol lo, cselez. Beepitettem en is. Mire egy drag backet csinalt 6x korbefutottak. Ellenem meg ultra brutal volt. Es azt eszrevettetek, hogy szamitotok ra (mert mindenki drag backelt) es moge alltal, sosem vette el??? Mindig visszapattant, megcsinalta a cselt ment tovabb vagy szabad...tolem mindig elvettek xdd
-
Madn!ght
addikt
A baráti társasággal együtt töltöttük a hét végét, így visszatettem a játékot, mondom néha pár kick off-ra jó lesz. Hétfőn bekötötték az új internetemet, gondoltam kipróbálom, mennyire vacak az új szolgáltatóm. Sima online rivals, első meccs előtti sorsolásnál, felvillan a ping, 5 zöld csík, 24!
Előtte Digi 1000 volt, azzal soha nem ment 34-35 alá.
A tapasztalataim pedig: mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanék. Pontos passzok, agilis játékosok, normális játékmenet! 6-ból 5 meccset nyertem és nagyon élvezetes meccseket játszottam. (mindegyik 90+ összrating csapat volt)
Így el tudom képzelni, hogy a szerverhez (még) közelebb lévő játékosoknak hogyan jön össze jobb WL stat, vagy úgy összességében miért sem feltétlenül tapasztalja ugyanazokat a bosszantó hibákat. Pedig a 35 körüli ping sem mondható szerintem rossznak, de hogy ekkora különbség legyen a működésben, azért durva.
-
gjoe
addikt
válasz
Mrguba #25250 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Volt hogy profi ellen az jogos volt nagyon jó volt a srác. De simán verhetotol akinek 5-6 gólt kellett volna rugnom minimum, na úgy kikapni mert tolta a gép az undorító volt. A gold csapat tovább bírta erővel, gyorsabbak voltak stb. Plusz az én csapatom meg lebutitotta a gép.
-
Mrguba
őstag
Ez a jatek meg mindig hanyadek es meg tud lepni
3 nap szabi mondom rivalsozok akkor
10 db full gold csapat jott div7-8 ban.
Mindd a 10 leszopatott.
Raadasul ugy hogy team press vegig es nem faradnak el.
Mikor a div 6 kuszoben allok egy meccs kell akkor termeszetesen minusz 150 pont egybol
Meg mi az hogy minusz 44 pontot von le veresegert????
EZ NEM TUL SOK??? -
bodnar123
őstag
a a legvéégén egy prime guardiola... oh jeeeee
-
Jamesford
csendes tag
Arról van valami hír, hogy a Fifa 21 fórum mikor indul?
-
K.J
senior tag
Uraim,
Van most a játékban valami nagyobb xp-ket dobáló objective?
Be kellene még húzni azt a 3 szintet és nyitni egy utolsó ikont, de nem szeretnék ilyen 3-400 xp-ért küszködni már ezzel. -
Nandinagy
addikt
válasz
akooos #25239 üzenetére
Gondolom mert a funkciója ugyanaz
A 21 végülis a 20-tól örökli meg a webapp címét, hogy az emberek ne tudják eltéveszteni ezért azt hamarabb inaktiválni kell, hogy a 21-re áttudják irányítani. A companion app meg más dolog mert ahhoz külön fejlesztenek egy alkalmazást minden évben. -
Woodslave
félisten
egy hete nem játszottam. Webappon beléptem csütörtökön, de companion is le lett törölve. Nem gondoltam volna korábban. Tegnap este játszottam a bioshock infinityvel, 10 után ki is kapcsoltam, és eszembe jutott de qrva jó hogy most nem kell még éjfélig fut championoznom
Egyetlen momentuma nincs a játéknak ami jelen pillanatban hiányozna.
Azért erre a 10 órás tiralra befizetek, tudom hogy sb-t kell játszani, mert a reward meg mittomén, de mindenképpen rivalsozok, meg kell tapasztalni milyen "érzés" lesz mert tényleg ez fog dönteni hogy megveszem-e
ráadásul Ben Yedder az első totw-ben
hagyjuk
-
toxicjew
addikt
válasz
amdboy #25232 üzenetére
En aztán utálom az EAt, de semmi rossz nincs ebben. Minden játék számtalan rancfelvarrason esik át mire meglatja a napfényt... Az baszna be ha nem hallgatnanak a visszajelzesekre és kiadnanak egy broken szart. Persze ettől még lehet pont így lesz az, de legalább van törekvés. Egyéb iránt semmi értelme nem lenne a betazasnak.
-
amdboy
senior tag
most olvastam, hogy a 21 bètáját már patcheltèk is
Apa kezdődik.....
-
gjoe
addikt
Azért pár ikon, tots sbc-t visszarakhattak volna. Így már a csomagokat kár is kinyitni.
Ja összejött a 100000xp. Prime hagit kaptam -
dkaro
őstag
Fura hogy a web app már nem megy de a companion app igen. Azt hittem egy és ugyan az a kettő.
-
arpo04
őstag
válasz
taylorp #25221 üzenetére
Ips panel, 144Hz, 1 ms válaszidő (valós) ez ami a legjobb hozzá. Legolcsóbb is 80k a 27” monitoroknál. Nem olcsó sajnos, 34” lg-t használtam ami ívelt is, de nem kimondottan a fifa miatt esett erre a választásom. Fps játékoknál az ívelt elég hasznos tud lenni. Fifa-hoz a 27 bőven elegendő.
144 Hz még a one X se tudta, max 120 Hz, az új konzolt nem néztem milyen paraméterei lesznek. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #25217 üzenetére
Érdekes hogy nincs nagy gond vele. Bár fél meccsenként néha beakad... XD.... Amúgy a fél másodperc lehet csak azért van mert épp még nincs úgy nála a labda... Mindenesetre amióta stramelve játszok alig kapok solo gólt... És ha próbálok tv-n akkor sorra kapom... Amúgy mondjuk az is számíthat, hogy ugye pc-n inkább monitorosok, kábel netesek ellen játszok. Ps-en azért szerintem nagy a szórás. Sokan wifiről és szinte mindenki tv-ről. Ott amúgy állítólag számít mikori. Újabbakan már nincs akkora latency. Fene se tudja. Mindenesetre ebbe a játékba foci szerűen (sok jó passz) egyik nagy se tud sikeres lenni. A profik is csak cseleznek mint egy epilepsziás, csak jó reflexel. Szóval nekem ott jön ki igazán mennyire szutyok játék ez... Idén a PESt próbálom ki. 9 dollár volt. És kaptál hozzá értelmes dolgokat. Csak a sok fajta passz hiányzik. Nem a "cselek" és a szerelés helyett lábukat visszahúzó védők....
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #25213 üzenetére
Igen, csak sokan itt tv-n játszanak. És azokba tényleg nagy késés van. Én csak azt tudom hogy tv-n játszottam sorra kaptam kapom a solo gólokat, míg laptopra streamelve (ami szintén hozzáad a késéshez, de nincs monitorom) egész jól megy. Te amúgy mint jatszol? Ps,pc,xbox? Tv,monitor? A csel szerintem hiába gyakorolod, ha fél másodperccel később csinálná meg a játék.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #25211 üzenetére
A cselezéshez annyit tudok mondani, hogy gyakorolni kell. De iszonyat sokat
Nekem a teljes 19+ a 20 fele ráment arra, hogy minden csel menjen. Ehhez annyi tanácsot tudok mondani, hogy próbáld előbb a skill arenaba begyakorolni a kombinációt utána sb-be a gép ellen majd jöhet élesben
A késést felesleges felhozni mikor a Magyar streamerek ugyanúgy szenvednek ettől mint mi. Elég megnézni a jobbakat, hogy mennyi dnf-t kapnak meg hányszor látszik a gameplayen, hogy egy angol/német/olaszhoz képest mennyivel rosszabb nekik. Kontroller meg a fifában a legkevesebb.
Tudtommal pl. molnargabo vagy JordanBeast is sima xbox/ps4 kontrollert használ.
A monitorban igazat adok neked, de a mi szintünkön tök felesleges ilyeneken rágódni még szerintem -
bodnar123
őstag
válasz
amdboy #25210 üzenetére
Azért én nem nevezném ufónak őket, persze sokat játszanak. De valszeg minden eszközből a minimális delay van meg, router, monitor, controller... aztán játékosokból is a legjobbak. Sok iconnal... Én mindig csak azt látom, hogy idegrángással cselezgetnek összevissza, és ebben a játékban sokat számít a késés... Az ellen játékos nem tudja követni. Én meg megpróbálok egy cselt csinálni és fél másodpercel később benyomja, vagy elveszti.Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jók mert persze, tudják miből mi a legjobb, milyen csel... De valójában ők se úgy játszanak, ahogy egy foci meccsnek ki kéne néznie... A PES inkább hasonlít focihoz. Nem megy át a labda a játékosokon, nem tudsz összevissza cselezgetni. Viszont a lehetőség kevés. Itt ugye passsz fajtákból is rengeteg van... Más kérdés, hogy ha fifa istene nem úgy akarja semmire nem mész vele...
-
amdboy
senior tag
válasz
Madn!ght #25208 üzenetére
Sajnos jogos amit írtál. 38 èves fejjel ( tudom ciki
) de mèg mindíg imádok jászani, persze mindig is a fifa volt nálam az első helyen. Anno mèg Sega Megadrive-on kezdtem a fifás korszakot valamikor 97-ben. Így ebben a felállításban nehèz abbahagyni, mert egyszerüen más játèk nem köt le. Pessel is próbálkoztam, de nekem az valahogy nem jött be. De visszatèrve a játèkra, sajnos az utóbbi 3-4 èveben rá kellett jönnöm, hogy az EA taktikája nem más, mint vedd meg, rakj bele egy rahedli pènzt. ( Igaz èn nem költöttem sosem fifa pontra). A játèkèlmènyt megöltèk már règ, ès ha nagyon öszinte akarok lenni, akkor rendre ugyan azt a játèkot kapjuk kicsit ráncfelvarrva. Mindíg remènykedik az ember, hogy na majd most más lesz, ès aztán jön a pofára esès. Nagyon de nagyon hiányzik a piacról egy hiánypotló becsületes focis játèk.
viszont egy valamit nem èrtek ès soha nem èrtettem. Azok a játèkosok vagy youtuberek akik rendre 30 winnel vègeznek a wl-ben, valamifèle ufók?
-
Madn!ght
addikt
válasz
amdboy #25202 üzenetére
Ha elfogadsz egy javaslatot nem veszed meg.
pozitív változásra nem sok esély van.
Jómagam ugyanígy vagyok, mint te. Javaslatom, hogy aki nem tud erre a szarkupacra úgy tekinteni, hogy ez “csak egy játék”, annak mindig is fogja az igazságérzetét bántani az a sok programozásbeli HIBA, amit ebben a szériába ficsörkent’ beletesznek.
Ha felbosszant, akkor csak egy megoldás van. Hagyd a francba és ne vágyj rá mert elvesztegetett idő. (0 fejlődés, manipulált meccsek, nyitások) -
Kristof_94
nagyúr
Beregisztráltam az utolsó FIFA 20-as WL-re, aztán majd látjuk, hogy végül elkezdem-e...
2-3 WL nélküli hétvége felüdülés volt. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Ma komoly dilemmába estem.... Összejött már règebben a wl-re a pontom már hetek óta, de igazából nem izgatott a dolog. Kicsit unatkoztam, ès mondom regisztrálok. Nos nemrèg ültem le elè 8 meccs 3 win 5 lose... Na de az a bizonyos lose??!! Játèkosaim passzolni elfelejtenek varázsütèsre, a kapuralövèim rendre blokkolva, az egèsz csapat ugy ahogyan van egy rakás sz@r. Persze az ellenfèl simán átsètál a vèdelmen ès kènyelmes gólt rúg. Ha nálam a labda azonnal 3 vèdő rajtam( tènyleg amúgy ezt hogy csinálják??
) èn hiába állítok egyèni taktikát+hívnám a + vèdőt, nem, hogy odajönne mèg inkább szètszèlednek ezzel utat hagyva az ellen támadóinak. Tudom ezek a dolgok nem új keletüek, tudom azt is, hogy játèk, tudom azt is, hogy vannak jobb játèkosok, de akkor is így kikapni?? Ez kèsz agyrèm.... Volt olyan, hogy a gyerek a világáról nem tudott, azt sem tudta sokszor hol a labda mèg is ő talált gólt ès nyert. Nagyon remèlem, hogy az EA összekapja magát ès a 21 merőben más lesz a játèk ezen rèszèben, mert ez minden csak nem szórakozás vagy szórakoztatás. Akaratom ellenère szètb@szott az ideg... Ugyhogy komoly dilemmába estem, hogy akarom èn e a következő rèszt, akarok e egy újabb görcsökkel teli idegbeteg èvet... Köszi, hogy vègigolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP szerverek áron alul
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest